Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła na fryzjerkę

powyrywała mi wlosy!

Polecane posty

Gość zła na fryzjerkę

czy wam też zdarza się trafić na fryzjerkę(lub fryzjera),która strasznie szarpie włosy?ja wczoraj byłam u takiej i ciągle czuję,że boli mnie skóra na głowie.mam wrażenie,że wyrwała mi pół włosów.czasem mi się wydaje,że to z zazdrości,że mam gęste i ładne,bo te fryzjerki to zazwyczaj swoje maja okropnie zniszczone.moich koleżanek tak nie szarpała

Gość zła na fryzjerkę
widzę,że chyba tylko na mnie się wyżywają

Gość Leonka 79
Może miała zły dzień?

Mi też prawie zawsze fryzjerzy szarpią ;/. Czasami mam ochotę wyrwać takiej piździe grzebień i powiedzieć, że sama to sobie zrobię.

Gość Leonka 79
black vanillio, mam takie same myśli hahaha :D

Gość zła na fryzjerkę
no,wreszcie ktoś mnie rozumie:) następnym razem w takim wypadku chyba coś niemiłego powiem,niech się nad sobą zastanowi jedna z drugą

czasem sie zdarzy taka fryzjerka... niestety... ja jak narazie nie narzekam wrecz mam problem zeby moje włosy sciać, bo do tej co chodze zawsze szkoda.

a mnie najbardziej wkurzają w salonach praktykanci - jak widzę, że taki ma się zajmować moimi włosami to mnie bierze! Żądam od razu wykfalifikowanego fryzjera. Niech się uczą, ale nie na mnie. Zwłaszcza, że i tak płacę dokładnie tyle ile normalnemu zawodowemu fryzjerowi:O

Gość Leonka 79
Mam nadzieję, że za to nie zapłaciłaś?!

chyba bym sie zalamala jakby mi ktos zniszczył moje włosy. Naprawde czasami cieżko trafic na idealnego fryzjera. Ja szukałam przez około 3 lata i tym sposobem z włosów po tyłek mam na dzien dzsiejszy tylko do łopatek. Ale teraz mam swoja fryzjerke i nie wyobrazam sobie znowu szukac.

Gość Leonka 79
I jak od roku mam nareszcie w pełni profesjonalną fryzjerkę. Z zamkniętymi oczami oddaję włosy w jej ręce :D