Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zde$perowana

ciąża 16-latki

Polecane posty

Gość niejedna 16tka
lepsza niż mamusiowata 30tka, z nianiuśką przy dupie bo sama wiecznie nie poradna

Gość Czarna xD
Wy naprawdę nie wiecie co piszecie ?!! nie wieżę w to, że któraś z was nie współżyła z chłopakiem ... Tak to już na tym świecie jest ... Jak koło 30 by urodziła to większe prawdopodobieństwo, że dziecko może się urodzić z Zespołem Downa ... A że jakaś panna wpadła to już inna sprawa !! Takiej osobie potrzebne jest wsparcie a nie tylko opierda*** jej z każdej strony !!!

Ja w październiku kończę 18 lat i mam 4 miesięcznego synka. Od września ide do liceum zaocznie. Potem planuje planuje pracę i studia. Z ojcem dziecka nie jestem bo okazał sie ostatnim dupkiem. Za kolorowo to nie mam bo ojciec dziecka przestał mi na malego placic. Po urodzinach dopiero moge złożyć pozew o alimenty. Ale mama pomaga mi jak moze. Synka bardzo kocham. Nigdy bym sie nie zdecydowała usunąć jakąkolwiek ciążę bo to jest okrutne. W tej chwili jestem sama i żaden facet nie jest mi potrzebny na razie do szczęścia. Teraz liczy sie tylko mój synek, zeby go wychować i zapewnic mu bezpieczne dzieciństwo. I mysle ze gdybym teraz nie miala dziecka to bym je miala po 30 jak nie później. Ogolnie to imprezy mnie nie kręcą ale tez nie jestem nie wiem jak grzeczna ale gdybym chciala isc to nie byloby żadnego problemu bo mały i tak w nocy spi. Do znajomych zeby wychodzić tez nie ma problemu, zawsze chodzę z malym i im to nie przeszkadza i malego lubią. :)

Gość mama29-2010
a jaki to problem by w tym wieku urodzic? ja urodzilam, skonczylam szkole, studia, mam super prace, i mam swietna rodzine- jestem szczesliwa i niejedna moze mi zazdroscic. a teraz bede miala 2 dziecko :)