Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narazie zauroczony

jak sprawdzić czy kobieta nie leci na kasę?

Polecane posty

Gość nie powinien pomiatać
Nigdy przenigdy kobieta nie będzie się ustawiała z facetem co mało zarabia. Bo nie ma takich możliwości jak osoba majętna, ani nabywczych ani kulturowych.

Gość narazie zauroczony
Dzieki za rady muszę się zastanowić. Nie chcę podzielić losu innych mężczyzn, którzy myślą że maja wspaniałe żony, a rzeczywistość jest inna. Pozdrawiam i miłego dnia

Gość DDF
to proste faceci lecą na wygląd a babki na kasę :P

Gość Meleńka 88
hmmm no nie wiem , rób jak uważasz żebyś potem nie żałował ... ja gdybym się dowiedziała ze Mój obecny Chłopak mnie w ten sposób sprawdza ( w jakiś sposób) rzuciłabym Go ... Ok, masz te 27 lat nie jesteś stary:)ale Twoim priorytetem jest chyba kasa , nie uogólniaj! nie każda leci na kasę...Ja nie!nie pochodze z bogatego domu , a nawet powiem ze z biednego , kiedyś u mnie w domu było ciezko wiązać koniec z końcem ...teraz jest lepiej ... Ps: Ja chciałabym tylko żeby Moj Chłopak poświęcał mi więcej czasu... nie wymagam od Niego Bóg wie czego ( Jest na 3 roku studiow ETI bardzo dużo się uczy , cieżki kierunek ) TYLKO CZASU! Pozdrawiam i życzę Ci powodzenia:)

Gość jeszce raz podkreślam KAŻDA
Tylko jedne jadą wprost a inne smęcą coś o zaradności domu i dzieciach ;)

Są tu kobiety które mają facetów starszych o 15 - 20 lat i twierdzą że to miłość. Przecież taki facet koło 50tki to już jest siwy ma pomarszczone ciało i ledwo mu staje , a miłość ślepa nie jest oj nie.

Gość DDF
"Są tu kobiety które mają facetów starszych o 15 - 20 lat i twierdzą że to miłość." oni też sądzą że to miłość a wiadomo że im o cycki chodzi :P "Przecież taki facet koło 50tki to już jest siwy ma pomarszczone ciało i ledwo mu staje , a miłość ślepa nie jest oj nie." a to akurat w miłości nie jest najważniejsze tak na marginesie :D chyba że miłość ma kilka teorii ;P

" ... będę chciał z nią spróbować " - jeśli już na wstępie Waszej znajomości oznajmisz jej, iż nie masz pracy, to wątpię, aby dane Ci było ją poznać :D

Czasem lepiej zamiast obłudy być szczerym. Ja Twierdzę że aparycja u kobiety to bardzo ważna sprawa, tak samo sposób bycia, są kobiety które motywują a są takie które potrafią zepsuć dzień już 3 min po przebudzeniu :)

Gość to chyba jakiś dowcip.........
bo nie sądzę, aby kobieta wykształcona, mająca dobra prace poleciała na jakiegoś gołodupca tylko dlatego, aby pokazać, że nie obchodzi ją kim jest wybranek i jak daleko w dół od niej odstaje pod każdym względem. I co, to się nazywa, że szuka faceta z kasą? Czy raczej świadczy o tym, że szuka kogoś o podobnym poziomie do swojego?

Śmieszne rzeczy piszecie....napisze wam 2 historie, jedną przeżyłam osobiście a drugi przypadek miała koleżanka. Poznałam faceta, spotykaliśmy się - on udawał biednego - absolutnie nie przeszkadzało mi to, liczył się on, to jaki jest.Spotykaliśmy się, coraz dłużej to trwało, zakochaliśmy się w sobie. Ale wszystko się zmieniło gdyż zaczęłam bywać u niego w domu, który po pierwszej wizycie uświadomiło mi, że mój kochany po prostu oszukiwał biednego, a naprawdę był b.bogaty. Ten dom, te obiady, samochody jak z filmów... Zostawiłam go, bałam się kłamstw, nie mogłam wybaczyć tego w jaki sposób i dlaczego mnie okłamywał...Do dzisiaj ja jestem sama, nie mogłam odnaleźć takiego szczęścia jak z nim.....i on tak samo jest sam...... Jeśli byłby debilem to jego kasa nic by mu nie pomogła, bo z debilem długo nie pożyjesz w szczęśćiu, a po co się męczyć dla kasy? nie warto.....

Gość ego chłopa prostego
Ja brzydkiej bym nie chciał, ale ja mam spaczony gust.

Drugi przypadek to koleżanka poznała bogatego faceta, głupio jej było, bo zależało jej na nim, ale była biedniejsza od niego i źle się z tym czuła...te czekoladki, kwiaty co dzień, kina, drogie prezenty... Zakochała się i on też, po czym okazało się że on pieniędzy nie miał tak dużo jak myślała, był w sumie pod kreską zawsze. I też to kłamstwo zniszczyło związek... a ile ona się na starała zeby jakoś wyglądać przy nim, jak pieniążki zbierała żeby kupić mu lepszy prezent na gwiazdkę, bo jej głupio było.... i po co? kłamstwo krótkie ma nogi... i może dużo zniszczyć

Gość DDF
to jeszcze nic, najgorsze gdy kobieta pokocha mężczyznę zanim staje się bogaty a potem i tak powiedzą że jest z nim dla kasy..

Gość a ja zapytam tak
jaka jest między wami różnica w zarobkach? bo jak np. duża, to często takie związki nie wypalają. chociaż to też zależy, np mój chłopak pochodzi z bardzo zamożnej rodziny a ja z przeciętnej ale skończyłam studia, mam stanowisko, pieniądze i intercyzę podpisałam :) jesteśmy szczęśliwym małżeństwem i mi np. intercyza w żaden sposób nie uwłacza.

Gość róznie z tym bywa
a ja zapytam tak widzisz takich kobiet dużo nie ma, które się na to zgodzą. Chociaż taka intercyza to taka furtka. Tak mi się wydaje

Gość truskawki i sliwki
powiedz jej ze te wszystkie zabawki i przepych jest na kredyt ktory musisz spłacac prze 30 lat:) proste jak drut chłopie:)

kobieta ( nawet jak sama pracuje i dobrze zarabia ) podświadomie szuka bezpieczeństwa ( to się nie zmienia tak szybko jak postęp cywilizacyjny ) a bezpieczeństwo w dzisiejszych czasach dająpieniądze, jak dziewczyna widzi kasę to się zakochuje , autentycznie i szczerze, a jak facet ma problemy to miłość znika , nic się na to nie poradzi , taki gatunek

Gość pole obok sklepu stoi puste
idiotyczne te pomysły. Udawaj biednego? Włóż najgorsze ciuchy? Nie zapraszaj do restauracji? Sama nie jestem bogata, ale nie mogę się zaliczyć do osób biednych. Taka klasa średnia. Gdyby facet spotykając się ze mną chciałby mnie zabrać w zimie na ławkę do parku bo nie ma na nic kasy i robiłby tak kilka razy to bym skończyła znajomość. Czy dlatego, że jest biedny? nie. Dlatego że się nie stara. Każdy może wykrzesać 10zł i zaprosić na herbatę do knajpy i możemy przy niej siedzieć nawet i 2 godziny. Każdy ma w szafie przyzwoite ubrania. Poza tym nie wiedziałabym jak ja się mam zachować. Czy nietaktem będzie gdy zapłacę za naszą kawę? Gdyby naprawdę nie miałby kasy mógłby się poczuć urażony. Poza tym ja bym się sama zaczęła wstydzić tego, że mam pieniądze. Gdybym jednak mimo wszystko wytrzymała magiczny okres o którym mówi hgghhg to zwyczajnie po wszystkim rozstałabym się z facetem bo nie chciałabym być z kimś kto mnie pół roku oszukiwał wychodząc z założenia że lecę na jego kasę.

Gość poprostu facet
Wiem, że dla osoby zakładającej temat jest on już nie aktualny, ale może komuś się przyda. Lepiej nie sprawdzać, być szczerym, mieć otwarte oczy i obserwować. Ja zostałem oszukany przez kobietę. Byłem zbyt ślepy - zakochany, żeby zauważyć poważne symptomy. Oto niektóre do których doszedłem po czasie: 1. Uważaj jeśli kobieta nie wyraża nawet inicjatywy podjęcia pracy, 2. Jeśli na zakupach, że podoba jej się "to", i następnie daje do zrozumienia, że jest smutna ponieważ tego nie ma - wymusza emocjonalnie na Tobie zakup czegoś. 3. Godzinami przesiaduje w sklepach internetowych i kupuje rzeczy za które Ty płacisz - wymusza emocjonalnie na Tobie zakup czegoś.. 4. Ciągle ma nowe zachcianki, które to Ty finansujesz - wymusza emocjonalnie na Tobie zakup czegoś.. 5. Nie patrzy na stan waszego portfela i ciągle chce nowych zakupów produktów, czy usług, a ponieważ nie pracuje w końcu nawet Twoje oszczedności kiedyś się kończą i jesteś zmuszony brać kredyty. A gdy tego nie zrobisz szantażuje Cię emocjonalnie. 6. Gdy w zimie zaczynasz chodzić w letnich butach, by ona miała tipsy i włosy. Uważaj bo jak się jest zakochanym naprawdę trudno to dostrzec. Uważaj, bo ona odejdzie jak stracisz zdolność kredytową :) a przecież z bieżącej wypłaty musisz mieć na opłaty i zobowiązania oraz na jedzenie. Ja byłem w takiej sytuacji i nikomu tego nie życzę. Wykończyłem się materialnie, fizycznie i psychicznie. A myślałem, że ją znam (5lat związku), odeszła bez mrugnięcia okiem, gdy nie byłem w stanie spełniać jej zachcianek, gdy ją zapytałem wprost dlaczego odpowiedziała, ze jestem dobry i w ogóle ale nie ma ze mną "kokosów", wtedy do końca jeszcze nie rozumiałem o co jej chodzi. Zostałem sam, ze zranionym sercem i z długami. Chyba nie trudno sobie wyobrazić jak sie wtedy czułem. Ale podniosłem się z tego w niecałe 2 lata, zmieniłem klimat, pracę i spłaciłem zobowiązania i teraz wyszedłem na prostą. Ale już chyba nigdy nie zaufam żadnej kobiecie, nigdy już nie dam się tak potwornie oszukać. A tak w ogóle to ona się ostatnio uaktywniła pisze do mnie, że chce się spotkać i dzwoni, rozłączam, nie odpisuję. Myślicie, że powinienem ??? :)

Gość f;lfmg[ong
ja mialam 2 facetow w zyciu jeden 24 letni zarabial 800 zl w magazynie --przez 4 miesiace zwiazku zabral mnie raz na pizze i raz mi kupil cole wiekszosc czasu spedzalismy na spacerach u mnie w domu u niego w domu szuja jednak szybko sie znudzila i poszla w cholere drugi moj facet-gdy sie poznalismy zarabiam ZERO czyli nic bo nie mial pracy, jakies tam oszczednosci pozwolily mu zabrac mnie na lody lub cole i na zmiane gdzie ja placilam raz raz on spoko super nic nie mowilam liczy sie milosc no ba uwielboalam wpadac do niego na kawe/herbate potem dostal prace za granica gdzie zarabialm 8 tysiecy miesiecznie w przeliczeniu na polskie i po pol roku zdradzal mnie z dziewczynami z dyskotek na ktore zaczal jezdzic a mi wmawial ze lezy chory w domu ;) TYLE

Gość f;lfmg[ong
mezczyzni nie doceniaja dobrych kobiet nie szanuja ich musisz byc kurewsko wygladajaca lapucara z solara w mini zeby miec SZACUNEK mezczyzny heh kiedys padl taki tekst ze faceci szanuja ladne kobiety a ja sie pytam niby za co?? chyba za charakter powininen byc szacunek a nie za szmaty na sobie i szminke na ustach

Gość piszac ze kazda kobieta leci
tylko na kase to jest tak samo prawdziwe twierdzac ze kazdy facet chce tylko seksu i jest z kobieta tylko dla seksu. mój facet nie jest bogaty, a rwecz przecietnie stoi finansowo. oboje mamy swoje pieniadze, wspólnie placimy rachunki i kupujemy jedzenie. nie biore od niego na ciuchy czy kosmetyki. on czesto powtarza ze wolalby abym ciagneła od niego kase, bo nie raz sie pokłócilismy o to ze chciał mi cos kupić. nie mamy jednak duzo pieniedzy dlatego ja hamuje go w wydatkach. i moje uczucie nie ma nic wspólnego z jego portfelem bo kocham go bardzo.

Gość poprostu facet
Nie napisałem, że każda leci na kasę, tylko, że ciężko mi teraz zaufać. Szczerze f;lfmg[ong to moja eks była średnio piękna i jak ją poznałem nie stać ją było na solarium itd., ale ją kochałem i była dla mnie wtedy miss świata. Byłem przekonany, że mnie kocha tak jak ja ją kochałem, potrafiła się czasem wykazać jakąś inicjatywą. Myślałem, że jest dobra, ufałem jej i starałem się później nawet kosztem własnego zdrowia, żeby była szczęśliwa.Pracowałem na nas(miała problem ze znalezieniem pracy), gotowałem(nielubiła), sprzątałem(nie miała czasu-teraz to brzmi śmiesznie), zapewniłem prywatną opiekę medyczną, kursy językowe, spełniałem zachcianki typu fryzjer, kosmetyczka, ciuchy i wiele innych. Na prawdę takiego frajera to ze świecą szukać :) Miłość bywa naprawdę ślepa. Możesz mnie nazwać głupkiem i idiotą ok taki wtedy byłem, ale zawsze należałem do mężczyzn, którzy szanują kobiety. P.S.Już widzę po Waszych wpisach, że są na świecie dobre i mądre kobiety, którym warto zaufać :) dziękuję

Gość yf7f7tf7f
To niedobry pomysł z tymi fatalnymi ciuchami. :D Wolałabym pociągającego i biednego faceta, niż wyglądającego żulowato :D Chyba, że chcesz by cię laska olała. Ja nie leciałam nigdy na kasę, mam mieszkanie ale nie chciałabym się spotykać z niezadbanym obleśnym facetem.

Gość cienka rurka
ty "po prostu facecie". Jakby miała z tobą takie idealne życie to by nie uciekła od ciebie. Nie oszukujmy się. Widocznie miała dość twojej fałszywej dobroci. Jeszcze teraz wymieniasz wyraz po wyrazie co jej fundowałeś...Brak słów. Może wylicz też dlaczego jej fundowałeś prywatną opiekę medyczną - bo to był GINEKOLOG!!!!!!! A ty lubiłeś sex.

Gość cienka rurka
W dodatku co to za "zachcianka" - fryzjer, kosmetyczka i ubranie?! A co miała goła chodzić ? Fryzjer - bo ty wolisz sam ją ściąć nożyczkami, byłoby za darmo! No i kosmetyczka - trzeba było jej wyduszać pory na twarzy, i wyrywać włosy na nogach. SKĄPY KU TAFONIE

Gość misiuniaaaaaaa
a chcesz ze mna chodzic?

Gość janusz2211332
A ja zrobiłem myk, i zamist dawać się doić kobietą, to sam je doje:) Poznałem jedna naiwną na sponsorki.pl , i teraz ona kupuje mi na co mam ochote. Nie to żebym był biedny bo przez rok z prezentów od niej które sprzedałem mam jakies 30 tysiaków i stać mnie życ samemu, ale jak jest głupia to nich płaci:) Tak za Panowie nie dawajcie się- ruchajcie za kase- ale nie żebyście wy płacili, ale żeby wam hahaha