Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djdhss ncns

wpieprzam bezy a wy?

Polecane posty

Gość djdhss ncns

:classic_cool: takie wielkie i pyszne :p

a ja wpieprzyłam michę grzybowej zaraz zrobię sobie kogiel mogiel, bo mam ochotę na słodkie, a chyba czekolady nie ma w domu

Gość djdhss ncns
Ja bylam na zakupach i kupilam duze pudelko bezow, chipsy, mieszanka orzeszków z rodzynkami, czekoladki z wódką i mam zamiar to wszystko wszamać na raz :p Na kolację zrobię pierogi z mięsem i skwarkami :classic_cool: Będzie wyżera :) W weekendy muszę sobie wynagrodzić tygodniową głodówkę, kiedy nie mam czasu pojeść :p

Gość Prof Coolinary
Bezy(te duże)(prawdziwe original)wytwarza się poprzez połączenie cukru i nasienia ogiera arabskiego krwi czystej...w wysokiej temperaturze :classic_cool:

to moja młodsza, deseczka taka chuda, aż wstyd starsza za to "dobrze utrzytmana" całkiem cała czarna :)

Ja tez dzisiaj na sniadanko jadlam kanapeczki z pasta jajeczna a teraz opycham sie chrupkami leys o smaku kurczaka z przyprawami hehe :D A dup* niech rosnie ;P

Gość ja jem bigos
już trzecia miche dzisiaj :o

Gość żółty-kubeczek
pije wode, czytam idiotyczne posty i zaraz lece cwiczyc ;D

Gość gość
Tu Leja zajebisty końcowy opis hahahahahhaahahah! No kiedyś Ci go urżnę naprawdę! :) 5 🖐️A ja czekam na obiad, niedługo zdechnę z głodu :(

Gość a ja zajadam krówki :)

Gość jestem brzydulą mówię ci i zaw
Ja zaraz będę jeść pizzę, ale z mrożonki :P

Gość djdhss ncns
wzięłam się za chipsy :) W weekendy zawsze pcham do siebie ile wlezie bo w tygodniu jem jeden posiłek dziennie bo albo nie mam czasu albo nie jestem głodna, za to jak siedzę w weekend w domu to jem bez przerwy. Otworzyłam zimne piwko i teraz czuję że żyję :classic_cool: Na szczęscie nie musze sie przejmowac kaloriami bo i tak wygladam jak anorektyczka ale zjadlabym jeszcze jakas pyszna sałatkę :p Chyba sobie zamowie do domu jakas z kurczakiem :p

Gość djdhss ncns
Tak mi się przypomniało, że ostatnio jadłam te gołąbki bez zawijania z pomysłu na :p Pyszne były więc polecam :) Tylko trzeba jeść od razu bo jak leżą w garnku razem ze sosem to cały sos chłonął do siebie i później trzeba jeść bez sosu :p

Gość pamperek
a ja nic

Gość ja też wpieprzam
ale nie bezy, kiedyś je uwielbiałam ale mi sie przyjadły, jem milkę z waflami pudding czekoladowy z bitą śmietaną i zaraz ide robić kanapki i warzywka na patelnie, jutro rano z kibla nie wyjdę :)

Gość djdhss ncns
No własnie, wpieprzać i namieszać super ale później skutki są takie, że na kiblu trza zrobić dłuższe posiedzenie :classic_cool:

a ja wpieprzyłam nedawno budyn wisniowy(choc za bdyniem nie przepadam :-()i tabliczke mlecznej czekolady wedla.i tyle z mojego odcudzania :-( :-( :-( :-(

z alko nigdy nie robiłam oprócz kawowych i kakaowych robię też cytrynowe

Gość djdhss ncns
Jako dziecko uwielbiałam kogel mogel ale bardzo dawno nie jadłam. Z kawą nie lubiłam ale z kakao owszem :)

Gość djdhss ncns
Ewa a jajca wyparzyłaś coby sie salmonelli nie nabawić? :p