Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia91

Nic już z tego nie rozumiem...

Polecane posty

Gość gosia91

Zapomniałam tabletki antykoncepcyjnej i po kilku dniach uprawiałam seks. Zaraz nastepnego dnia dostałam plamienia które trwało ok 2 tygodni. W tym czasie zrobiłam 2 testy które wyszły negatywne. W dniu spodziewanej miesiączki zrobiłam 3 test na którym pojawiła się 2 kreska, jednak była ledwie widoczna. Dla upewnienia zrobiłam kolejny test tydzień po spodziewanej miesiączce i wyszedł negatywnie. Dzwoniłam w tej sprawie do mojej ginekolog i powiedziała że mam zrobić jeszcze jeden za tydzień. Sama już niewiem co myśleć. Plamienie się skonczyło ale od czasu do czasu czuje jeszcze ból podbrzusza, jestem bardzo senna a od kilku dni bardzo bolą mnie brodawki. Do następnego okresu jest jeszcze 1,5 tygodnia. Czy to może być ciąża?

Gość testy z moczu moga klamac

zrob w pon bete najdalej we wtorek bedziesz miec wynik

Gość gosia91
chyba masz racje, tylko czy ten test może juz wykryć ciąże?

Gość sdefrtgyhjui
w tWOJEJ sytuacji nie wydawałabym już więcej kasy na testy tylko poszła w poniedziałek na bete i na 1000 % będzie wiadomo !

tak wykryje ciaze, poza tym przy tabsach nie ma @ sa tylko krwawienia z odstawienia w przerwie miedzy opakowaniami, wiec np ich brak nie koniecznie jest ciaza, Napisz dokladnie kiedy moglo dojsc do zaplodnienia tzn ile dni temu

Gość gosia91
wydaje mi sie że to był początek czerwca 2 lub 3. poza tym tabletki brałam od roku i nigdy mi się nie zdarzyło plamienie, zawsze to było normalne krwawienie trwające 4-5 dni dlatego wydaje mi się to dziwne

Gość gosia91
czyli nie cały miesiąc

mnie sie wydaj ze zapomnienie 1 tabletki nie powinno az tak namieszac... mnie sie nie raz zdarzalo i było ok..dziwne ze ten test wykazał ciąze-ale lekarze radza robic test po terminie miesiaczki bo czesto moze dojsc do samoistnego poronienia-dlatego wiarygodny był by dla mnie test zrobiony po terminie okresu-ale te symptomy??? ja jak tak mialam to bylam w ciazy;)

Gość gosia91
no właśnie tylko mi się wydaje że to nie była tylko jedna tabletka..., teraz oczywiście nic nie biore bo tak mi powiedziała moja lekarka, ale nawet jeśli by to była ciąża to bym się cieszyła:)

Gość gosia91
do BEACISKO- a miałaś jakieś inne objawy? i kiedy dowiedziałaś się o ciąży?

wystarczy zapomniec jednej tabletki, na ulotkach w tabletkach( nie wiem czy we wszystkich) pisze co zrobic jesli zapomni sei tabletki , rozozone to jest na tygodnie przyjmowania, czasami jest dopisek jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze w poszczegolnych tygodniach jesli zapomni sie tabletki. A jezeli poczatkiem czerwca to test z krwo napewno wykaze czy ciaza jest czy jej nie ma

wiesz co... no przedewszystkim to mialam takie lekkie bole- jakby miesiaczkowe i ból i wrazliwośc piersi-pozniej doszła sennośc, zmeczenie i nerwowosc, zmierz sobie temperature- jesli to ciaza to jest lekko podwyzszona- ja mialam 37,3, 37,4 i do tego lekko bolały mnie wnetrznosci- jakby ktos mi brzuch skopał;/

Gość gosia91
a płaczliwość? ostatnio potrafie się rozpłakać zupełnie bez powodu, myslałam ze to moze przez to że jestem bardzo senna ostatnio. ale teraz już sama niewiem:/

no to tez- ale to było z nerwowoscia powiazane- wszystko mnie wkurzało i naokragło wszczynałam kłutnie a potem ryczałam ze nikomu na mnie nie zalezy... raz nawet popłakałam sie jak zobaczył na spacerze 2 malutkich chłopców-zupełnie nie wiem czemu...O i taki jeden niespotykany objaw: przez kilka nocy z kolei budzilam sie i małam spocony brzuch i uda- nigdy tak wczesniej nie miała- podejrzewałam u siebie najrozniejsze choroby- ale ciąże nieeeeeeeeeeee ;) Mierzyłas temp?

Gość gosia91
mierzyłam ale z tym termometrem jest coś nie tak, raz mi pokazał 36,9 a drugi raz 34,9

Gość gosia91
a co do tego pocenia to ja przeważnie jak się obudze w nocy to jestem spocona więc raczej to nie byłby objaw u mnie:) chciałam dziś kupic jeszcze jeden test ale niestety jak pojechałam apteki zamkniete wiec musze czekać do poniedziałku

Gość gosia91
a jeszcze jedno co do tego mierzenia temperatury, jak mierze pod pachą to wychodzi że mam 36,1 natomist pod językiem 37,5. który wynik powinnam brać pod uwage?