Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narazie zauroczony

jak sprawdzić czy kobieta nie leci na kasę?

Polecane posty

Gość gość
najlepszy dowod ze zal mi bo jest bieda na swiecie - nie chce zadnych diamentow,bo mam swiadomosc,ze czesto dzieci są zmuszane do niewolniczej pracy w kopalni przy wydobywaniu diamentów. Nie chce przykladac do tego reki,nie chce nosic czegos co jest okupione takim cierpieniem dla jakiegoś kaprysu,diament teraz tylko z tym mi sie kojarzy,byloby mi smutno,nie ma mowy o radosci,gdybym dostala diamenty,zlapalabym jakiegoś doła. Pewnie sprzedałabym takie cacko a kase wpłaciła na obiady dla bezdomnych w ramach zadośćuczynienia. Żal mi facetów,któzy śa tak przekonani,że my wszystkie na kase lecimy.Zal mi ich że są w takim błędzie i sami siebie dobijają no i żal mi siebie,bo codziennie po cichu marzę o uczuciu.Chyba się popłacze ze szcześcia,jak będe mieć chłopaka i będzie mnie przytulał,całował,otaczał czułością. Nie wiem i nigdy sie nie dowiem jak jakieś diamenty można woleć od ludzkiego ciepła i więzi

Gość gość
ups,pomyliłam temat z podobnym równoległym,ale kij,to co napisalam,tu tez w sumie może być

Gość gość
'powiedz jej, ze jestes zwolennikiem intercyzy. Po jej reakcji od razu poznasz'' - no ale po jakiej reakcji. Kobietę może to wkurzyć,że facet nie ma do niej zaufania. To też zabija jakąś romantyczność. Albo niech bedzie coś za coś - intercyza niech dotyczy również sytuacji takiej,by po zdradzie facet tracił wszystko. A co,moge sobie tego zażyczyć,bo nie ufam facetowi,że nie zdradzi. ''wszystkie ale to wszystkie kobiety są interesowne i lecą na kasę, nie musisz tego sprawdzać. U kobiety należy sprawdzić nawyki żywieniowe (czy będzie gruba) umiejętność gotowania prasowania i gadatliwość.'' - odezwał sie znawca :D no tak,nic dziwnego,ze kobiety tak oceniasz,skoro sam jesteś pusty,oceniasz dosc przedmiotowo - czy bedzie gruba,prasowanie hahaha. Jak ktoś sam jest płytki jak kałuża,to i nie uwierzy,że drugi taki być nie musi. ''to jeszcze nic, najgorsze gdy kobieta pokocha mężczyznę zanim staje się bogaty a potem i tak powiedzą że jest z nim dla kasy'' - co sie przejmujesz ludźmi,zawsze będą gadać,liczy sie to co przeżyliście wy i że wiecie ile was łączy ''kobieta ( nawet jak sama pracuje i dobrze zarabia ) podświadomie szuka bezpieczeństwa ( to się nie zmienia tak szybko jak postęp cywilizacyjny ) a bezpieczeństwo w dzisiejszych czasach dająpieniądze, jak dziewczyna widzi kasę to się zakoch*je , autentycznie i szczerze, a jak facet ma problemy to miłość znika , nic się na to nie poradzi , taki gatunek'' - mów za siebie. Ja sobie nie życzę tego,bys za mnie sie wypowiadała. Dla mnie bezpieczeństwo to szacunek,troska,uczciwość,troskliwość. Muszę czuć,że facetowi zależy,że jest szczery. Ktoś kto ma kase ale kłamie,nie da bezpieczenstwa. Facet ktory wychodzi z zalozenia,ze kobiety trzeba sprawdzac bo to materialistki,ze trzeba cos udawac jest skreslony.Czulabym sie jak idiotka oszukiwana. No i skoro on wszedzie sie doszukuje zwiazku z jego kasą,ma paranoje i nierówno pod kopułą. Lepiej miec przecietnego,a nie bogatego co ma przewrócone we łbie. ''Gdybym jednak mimo wszystko wytrzymała magiczny okres o którym mówi hgghhg to zwyczajnie po wszystkim rozstałabym się z facetem bo nie chciałabym być z kimś kto mnie pół roku oszukiwał wychodząc z założenia że lecę na jego kasę.'' - otóż to. Też bym nie chciała. Inaczej można sprawdzić,czy ktos leci na kasę czy nie. ''Ale już chyba nigdy nie zaufam żadnej kobiecie, nigdy już nie dam się tak potwornie oszukać. A tak w ogóle to ona się ostatnio uaktywniła pisze do mnie, że chce się spotkać i dzwoni, rozłączam, nie odpisuję. Myślicie, że powinienem ??? '' - Tobie współczuję,Ty naprawde trafileś na wiedźmę i żal mi takich poczciwców jak Ty,że sie dają wykorzystywać. Oczywiście nie odzywaj sie do niej. Ale też nie popadaj w skrajnosci. Przejechałeś sie na totalnej naiwnosci,co nie znaczy ze teraz masz być całkowicie nieufny. Bo na tym tez mozesz wiele stracić - np kobiete zaufania wartą. Znając zachowania materialistek,powinienes wiedziec juz kto jest kim. Zadnej pzyzwoitej kobiecie do głowy nie przyjdzie np robić zakupy w internecie na konto faceta,doić bez żadnego zażenowania i mrugnięcia okiem. No i ja bym sama kupiła facetowi ciepłe ubranie gdybym widziała,że sie w zimie źle ubiera. Nie troszczyła sie o Ciebie,nie wiem po czym myslałeś,że jst dobra,skoro nawet nic nie zrobiła dla Ciebie z troski. Można nie umieć gotować,ale sprobowac to zrobić dla kogoś. Wstydu nie miała. Szkoda,że trafiłeś akurat na nią. Ale pamiętaj,nie zawiniło to,że ufałeś - a to,że byłeś naiwny i ślepy. To różnica.

Gość gość
up

Gość gość
Jesteście kretynami nigdy w życiu jak kobieta zobaczy biedę i się zakocha a nagle zobaczy hajs to nie zostanie kochanką biednego tylko bogatego nawet stopniowe przyzwyczajenie nic nie da mam to za sobą wiele razy. Nic nie udawaj ale też się nie chwal i tyle będzie dobrze

Gość z1ut3k
Nic w tym złego że leci na kase, każda chce żyć w dobrobycie udając biedaka zmniejszasz sobie szanse u niej i nie będziesz postrzegany jako ciamajda. Sam zobaczysz w trakcie związku czy cię naciągna na niektóre rzeczy czy nie. Nie ma też reguły że jak nie masz kasy a pozniej jej pokażesz że masz związek się nie rozleci mi się firma rozwineła też sporo zarabiam a i tak niedawno mi się rozpadł związek z 10 lat młodszą tyle że mam dziecko to będzie miała alimenty. Fajnie by było od razu znaleźć panienke na całe życie ale te czasy już się skończyły w końcu stylizujemy się na USA

Gość gość
Post i moodlitwa w jej intencji na Roozancu i zobaczysz cuuda :) We dwoje ;-) 🖐️