Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam juz tego dosyć ! STOP

Dalaczego oni tacy są !

Polecane posty

Ku rwa aż szkoda słów byłam najpierw z facetem 5 lat zostawił mnie. A dlaczego ? Powiedział mi że mi nie ma nic do zarzucenia, że jestem wspaniała kobietą ale on nie chce się juz wiązać na stałe i chce poszaleć. No trudno musiałam to rozstanie przejść chociaż było mi mega ciężko :( Teraz związałam się z nowym facetem. Robiłam to co chciał , nic za jego plecami, kochałam go i kocham nadal. A on wczoraj wypił sobie kazał zrobić mi kolacje. A ja powiedziałam tylko zaraz :( I zaczęłam mu robić po 15 min. I zaczęło się piekło :( Zaczął mnie wyzywać :( Ze chciał 15 min temu a teraz juz nie chce żebym w y p i e r d a l a ł a z jego życia itp. Masakra nigdy takiego czegoś nie słyszałam. Tak się starałam :( Wyjechał nawet do Holandii do pracy na 3 miechy i czekałam za nim:( Nawet z koleżankami nigdzie nie wychodziłam żeby tylko się nie wkurzał :( Dlaczego tak mam staram się jak mogę robię wszystko czego chcą i tak mnie traktują :( To co lepiej być chyba szmatą to może wtedy będą doceniać :(

Gość na to chyba
wychodzi... ja swojego też nie rozumiem, a przy kłótniach tylko słyszę że nie życzy sobie tego, nie życzy tamtego.... A najlepiej przyjedź albo zrób kolację itp itd....

Gość Madziulek_19
Miał za dobrze z Toba poprostu. A jak dasz komuś palec to weźmie całą ręke... Chociaż sa wyjątkowi faceci - tylko trzeba na nich trafić...

no właśnie może onbi wiedzą doskonale że nam bardzo na nich zależy i dlatego tak robią :( Wczorajszego dnia to chyba nigdy nie zapomnę dosłowne piekło i potok przykrych słów z jego strony :(

Gość fghjui
Właśnie dlatego, ty myślisz że jak wszystko dasz to on też, a jest na odwrót. Faceci są jak koty jak się zbliżasz to uciekają a jak masz ich w dupie to przyłażą. Kup sobie pieska, on odwzajemni twoją miłość a na facetów lej.

Gość lalala lalalalalalala lala....
jesteś chyba więcej warta niż takie jego zachowanie, sorry ale ja nie wróżę nic dobrego z takiego związku

ZX tą kolacją, to szukał prymitywnego pretekstu żeby z tobą zerwać. Nie potrafił ci bez powodu powiedzieć, że między wami koniec. Może jesteś mimozą? Może jesteś nudna i nie ma o czym z tobą gadać? A może jesteś ograniczona w seksie? Nie wiem. Może po prostu wybierasz takich facetów. Z drugiej strony jak ktoś odchodzi po 5 latach, to raczej związek nie dawał mu satysfakcji.

Nie no zostawił mnie bo mu nie zrobiłam kolacji na czas :( Nie wieże że oni mogą być tacy podli. Juz miałam raz nauczę z 5 letniego związku. Obiecałam sobie że nie będę się już tak poświęcać i kochać i co ! :( Ja się chyba nigdy nie nauczę :( Już nie wiem kogo mam obwiniać jego czy siebie.

mam juz tego dosyć ! STOP Nie no zostawił mnie bo mu nie zrobiłam kolacji na czas Nic podobnego. Nigdy, żaden facet, nawet najgorszy nie zostawi z tego powodu kobiety. Co najwyżej jak jest chamem, to ją stłucze.

za bardzo boisz się być sama chyba stąd się tak poświęcasz tak uważam

Jeśli chodzi o sex to on nie nadążał za mną. Bo ja to kocham i robiliśmy to 3 razy dziennie. A mimozą na pewno nie jestem . Mam mnóstwo znajomych i kocham towarzystwo. A jeżeli chodzi o rozmowy i tematy to zawsze je mieliśmy. Dobrze nam było razem i codziennie mi dziękował że z nim jestem. I że docenia to co robię dla niego. I nie wiem czy to wina alkoholu czy tak po prostu już mnie nie kocha. Chyba można przestać kochać z dnia na dzień.

No to dlaczego oni od ciebie odchodzą? Może nie jesteś do końca atrakcyjna, a są ze względu na seks? Musi być jakiś problem, którego nie dostrzegasz i nie masz o nim pojęcia. Pomyśl dobrze, przeanalizuj związki krok po kroku. Co było wspólne i mogło im nie pasować?

lalala lalalalalalala lala.... - masz rację boję się być sama :( Najdłuższy okres kiedy byłam singlem trwał 3 miesiące.

V.B. - mogę cię zaręczyć że ja właśnie na powodzenie nie narzekam ! Mogłabym wstawić zdjęcie ale nie chce żeby niektórzy wiedzieli co się stało. Może przeszkadza im to że tak bardzo ich kocham

Gość 123kicia123
faceci to świnie i już. Nie można im za bardzo wchodzic w tyłek, bo cie oleją. Muszą również coś wnosic do związku, a nie tylko brac.

no właśnie o to chodzi że ja więcej daje niż biorę :(

a może jak ty się tak poświęcasz to tak jakbys się troche nie szanowała bo wszystko dla nich więc oni też po jakimś czasie przestają cię szanować?

masz racje ! chyba właśnie jest tak jak mówisz !

Jak będziesz się tak dalej oszukiwać, to nigdy nie odkryjesz problemu. wybacz, ale sama logicznie pomyśl. jaki facet odchodziłby od ideału? Piękna, świetna w łóżku, jest o czym z nią rozmawiać, kocha i daje. Każdy facet takiej szuka. więc niestety nie jest do końca tak jak piszesz. sama nie chcesz dostrzec problemu, czyli go nigdy nie znajdziesz. Najlepiej poproś byłych, żeby Ci szczerze powiedzieli co było powodem odejścia. Powiedz, że i tak nie jesteście ze sobą i się nie obrazisz, a może Ci to pomoc zmienić się. Byś może wtedy któryś powie ci szczerze, co mu nie odpowiadało. Bo na pewno nie kolacja, to, że lubisz seks, albo to że jesteś ładna, czy kochająca.

V.B.- no właśnie facet z którym byłam 5 lat. Powiedział mi że nie możemy być razem tylko dlatego że według niego za wcześnie się związaliśmy a on chciałby jeszcze sobie poszaleć. I jak się zapytałam czy to moja wina itp. To on powiedział że nie ma mi nic do zarzucenia i dziękuje mi za to jaka byłam. A z tym co się wczoraj roztarłam jeszcze nie gadałam. Po tym co mi powiedział wczoraj nie mam odwagi do niego napisać według mnie to bym się poniżyła.

w ogóle do niego nie pisz i nie odzywaj się, niech zobaczy, że masz to gdzieś, wiem, że to trudne ale dasz radę, a poniżysz się choćbyś skontaktowała się nawet po miesiącu bo to on cię zostawił, nie odzywaj się do niego!!!

Wtedy nie był szczery, bo nie chciał ciebie urazić bardziej. Teraz go zapytaj, po jakimś czasie. Facet odchodząc, jesli nie chce Cię skrzywdzić, to nie powie Ci bolesnej prawdy.