Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuesdays gone with the wind

obrabiały mi dupe, gnebiły psychicznie, zwolniłam się przez to, a dzisiaj

Polecane posty

jakby nigdy nic dzwonią i zapraszają na piwo :o żenada! jak tak w ogóle można? przeszkadzało im to, że studiuję, przedwczoraj się obroniłam, skądś się dowiedziały i nagle gratulacje wielkie :o 😠

i skąd takie nagłe zainteresowanie :o

Gość adekwatny kawal
Olej to towarzystwo,z daleka od takich egzemplarzy. Zapytaj wprost czy juz zapomnialy jak Cie gnebily,jesli zaczna sie glupio tlumaczyc,to powiedz im,ze ty nie zapomnialas i nie zapomnisz,wtedy napewno dadza Ci juz spokoj. Tez sie dziwie,skad w ludziach tyle tupetu i chamstwa,maja czelnosc nie ma co. Pogon to w diably.

Gość no, no, no
tupet trzeba mieć. Lej na nie.

powiedziałam, że ich towarzystwo to nie moje klimaty, tak mnie to zaskoczyło,że nie potrafiłam nic więcej powiedzieć... a potem jeszcze dostałam smsa z informacją gdzie i o której, że jak się zdecyduję, to żebym przyszła :o śmieszni ludzie, od razu kiedy się zwalniałam dałam im do zrozumienia,że nie chcę mieć z nimi nic wspólnego, że brzydze się takim zachowaniem... ale czuję, że to nie jest bezinteresowne, czegoś chcą...

Gość niusia malusia
moze chcą przeprosić. ja bym poszła na to spotkanie i przekonała się czego chcą

ale dziwi mnie to, bo zwolniłam się w styczniu i do wczoraj była cisza, po pół roku, dwa dni po tym jak się obroniłam dzwonią (z nr obcego, bo gdybym widziała,że to ta ekipa to bym nie odebrała) i zapraszają na imprezę, a jeszcze dziś pamiętam, jak mi powiedziały, że doprowadzą do tego, że szkoły nie skończę :o

Gość adekwatny kawal
Tego to akurat mozesz byc pewna,a czego mozna sie spodziewac po takich,tylko interesownosci,to taki typ,ze plujesz w gebe a one,ze deszcz pada,daj sobie spokoj,powinnas wyslac im sms-a z dosyc mocnym tekstem,zeby im w piety weszlo,np,ze nie bedziesz sie znizac do spotkan z nimi,bo reprezentuja poziom zero,i niech sobie poszukaja glupszych od siebie o ile tacy jeszcze istnieja.

adekwatny kawal - masz rację, dzięki za podpowiedź ;) w razie czego, jak jeszcze się odezwą to im tak napiszę... ale dalej nie mieści mi się w głowie, jak można mieć taki tupet...

olej te puste idiotki:O zazdrosci im dupy zzerala to musialy sie jakos dowartosciowac napisz cos wiecej, gdzie z nimi pracowalas, jak dlugo i co to za tępe krowy? gratulacje z okazji obrony:)

dzięki :) pracowałam z nimi nie cały rok, to była firma prywatna zajmująca się obsługą klientów w zakresie doradztwa handlowego, ale ja jako jedyna z ekipy studiowałam, nawet kierowniczka, która rozpoczęła całą nagonkę na mnie, ma średnie wykształcenie... ja jako jedyna, gdybym teraz tam pracowała miałabym wyższe... i pewnego dnia zaczęło się plotkowanie, posądzanie mnie o defraudowanie pieniędzy, dziwne teksty odnośnie mojego życia prywatnego, aż w końcu padł tekst, kiedy powiedziałam,że nie pozwolę się tak traktować: "jak jesteś taka mądra, to szkoły nie skończysz, już my się o to postaramy" :o no i zaczęto układać grafik tak, żebym w dni, kiedy muszę iść do szkoły, była cały dzień w pracy... szłam do firmy i nie wiedziałam co mnie czeka każdego dnia, wszyscy byli przeciwko mnie nastawieni przez ta kierowniczke wlasnie, jedna osoba tylko nie dała się zmanipulować - facet, a baby poszły za nią jak konie z klapkami na oczach... nie wytrzymałam, stwierdziłam, że skonczenie studiów jest ważniejsze niż parę groszy, które tam zarabiałam i się zwolniłam...

Gość sfghbrfthbwrthfgbsfgb
a gdzie pracowałaś??????? Mam podobną sytuację :O

lokalna firma, nie będę podawać nazwy bo nic to nie da... chciałam założyć sprawę o mobbing, ale miałam za mało dowodów i nikt nie zgodziłby się być świadkiem, więc z góry byłam na przegranej pozycji :o ale Ty jak tak masz, to zbieraj dowody, zapisuj wszystko co Ci powiedzieli nie tak, z datą dokładną, jeśli czegoś chcesz od pracodawcy to na piśmie i on też ma CI na pismie odpowiedzieć.

Gość sfghbrfthbwrthfgbsfgb
dzeki

Gość ja bym totlanie
je zignorowala,nie odpisaywal na smsa, nie mowila czesc jak je widze,,,,,w dupie z nimi

akurat z mijaniem na ulicy nie mam problemu, bo mieszkam w innej miejscowosci, a jak jeszcze się odezwą to napiszę tak jak radził adekwatny kawał i potem będę ignorować

Gość laskaaaaaaaa
kurde dziewczyny:O zamiast się poddawać, walczcie i pokażcie gdzie ich miejsce!!! Jeśli wygracie sprawę o mobbing to już takie zachowanie nie będzie miało nigdzie miejsca, walcząc przeciwko mobbingowi w pracy walczycie o godność każdego pracownika .. pracownik powinien szanować siebie jeśli chce mieć godziwą pracę i zarobki!!!!

Byc moze chca, zebys wrocila, bo po czasie pewnie okazalo sie, ze bylas dobra. No ale teraz juz jest za pozno, trzymaj sie od takich z daleka... Tacy ludzie sie nie zmieniaja.

Wiesz, to sie tak fajnie mowi: walczcie, pokazcie im. Tylko czasem wyglada to tak, ze ten mobbing wlasnie jest bardzo dyskretny i do zauwazenia jedynie miedzy wersami. Kobiety w tym przoduja.

za żadne pieniądze bym tam nie wróciła... jeśli chodzi o mobbing, to tutaj jest problem, bo to na mnie w razie założenia sprawy spoczywa cięzar dowodu winy, a miałam za mało dowodów i zero świadków, żeby mogło mi się udać ;/ gdybym miala choc cien szansy na powodzenie, to nie wahałabym się ani chwili, zresztą zaczęłam zbierać dowody, ale za późno, a potem nie chcialam już miec z nimi nic wspolnego

Konwalia_ masz rację, kobiety są gorsze od mężczyzn :o faceci nie knują, nie spiskują, a jeśli coś do kogoś mają, to mówią otwarcie o co chodzi i atmosfera się oczyszcza, a kobiety są okropne, nawet w tej sytuacji w pracy tylko mezczyzna nie dał się zmanipulowac i był wobec mnie fair