Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lonier

Mam faceta ale czasem czuje sie i tak samotna. Czy ktos ma podobnie???

Polecane posty

Gość lonier

Czasem czuje sie taka samotna jak nie wiem co..

Gość drapaczka
ja tak mam widzimy sie raz na tydzien albo rzadziej :-( ciagle niema czasu nawet na esy:-(

Gość afrottaa
Ja tak miałam kiedyś... ale w obecnym związku na szczęście nie ;) Kiedyś miałam faceta, dla którego byłam tylko jednym z jego zainteresowań i widzieliśmy się wtedy, gdy jemu się łaskawie zechciało przyjechać i zrezygnować z imprezowania. Masakra, nikomu nie polecam takiej relacji.

Gość lonier
'dobra rada' tak samo czyli jak? tez czujesz sie samotna czy nie widzisz swojego faceta czy on jest blisko ale czujesz sie samotna bo np. siedzi w necie po pracy i nic go nie intweresuje? U mnie wlasnie tak jest.. facet przychodzi z pracy zmeczony, obiadje, a potem net do wieczora.

Gość afrottaa
Mój obecny mężczyzna dużo pracuje. Niestety, często także po powrocie do domu musi odpisywać na maile itp (rozkręca dodatkowo własny biznes). Ale mimo to stara mi się poświęcać maksimum uwagi. Wiem, że on nie siedzi sobie w necie z nudów, tylko robi to także dla nas, by nam się dobrze wiodło. Poza tym gdy tylko mamy wolny wieczór to idziemy do kina, parku czy w inne ciekawe miejsce :)