Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marzena87

krwawiący pieprzyk

Polecane posty

Witam. Mam pieprzyk na piersi, dzisiaj zauważyłam krew na biustonoszu, przyjrzałam się dokładnie i widzę drobne ranki na tym pieprzyku, wystraszyłam się :o Nie wiem co robić, gdzie się z tym udać, do rodzinnego najpierw czy jak?

Gość babble25
do dermatologa. biegiem.

A nie orientuje się ktoś, czy zabieg wycinania pieprzyka jest w znieczuleniu ogólnym przeprowadzany czy jak? Zawsze się coś przypląta :/

Gość dsfasdfgaDSg
o kurde mozesz miec czrniaka

Gość lemoniada73647
zapierdzielaj do dermatologa i modl sie zeby to nie bylo raczysko a nie sie przejmujesz w jakim znieczuleniu

czerniak? rak? wydaje mi się, że krwawienie było spowodowane urazem mechanicznym, dlatego nie dopuszczam do siebie takiej myśli, poza tym ten pieprzyk nie rośnie, nie zmienia barwy i tak dalej, dlatego nie myślę póki co o niczym złym, tylko chcę go usunąć żeby to się nie powtarzało... :o

Gość miałm usuwane pieprzyki
nic nie boli.Dostaniesz zastrzyk znieczulający pod pieprzyk i nic nie poczujesz.zpotem wysyłają to do badania.Może nie jest jakiś grozny ale ze względu na jego położenie mogą chcieć ci go usunąć.Bo ciągle drażniony może zezłośliwieć.

Gość asdfg
mialam niedawno usuwane znamie.Najpierw poszlam do ogólnego po skierowanie do chirurga,umowilam sie na termin za kilka dni na usuniecie,znieczulenie miejscowe ,pare szwów i po strachu.O oczywiście na nfz