Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zataniawiam sie nad tym

prezent na 3 urodziny, rower 14 czy 16 dla 3 latki

Polecane posty

dodam ze wysoka jest dziewczyna :) jak myslicie, prosze o pomoc! chcialabym zamówc z tych modeli: 14 http://eshop.jmjcycles.co.uk/epages/BT4149.sf/sec_WusslP1hgE/?ObjectPath=/Shops/BT4149/Products/%22Bronx%20%27Strawberry%27%2014%22 16 http://eshop.jmjcycles.co.uk/epages/BT4149.sf/sec_WusslP1hgE/?ObjectPath=/Shops/BT4149/Products/%22Bronx%20%27Flame%27%2016%22 A najlepsze jest to ze cena jest taka sama dla 14 i 16!!! Tylko czy córka w tym roku pojezdzi czy bedzie musiała poczekac?!

Gość Obydwa przesłodzone
Jeśli już któryś to drugi- 16. Ale wg mnie obydwa za różowe, za cukierkowe, rower ma spełniać funkcję roweru a nie ozdoby odpustowej

Gość 16staka zdecydowanie

Obydwa przesłodzone - słuchaj nie potrafisz czytac?! pytam mamy ktore wiedza ktory rozmiar kupić 14 czy 16 :O:O:O

no 16 rozmiar bedzie ok? tak?

napisze jeszcze ze to PREZENT DLA MOJEJ CORKI a nie dla mnie! jakby jej sie podobał filetowo sraczkowaty to bym jej kupiła :D akurat takie jak pokazalam jej sie podobają, o gustach 3 latek sie nie dyskutuje :)

Gość Obydwa przesłodzone
Gdzie napisałaś że chodzi o rozmiar panno landrynkowa???

Gość Obydwa przesłodzone
Napisałaś "chcialabym zamówc z tych modeli" a nie rozmiarów! Bierz co chcesz, obydwa okropne

Obydwa przesłodzone - widze że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem zazdrosny gnomie, nie spal sie z zawiści przed monitorem 🖐️ orevua!

Czy ktoś jeszcze się wypowie? Podnosze temat aha i zaznaczam że nie chodzi mi o kolor! pytam o rozmiar kólek 14'' czy 16'' dla trzylatki? :)

Gość mamachichi
a mi sie rowerki podobaja, ale co do rozmiaru, ja bym wybrala 14 poniewaz 16 moze byc nawet dobra pod wzgledem wzrostu ale duzo trudniej bedzie sie dziecku nauczyc jezdzic bez dod. kolek, wiem co mowie bo moja siostra swojej wysokiej 3-latce kupila 16, a potem pozyczala miejszy rowerek, bo dzieku bylo za trudo jezdzic bez wsparcia

Gość ja teżsie zastanawiam
mam podobny problem! te szsnastki wygladaja na dośc duze rowerki ale tez nie chce kupic mniejszego bo ile syn na nim pojezdzi?! rok?

Gość blabla blba
moja 3latka ma 12 i jest dla niej w sam raz, a też jest duża jak na swój wiek

mamachichi kurcze no i co tu począć?! :) mam dylemat... ale bez kolek to ona w sumie jeszcze pewnie dlugooo nie pojezdzi wiec moze 16 bedzie ok?

blabla blba no wlasnie w sam raz.. ja chce kupic zeby jej troszke posluzyl ale moze sie myle, nie wiem... czyli ze lepiej 14 bo bedzie jej latwiej nauczyc sie jezdzic? ale skoro 14 jest od 2 do pieciu lat, a moja 3 latka ma 'romiar' 4 latki to wychodzi na to ze ten rowerem posluzy jej z rok...

Gość ala ma kotaa
córka znajomej ma taki sam jak ten drugi czyli 16 ma 3 lata i śmiga aż miło . Miała mniejszy to zanim się rozpędziła to nieźle się namęczyła a teraz kilka razy popedałuje i jedzie

o widzisz! ja w sumie to chce kurcze kupic tą 16 i miec z głowy na kilka lat kupowanie roweru, bogqaczem to ja nie jestem! chyba zdecyduje sie na 16 tke!

Gość ala ma kotaa
jak maksymalnie obniżysz siodełko powinno być ok :)

dzieki 🌻

Moja dostanie na 3 urodziny rowerek z kolkami 12,5. W zeszlym roku miala rowerek biegowy, teraz bedzie sie uczyc jezdzic na rowerku -bez podporek. Do takiej nauki male rowerki sa najlepsze, bo sa lekkie i dziecko szybko dosiegnie nogami ziemi w razie zachwiania. Jesli ty zamierzasz kupic rowerek z dodatkowymi kolami do wsparcia i nie zamierzasz dziecka uczyc w tym roku jazdy bez kolkek, to kup od raz wiekszy rowerek- bedzie dluzej sluzyl.

Gość sfjlgg
Najlepiej idz do pierwszego lepszego sklepu z rowerami (lub do marketu) i przymierz, czy 16 nie będzie za duża. Moja córcia też jest wysoka, ma 2 lata i 8 mies i jeżdzi na 12-stce, a siodełko jest maksymalnie opuszczone. Wez pod uwage, ze większy rower będzie cięższy i będzie się trudniej na nim jeżdziło maluchowi.