Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narazie zauroczony

jak sprawdzić czy kobieta nie leci na kasę?

Polecane posty

Gość narazie zauroczony

Mam 27 lat i dobrze płatną pracę i podoba mi się jedne kobieta bardzo sympatyczna, inteligentna, będę chciał z nią spróbować. Obserwuję kobiety i widzę, ze bardzo często lecą na kasę, czasami koleżanki zamężne mówią że to głowny powód bycia z ich wybrankami. Więc jak sprawdzić kobietę? Nie chce takiej co jest dla kasy.

Gość hgghhg
wloz swoje najgorsze ciuchy jakie masz , nigdy nie chodz z nia do restauracji , omijaj miejsca w ktorych za cos ciagle placisz . Jezeli po 6 miesiacach nadal z toba bedzie , to mozesz przestac udawac i odwiedzac restauracje .

Gość hgghhg
i jeszcze nie zapraszaj jej przez 6 miesiecy chodzenia z nią do swojego domu , bo moze poznac ze masz kase .. Innymi słowy udawaj biedaka . Nie plac za nic , omijaj kina , restauracje . A na randke mozesz sie wybrac do parku .

Powiedz jej, że wpadłeś w długi i straciłeś pracę. Od tygodnia rano wychodzisz z domu, udając, że idziesz do pracy, żeby jej nie zdenerwować. Udawaj tak przez miesiąc, co rano wychodząc, niby to do nowej pracy w ochronie, żeby zarabiać niewiele i spłacać dług. wtedy się dowiesz czy ona leci na kasę.

Gość narazie zauroczony
hgghhg hardcorowe trochę ale test byłby dobry. ja tego nei rozumiem w życiu nie mógłbym być z kobietą dla kasy. Co w tym fajnego jest?

Gość gość
Najpierw to kup sobie słownik 🖐️

Gość hgghhg
ona sie zorietuje, ze ja sprawdzal nie zorientuje sie ... Jesli bedzie ja powoli przyzwyczajal do zmiany sytuacji .

Gość taka tam i tu
Na kasę lecą najczęściej niewykształcone kobiety z biednych i niewykształconych rodzin.Dowiedz sie trochę o rodzince i będziesz wszystko wiedział;)

Gość Mlody Buk
Czlowieku juz tak nie przezywaj...Ile ty mozesz zarbiac zeby baba miala leciec na twoja kase...Nie rozmieszaj nas\ Dobrze platna praca - to 5/6 tys?? wiadomo ze kasa sie przydaje ale nie przesadzaj ze laski beda sie zabijac o te pieniadze

Gość Meleńka 88
oj jak wy mu doradzacie ... nie oklamuj jej. Jezeli Twoja potencjalna Partnerka bedzie leciala na kase to wyczujesz to :) w końcu inteligentny facet z Ciebie :)

Gość hgghhg
jezeli powie ze chce isc do kina to przekaz jej ze teraz nie masz kazy i pojdziesz z nią za dwa tygodnie

Gość to proste jak ...
powiedz jej, ze jestes zwolennikiem intercyzy. Po jej reakcji od razu poznasz

Gość narazie zauroczony
Mlody Buk TY chyba nie wiesz jakie są kobiety.

Gość narazie zauroczony
to proste jak ... jakbym tak powiedział to żadna nie chciałaby być ze mną. Żadna nie zgodziłaby się na intercyzę, chociaż jestem zwolennikiem tego wynalazku:)

Gość hgghhg
no i nigdy nie przyjezdzaj do niej samochodem jesli go masz . Zawsze wybieraj autobus . Pamietaj udawaj biedaka , ale nie przesadzaj . Inaczej : Wydawaj na randki z nią nie wiecej niz 50 zł miesiecznie .

Gość hgghhg
Jesli bedzie miala urodziny daj jej skromny prezent . Nie wiecej niz za 50 złotych . Ale tez nie przesadzaj - JEsli kupisz jej tylko jedną czekolade za 2 zł, to zrobisz z siebie idiote .

Gość Meleńka 88
Bądź sobą! Nie udawaj kogoś kim nie jesteś !! Naprawdę ... nie sprawdzaj jej, to nie jest zagranie fair z Twojej strony... Poznaj ją , potem oceń czy warto z nią być!

Trzy proste ruchy: nie noś portfela na spotkania (gotówka w niskich nominałach, ew. dowód osobisty w kieszeni), nie noś zegarka (sprawdzaj godzinę na telefonie) i- przede wszystkim- nie pokazuj jej (a już za nic w świecie nie podwoź) swoim samochodem. :) Pomysły z niezapraszaniem nigdzie i wydawaniem 50 zł mies. są chybione bo pomyśli że się nie starasz. Powyższe wskazówki osobiście sprawdzone :classic_cool:

Gość narazie zauroczony
Meleńka 88 muszę sprawdzić dlaczego chce być ze mną. Pomyśli facet ma kasę mam już troche lat tzreba się ustabilizować usidlić go.

Gość to proste jak ...
dlaczego tak malo wierzysz w siebie? nie masz innych zalet, niz kasa? i wiesz co, ja nie ucieklam przed intercyza, znam jeszcze jeden taki przypadek w otoczeniu. jezeli chodzi o naprawde duza kase to nie wachalabym sie. pewnie, ze nie przy pierwszej rozmowie.

Gość wszystkie ale to wszystkie
kobiety są interesowne i lecą na kasę, nie musisz tego sprawdzać. U kobiety należy sprawdzić nawyki żywieniowe (czy będzie gruba) umiejętność gotowania prasowania i gadatliwość.

Gość a nie mozesz spytać wprost
czy leci na kasę? jak się obrazi i będziesz ją musiał błagac na kolanach przez miesiąc dzień w dzień o wybaczenie to znaczy że nie leci na kasę, a jak zacznie się tłumaczyć że to nie prawda albo się obrazi ale zaraz wybaczy to znaczy że chodzi jej tylko o kase

Gość jakieś specjalne testy chcesz
robić żeby sprawdzić czy leci na kasę czy nie? Chyba wiesz kim jest wybranka twojego serca, co sobą reprezentuje i czy bardzo od ciebie odstaje. Jeśli jest na twoim poziomie pod każdym względem, to chyba twoja kasa nic jej dodatkowo nie da. A jak znajdziesz kogoś z nizin społecznych z biedną rodziną u boku, to chyba też wiesz, że... Czy ty rozumu nie masz, że aż sprawdzać musisz specjalnie???

Nie wszystkie lecą na kasę orange. Nie uogólniaj... to tak jakby powiedzieć,że każda kobieta jest dz... ;)

Gość narazie zauroczony
to proste jak ... mam wiele zalet, ale chcę być pewny, że nie jestem tylko dodatkiem do [portfela. Kobiety się wycwaniły, stały się wygodne. Musze być pewny że to ja je pociągam a nie pieniądze.

Gość nepheutes
ja miałam podobną sytuację. sama nie jestem jakoś bogata ani nie pochodzę z bogatej rodziny. miałam chłopaka który pochodził z dość bogatej rodziny, jego rodzice mieli własną klinikę czy coś takiego. nie byłam z nim dla kasy , wręcz głupio się czułam czasami, bo pochodziliśmy z innych poziomów i społecznych i inaczej patrzyliśmy na niektóre sprawy. A jak poznać? - czy jest tobą zainteresowana, czy coś czuje, zanim tak naprawdę będzie wiedziała na ile jesteś zamożny. - często szczegóły mówią same za siebie. czy zawsze chce byś ty płacił za kolację , kino , piwo, czy to ty masz wszystko stawiać. - czy sama cię zaprasza na coś. - czy namawia cię na jakieś wydatki, lub daje do zrozumienia byś coś jej kupił, nawet nie bezpośrednio. używa określenia( mam ochotę na to..., zawsze chciałam pojechać/ zwiedzić to i to ...., podoba mi się to.., takie rzeczy wskazują na pazerność. więc zwracaj na to uwagę. a sam najlepiej na spotkaniach z nią nie szastaj pieniędzmi że tak powiem. może czasem zabierz ją na spacer niż do dobrej restauracji.

Gość nie powinien pomiatać
Nie gadajcie głupot wszystkie lecą . Te biedne by lepiej żyć, te bogatsze by się nie stoczyć i nie utrzymywać pasożyta. Ale to dobrze kobiety mają dość dobrze rozwinięty instynkt samozachowawczy.

Gość to proste jak ...
jeszcze cos napisze. poznaj ja. po jej pasjach, zainteresowaniach i podejsiu do zycia sam zobaczysz. czy robi cos dla innych, pomaga tym co maja mniej?

Gość hgghhg
Pomysły z niezapraszaniem nigdzie i wydawaniem 50 zł mies. są chybione bo pomyśli że się nie starasz. sa bardzo dobre . Jesli wyda wiecej to wtedy dziewczyna pomysli ze ma kase .

nie wiem na jakie wy laski trafiacie... Inteligentna kobieta idzie do pracy a nie oglada sie na zarobki faceta... Chyba,ze mowicie o malolatach...