Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I jak tu mieć rodzinę

I jak tu mieć rodzinę?

Polecane posty

Mam męża, i co z tego jak go prawie nie widuję? Siedzi w pracy po 13 godzin . W niedziele również często pracuje. Ja pracuje 8-10 godzin . Do tego dojazd do pracy i domu . Nie widujemy się prawie wcale . Co to ma być za rodzina? A co z dziećmi? , kiedy będziemy je wychowywać .? Wyć mi się chceeeeeeeeeeeeee.

Gość pip pip
ale masz problemy....

Gość Jest superrrrr
Po ile godzin pracujecie i jak sobie radzicie z rozłaka?

Pip , pip widzę , ze nie masz tego problemu , bo jesteś zdziwiona/y . Ciesz się .

Pip, a tak przy okazji , Ciebie to w ogole ktoś kocha?

Gość pip pip
Tak, tatuś...analnie :)

Gość ike 1976
Ja tez jestem czesto sama Mąż pracuje tydzień poza domem , za granica ,ja pracuje 8 godzin Dzieci chowaja sie samee albo babcia pomaga Takie czasy Tez czesto mam dosc i mam ochote rzucic to wszystko ale kredyt i długi sie same nie spłaca :(

Własnie takie czasy . Pamietam jak rodzice wracali do domu o 14 , to była dopiero radość :).

Gość ike 1976
A wychodzicie czasem gdzies razem ? Bo ja tylko w tym dmu siedze jego nigdy nie ma Jak juz sa jakies imprezy u znajomych to takie sparowane a ja sama wiec po co pójde Czasem z pracy organizuja jakies spotkania rodzinne I znów nie ide bo nie mam z kim , bo nie mam jak jechac potem wrócic Jak jakis wiekszy problem to tylko na mojej głowie A mąz jak juz jest czasem to chce domem sie nacieszyc czyt, odpocząc Nigdzie nie chce jezdzic ani chodzic Tylko lezy Wszystko i wszyscy go złoszcza bo nie potrafi juz tak zyc A pracy nie zmieni bo nie stac nas na to :(

Gość jaaaaa2o
ike 1976 -- do znajomych ci wstyd iść samej ? :O

Gość ike1976
nie wsTyd Niewielu mamy znajomych i niewiele czasu Jak juz sie trafi jakas impreza to po co mam isc sama ? zazwyczaj okazuje sie wtedy jak to ktos sie bardzo kocha , jak mu sie swietnie układa i takie tam I docinki typu tobie to dobrze taka wolna bez obowiazkow albo on to ma zycie tam za granica pewnie kazda jego :) A mi sie nie chce juz którys raz z rzedu dyskutowac Czasem ide do kolezanki sama ale ona ma swoja rodzine swoje sprawy i to nie to samo co pojsc ze swoja druga połowka Moze ja mam inaczej ale majac meza dzieci nie ma sie ochoty na takie ciągle wolne i panienskie zycie :)

Obecnie nie mamy znajomych wcale .(chyba , ze telefonicznie) Jeszcze rok temu mielismy sporo znajomych i wychodziliśmy na imprezy co tydzień. Teraz nie mamy czasu na imprezy . Ja wpadam do domu po 21 , maz po 23 . W niedziele spie i przewalam sie w łozku , bo kiedys muszę się wyspać i zwyczajnie odpocząć . To moj jedyny dzien . Mąż często i w niedziele zasuwa, bo musi . Żyjemy ostatnio tylko pracą , buuuu:(

Takie czasy-niestety:(Zeby cos miec trzeba zapierdzielac ja z partnerem nie widuje sie po 3 ,4 dni mimo,ze razem mieszkamy ale on pracuje zmianowo w glownej pracy i dorabia w dwoch miejscach wiec po nocce idzie do nastepnej pracy a pozniej znowu na noc i tak w kolko ja pracuje po 10-12 godz rowniez w niedziele

ile by nie zarabiali, to kilka lat takiego życia i cała kasa pójdzie na lekarzy i adwokatów rozwodowych myślę, że nie warto tak żyć

ewo 33 na adwokatow rozwodowych to na pewno nie:P zarabiamy srednio tzn zyjemy normalnie,bez kredytow,pozyczek,kupujemy to na co mamy ochote no i odkladamy w sezonie dodatkowo prowadzimy dzialalnosc kolezanka ostatnio mowi-wiesz ja bym nie chciala tych pieniedzy(chodzilo,ze tyle pracujemy) a ja jej mowie-ja tez nie chcialabym tak jak ty mieszkac na wynajetym majac rodzine i ponad 30 lat na karku,tulac sie po stancjach i ciagle na debecie:O

akurat miałam na myśli autorkę topiku ale fakt faktem, że przeczytawszy dokładnie Twoje tu wypowiedzi, (Takie czasy-niestety Zeby cos miec trzeba zapierdzielac ja z partnerem nie widuje sie po 3 ,4 dni mimo,ze razem mieszkamy ale on pracuje zmianowo w glownej pracy i dorabia w dwoch miejscach wiec po nocce idzie do nastepnej pracy a pozniej znowu na noc i tak w kolko ja pracuje po 10-12 godz rowniez w niedziele) wolałabym mieszkać do śmierci na wynajętym, niz nie widywać swojego faceta po 3,4 dni i pracować po 10-12 godzin dziennie również w niedzielę nie żyję po to, żeby pracować, tylko odwrotnie

Czlowiek przyzwyczaja sie do jakiegos standartu i ponizej zejsc jest trudno Ja jednak wole pracowac i cos odlozyc niz bujac sie po stancjach Jezeli mam ochote do ide do kina,restauracji,pubu i nie musze liczyc czy starczy mi do 1wszego Od kilku lat raz w roku tygodniowy urlop i wyjezdzam A moj parner kocha swoja prace,ktora jest jego pasja wiec tez nie narzeka