Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam juz tego dosyć ! STOP

Dalczego oni tacy są :(

Polecane posty

Gość gość
Tylko dziwne czemu każdy mu współczuję jak ze mną wytrzymuje hehe :) Cóż.. Nie zdradzam, nie oszukuje itp. ale zła na swój sposób jestem, bo powinnam być lepsza :) Regres masz rację :) Mam złotego faceta i staram się jak mogę :) Ale wiadomo, że nie zawsze wychodzi, a kulturę mam - ale tylko do obcych ehhe :) Do swoich to już jestem NORMALNA... Dla mnie to jest normalne, że powiem "zrób mi jeść" przecież nie będę go za każdym razem błagać :)

Do tego dodam, ze to nic "zlego" mowiac czasem do faceta tonem rozkazujacym zwlaszcza w milosnych igraszkach." a to już inna sprawa :) W takich chwilach , to oznaka miłosnych igraszek :) Faceci lubią konkretne kobiety które wiedzą czego chcą ;)

Do swoich to już jestem NORMALNA... Dla mnie to jest normalne, że powiem "zrób mi jeść" przecież nie będę go za każdym razem błagać" hahahahaha :) błagać ? :D

Gość search
latte och latte

Gość search
regres? czy bedzie ok, jesli zdradzisz swoj wiek? :-)

Gość gość
Regres to nasz ewenement na kafe :P

Gość search
Regres.... ktoś sie tu Twoja metryką interesuje dlaczego ty sie interesujesz tym, czym ja sie zainteresowalam? Zaraz powiesz, ze pomarancza leci na czarnego, a to sie nie miesci w twej hierarchii kafeteryjnej. Albo zazdrosna jestes najzwyczajniej :-) Dlaczego sie interesujesz czyms co ciebie nie dotyczy?????

Gość gość
Jezuuu ludzie, ale chce mi się jeść :( Czas zrobić sobie jakiś obiad! Znaczy - niech te ziemniaczory szybciej się gotują :P

Gość gość
Search to wskakuj na CZARNUCHA :P cokolwiek to znaczy heheh!

To nie jest tajemnica , nieraz na kaffe tutaj podałem swój wiek ... Mam 34 lata :) old :D 🖐️

Gość gość
Dobry wiek do...

Czas zrobić sobie jakiś obiad! " co w jezyku Latte oznacza ejjjjjjjj rób obiad i to już ... :P

No hej, hej R. search....spokojnie.... zagalopowalas się troszeczkę..:) moją "hierarchią kafeteryjna"-cokolwiek masz na mysli, sie po prostu nie przejmuj. :D

Gość search
Czas zrobić sobie jakiś obiad! " co w jezyku Latte oznacza ejjjjjjjj rób obiad i to już ... Haha :-) Tak tylko pytalam. Bez powodu.

Gość search
nie przejmuje sie :-)

Gość gość
O wyyy :DW moim języku oznacza to: zrób se sama, bo nie ma nikogo w domu ! :( Jestem u siebie w domu rodzinnym i wszyscy, gdzieś mi tu uciekli :PDobry wiek do :classic_cool:

Latte wyskocz sobie na hot-doga do miasta :P skoro jestes sama ;)

Gość search
te z miasta sa najlepsze...

Gość search
ja tez uciekam.. milo bylo poznac.. :-)

Gość gość
Nie mam ochoty na hot-doga, wolę kebaba z frytkami mniam :) No, ale jak już gotuję to poczekam na swój obiadek :) Szału to to nie będzie, ale lepsze to niż głodowanie, aczkolwiek umiem gotować podstawowe dania itp. Nie umiem i nie lubię zup.. ale chyba każdy ma tak, że nie uczy się tego czego nie lubi :)

Gość gość
Ok. to miłego dnia :)

Czyli reasumując :) od faceta drania można dojść do przyjemnych spraw ;)

nie,.... normalne Latte... z ekspresu. bez lodów. :) nie każ mi reasumowac, bo musiałabym się cofnąc do poprzedniej strony i przeczytac Wasze "wypocinki" :P:P

lepsza ksiązką jest Mezczyzni są z Marsa a Kobiety z Wenus bardziej uwidacznia róznice miedzy płciowe

Regres tego się nie da czytac! Próbowałam i sobie odpuściałam. Moje znajome były jednak zachwycone. Skąd takie róźne odbiory? wole Stiega Larsona. Kryminały sa najlepsze.:)