Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problemowy doktor

Faceci lekarze powinni mieć zakodowane, że

Polecane posty

Gość Lekarz.....
Nie koniecznie musi się podobać:)) może chciał by darmowy sex, sorry za wyrażenie.

Gość swietny temat
DOLEKARZ TWA WYPOWIEDZ BYLAKIEROWANA DO MNIE?

Gość swietny temat
NEGRAL A NIE PROPONOWAL CI NICZEGO WIECEJ?? CZY NADAL WASZE SPOTKANIA SIE ODBYWAJA?

Gość nergal to pajac z lysym czolem
Moglabys wylaczac caps locka? ;) Z gory dzieki :) Do Lekarz: A Ty jakiej jestes specjalizacji?

Do lekarz- jak ty ejstes lekarzem to ja jestem michaelem jacksonem pfff. Twoje ywpoiedzi o tym swiadcza. Nie nie proponowal mi seksu

Gość swietny temat
Do Negral nie ma problemu z tym Capsem;) powiedz co sadzisz o mej sytuacji???

Gość swietny temat
szkoda ze nie ma tu privów bym osobiscie sobie z toba pokonwersowała Negral bo widze iz tu jestes jedna ktora włada rozmowa aprobatycznie

Mysle ze moglas mu wpasc w oko. W koncu lekarz to tez mezczyzna. Hmmm na Twoim miejscu zapytalabym sie tego doktora dlaczego Cie unika. Powiedz ze odnioslas takie wrazenie a potrzebujesz porady lekarskiej a nie ajkichs zagrywek. Jesli o mnie chodzi i mego lekarza to w sumie my mamy wspolne zainteresowania, gusta muzyczne i wybieramy sie razem na koncert. To bedzie drugie spotkanie prywatne.

Gość do Nergal i inne cierpiące
hehe,kolejna naiwna.Doktorek cię przeleci i zostawi.

Gość swietny temat
widzisz koncert itd ..dosc ciekawie ale sadze ze w jakis sposob upoodbal sobie Ciebie .. a ja sie boje isc na wizyte bo wyskoczy mi z czyms i jak ja mam sie zachowac ,wchodze do gabinetu a ten od stóp do głów mnie mierzy

Gość swietny temat
ale ja żadnego seksu nie chce! świetnie idzie sie do lekarza i od razu trzeba zakladac ze facet chce mnie przelecieć super nasza sluzba zdrowia nie ma co!

Gość Problemowy doktor
Halo, ja tu jestem. Możecie poradzić coś na tą moją sytuacje.MAM PO PROSTU PROBLEM Z NIM, o ile można coś poradzić, nie chce iść do innego. A z mojej strony zupełnie nic nie wyszło żeby miał powód ku temu.

a gdzie ja napisalam ze jestem cierpiąca ? :D a nawet jsliby doszlo miedzy nami do zblizenia to jest to tylko i wylacznie nasza sprawa. Plakac nie bede :) Do problemowy doktor: Jak on tak sie tobie przyglada to ignoruj to albo zapytaj wprost dlaczego tak bezczelnie i neidyskretnie sie wpatruje...

Psycholożka -to nie było do ciebie.

Gość swietny temat
psychozka i co jak wygladalo wasze spotkanie?? dalej sie kontaktujecie?

wiesz to było takie czysto towarzyskie spotkanie, i nadal pozostaliśmy znajomymi. i nie widzę w tym nic złego. Czy lekarz to nie człowiek? Nie wiem po co od razu zakładać że chce nas tylko wykorzystać...

czytaj ze zrozumieniem.Tak na marginesie ciekawe co macie do zaproponowania poza ciałem?skonczyłyscie jakieś ciekawe studia? Większość panienek ugania sie za lekarzami,poczynając od pilęgniarek,a kończąc na pacjentkach,a oni łaskawie to wykorzystują w wiadomych celach:P

Gość swietny temat
mnie ten lekarz wypytywal co studiuje i nawet zapytal sie czy dam sobie rade na studiach bo 3 msce po zabiegu ...

Gość MARZENA MALBORK
w piatek byłam u gastrologa na ponownej wizycie nadajac okolice podbrzusza powiedzial ale prosze byc cicho bo ktos sobie cos jeszcze pomysli a co mnie zszokowalo to wtedy gdy zaczol mi wypisywac recepte ja powiedzialam czy moga to byc jakies tabletki rozpuszczalne zapytal sie dlaczego powiedzialam ze mam trudnosci zpolykaniem to mi odpowiedzial TO JAK CHCESZ UPRAWIAC MILOSC TO NORMALNE?

ciężko powiedzieć, każdy jest inny, i nie wiadomo kto jak postąpił by w takiej a nie innej sytuacji. nie rozumiem dlaczego od razu mam się uganiać za lekarzem? a kto to on taki? pępek świata? A to że lubią flirtować z kobietami, to tego się im nie zabierze.

Gość LESZEK LECH
swietny temat---- wydaje mi sie ze gosc poczuł co do ciebie skoro zapragnoł widzieć cie co tydzien te zastrzyki ale ewidentnie chce cie przeleciec

Moj ginekolog jest wolny wiec ja nikomu nic nie odbijam. Druga sprawa jest taka ze ja nie szukam stalego zwiazku, tylko jesli juz cos wydarzyloby sie miedzy nam to nie na takiej zasadzie ze sie z nim moze ochajtam hehe. Poki co fajnie extra mi sie z n im rozmawia i jest on bardzo taktownym , inteligentnym mezczyzna z poczuciem humoru i z wysoka kultura osobista

Marzena malbork. No "troche" nietaktownie sie zachowal wrecz chamsko. Wg mnie to bylo nie an miejscu jak wyskoczla z ta milosca francuska

Gość moze podajcie objawy zainteres
owanego lekarza ......

A ten doktor to stary?, mlody? przystojny? czy jaki? I co mu odpiwiedzialas???

Gość MAŁGORZATA MALBORK
ma jakies 55 lat zaden przystojniak co mu powiedzialam ze bylo to nie na miejscu

Gość Problemowy doktor
Czyżby temat się wyczerpał? I tylko ja tak myśle, pojawili się tu lekarze, jak wy tą sytacje oceniacie?

Gość Problemowy doktor
Solidarność widze.