Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamalanaaaa

Czy mogę ufarbować włosy na których mam

Polecane posty

Gość zamalanaaaa

szampon koloryzujący pallete? jestem zalamana szampon nie schodzi, mialam wlosy jasny blond ufarbowałam na ciemną czekoladę,...mam prawie czarne :| niby się troche wypłukuje ale malo ;( czy moge nalozyć farbę koloryzującą blond na taki kolor? jak uważacie? :(

Gość zagniewana
lepiej isc do fryzjera

Gość zamalanaaaa
ehh nie bardzo mam kasę na fryzjera.. poza tym kiedyś fryzjer zrobił mi na głowie kuku nie ufam im :( wolałabym domowe sposoby, albo nową farbę tylko boję się co mi wyjdzie, może już ktoś miał podobny przypadek i zafarbowal?

Gość Zafarbuj
ale tylko farbą z palety. I raczej nie jasniejszym odcieniem... Swoja drogą, co Ci strzeliło do głowy, żeby kupować palette? Przecież to najgorsze z najgorszych... Na drugi raz kup garniera lub naturię-te są tanie a bardzo dobre.

Gość zamalanaaaa
nie wiem wlasnie, naiwna jestem.. tzn trochę mi to dziadostwo zeszło ale słabo, a jak bede miała prześwity to np jakimś blondem mogę zafarbować? mam na myśli farbę koloryzującą, a może użyć rozjaśniającej? miał ktoś takie przygody?

Ja miałam podobnie. Myj włosy kilkakrotnie szamponem przeciw łupiezowym. Umyj włosy tak z 10 razy serio! Zlezie, na pewno.

miaam to samo... pewnie Ci nie pociesze , ale zeby wrocic do swojego blondu musialam skrocic wlosy o jakies 15cm i przejsc 3 serie pasemek... koszmar.....

Gość Zafarbuj
Co racja to racja... niestety... Jeśli chcesz z czekolady zrobić blond to musisz poczekać,aż odrosną. Dekoloryzacja zrobi Ci z głowy stertę siana. Przeczytałam ciut wyżej, że farba schodzi po szamponie przeciwłupieżowym-on zdziera kolor extra, tylko potem będziesz miała problem.

Jak dla mnie palleta jest najgorszą farbą (szamponem).Nie ma gorszej farby niszczacej włosy.

Gość do Nergal i inne cierpiące
Nie stosuj blondu zadnego,na czymś takim wyjdzie ci pomarańcz. Musisz odczekać aż spłuczesz,ewentualnie fryzjer.

Gość zamalanaaaa
robiłam sobie płukankę najpierw z cytryny, pozniej z wodą z aspiryną, tak na necie wyczytałam, woda jest jasno rózowa więc trochę schodzi, gdzieniegdzie mam prześwity.. jestem dobrej myśli :D po prostu chcialabym wiedzieć czy mogę użyć na to co mam na głowie teraz farby koloryzującej? a jeśli tak to jakiej firmy? chodzi mi o blond

Gość zamalanaaaa
rozumiem, dzięki za rady :) najwyżej jak dorwe jakaś farbę blond to wypróbuję na pasemku

Gość do Nergal i inne cierpiące
Żadnego blondu nie mozesz w tej chwili użyć.