Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyborca Bronka

ja glosuje na Komoruskiego bo

Polecane posty

Gość ale dziadostwooo
PIŁKARZ??? :d:d:d Człowieku, jesteś tak samo ciemny jak twój komarowski:D zajrzyj do wiki i sprawdź podane wyżej nazwiska i się nie ośmieszaj więcej:O

Gość nie kłam
o kurde jak stachursky glosuje na komora to i ja tez musze to moj ulubiony piosenkarz!! no i artur barcius nominowany za role w miodowych latach :D

Gość fmarrr kooo
i wgl sczerze mówiąc to prawie nikogo z tej listy nei kojarze :classic_cool:

Gość nie kłam
a kim jest ten Norbert Dudziuk "Norbi" kobiety sa ah ah gorące :D to twórca tego slynnego hitu wakacyjnego który swego czasu musial rzadzic nad polskim morzem :D:D

Gość ja pitole!!
MAM W NOSIE POMYLKI KOMOROWSKIEGO!! wole je i tak o niebo niz te cyniczne zagrywki Jarka ! Marcia jako jedyna odszkodowanie dostala - inni jeszcze nie, niby zaplakana po stracie rodzicow w zalobie a w kazdym magazynie na kolorowych piknikach z mezem ja widze!! do tego Jarus sie z nia fotografuje i jej dzieci na rece bierze choc dawniej nawet na jej slubie nie mial czasu sie pojawic i musi udawac bo SAM RODZINY NIE MA!!!!!!!!! mial przeprosic za pomowienie KOMOROWSKIEGO o prywatyzacje szpitali to zrobil to w 30sekundowej przerwie miedzy dobranocka a reklama kiedy wiadomo ze ludzie przed telewizorem nie siedza, podobno w małych mieścinach kioskarze chowaja Gazete Wyborcza by jej ludziska nie czytali ( a mowia ze juz sprzedali jakby ktos poprosi - historia autentyczna u mojej siostry w 10 tysiecznym miasteczku ) a plakaty Jarka wisza wszedzie, dziwnym zbiegeim okloicznosci- plakaty Komorowskiego sa w nocy zdzierane!!! NIE CHCE TAKIEGO PREZYDENTA, BOJE SIE GO I COFNIE NASZ KRAJ !!!

Gość fmarrr kooo
haha na tej liście możemy znaeżć również CUKIERNIKA :classic_cool: no ludzie wyzsza sfera normalnie :classic_cool:

Gość nie kłam
wypowiedz kukiza Dlaczego zagłosujesz na Marka Jurka? Dlatego, że na Komorowskiego nie zagłosuję i dlatego, że jest za mało czasu, żebym mógł zobaczyć, jak wygląda zmiana Kaczyńskiego.

Gość nie kłam
25. Grzegorz Skrzecz - b. bokser on ostatnio wystapil w bardzo fajnym programie na tvn i tlumaczyl czemu do brata sie nie odzywa od 20 lat :D IDEAŁY :D

Gość nie kłam
( a mowia ze juz sprzedali jakby ktos poprosi - historia autentyczna u mojej siostry w 10 tysiecznym miasteczku ) a slyszala pani ze papieza porwali :D

Gość Maciek z klanuxzxsx
mniejszosci narodowe pejsaci glosuja na Bronka kora,kwasniewski,man,materna,wajda,bartoszewski,nehrebecka,majewski,morozowski,miecugow,

Gość fmarrr kooo
ja pitole - no to bój się dalej i spierdalaj :classic_cool: kretynko :classic_cool:

Gość sluchajcie ludziska
przetrzyjcie oczy , tak wspanialego marketingu politycznego i wyrafinowanego grania na emocjach ludzi po Smolensku jak u Kaczynskiego dlugo nie ujrzycie! nie dajcie sie nabrac!! potem bedziecie oczy przecierac co nawyrabia PIS i Kaczor i bedziecie miec pretensje do siebie!!!!! to nie problem pokazac sie na tle polskiej flagi, trzymac dzieci za raczkach jak reporterzy zdjecia robia - w praktyce okaze sie ze mamy kolejne konflikty w kraju bo PIS nie buduje , tylko burzy...juz nie pamietacie co bylo?? jaki to byl rzad Kaczora? jak panstwo policyjne !! a Lech? o zmarlym zle sie nie mowi podobno...ale naprawde wszystko bylo tak jak chcieliscie? byliscie dumni z Prezydenta???? zgadza sie ze Komorowski nie jest super ale czasem w zyciu trzeba wybrac lepsze zło......

Gość ale dziadostwooo
Ze strony internetowej Bronisława Komorowskiego (58 l.), kandydata PO na prezydenta, usunięto po cichu informację o hrabiowskim tytule jego rodu (herb Korczak). Co ciekawe, informacja zniknęła, choć na początku kampanii marszałek bardzo się swoim pochodzeniem szczycił. Dlaczego? Okazało się, że używanie tytułu hrabiowskiego przez marszałka było mocno wątpliwe. Tytuł hrabiowski należał bowiem do innego rodu Komorowskich. Posługiwanie się nim przez ród marszałka było według ekspertów ze Związku Szlachty Polskiej i dr. Marka Minakowskiego (38 l.) nieuprawnione. Przodkowie marszałka zdaniem znawców tematu mieli zacząć posługiwać się tytułem hrabiowskim z trudnych do wyjaśnienia przyczyn bądź wyłudzili tytuł od zaborców na podstawie sfałszowanych dokumentów. buahahahaha ALE SIARA

Gość nie kłam
juz nie pamietacie co bylo?? jaki to byl rzad Kaczora? jak panstwo policyjne !! a Lech? o zmarlym zle sie nie mowi podobno...ale naprawde wszystko bylo tak jak chcieliscie? byliscie dumni z Prezydenta???? zgadza sie ze Komorowski nie jest super ale czasem w zyciu trzeba wybrac lepsze zło...... teraz sa legalne dragi w postaci dopalaczy i jest bosko :D:D i policji nie ma nic a nic :D:D

Gość Alicja zobacz sekta
ci co głosuj na komora pokazuje ile mamy tępaków w kraju

Gość ja glosuje na bronka
przestac pieprzyc wez leki

Gość pieprzyc KACZKE!!!
kaczka teraz gada ze nie chce monopolu na wladze bo to zle a jak jego braciszek kandydowal to co pieprzyl?? wezmy dla siebie ile wlezie!! taki jest ten FALSZYWY ZAKLAMANY PADALEC!!!

przestan pieprzyc wez leki to juz byalo jak rzadzil PIS byly ok jak PO to K.U.R.W.A jak nie powodzie,to kryzys,krachy na gieldzie, katarscy inwestorzy wirtualni,bezrobocie 12 %,euro po 4,10, frank po 3 zlote,kurczaki po 6,50, jablka po 2,80 , benzyna po 4,98 prawie 5 zl!!!!! mam K.U.R.w.o. przbrzydla jeszcze wymieniac zaslugi Rudzielca i Wąsatego herbu"czeresnia"

Gość pieprzyc KACZKE!!!
wielki prawicowiec, a teraz to dupe lewicy lize byle by sie dowladzy dobrac!!!

Gość ale dziadostwooo
dobrze mówi ktoś na górze: benzyna prawie po 5 zł to są rządy kurweskiej PO

Gość pieprzyc KACZKE!!!
jak bedzie koniec swiata to tez wina PO?? co za ciota!!

A ja tam prezydenta lubiłam :) I nie było mi źle za rządów PiS :) I będę głosować na Kaczyńskiego, mimo że nie jestem: -emerytką -rencistką -bezrobotną :D

Gość ale dziadostwooo
pieprzyć Kaczkę --- gówniarzu poczytaj trochę i się doucz w sprawie swojej partii, która cię puści w skarpetkach gnido, a ty będziesz dalej doopę lizać tuskowi i jego poplecznikom jak to bydło bezrozumne' szkoda słów na takich jełopów

za PO tylko prostytutki potanialy,i kurestwa sie namnozylo jak w san paollo na ulicy PO to banda nieudacznikow (grad), strozy nocnych jak gras, same menele niesiolowski,palokot,kutz artysci to prostytutki

Gość ale dziadostwooo
na komora głosują gnojki studiujące na prwatnych uczelniach za kaśe swoich rodziców ale skończy im się niedlugo to eldorado skończą swoje niszowe studia i zderzą się z przykrą rzeczywistością, zasilając szeregi bezrobotnych czego im życzę z całego serca