Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyborca Bronka

ja glosuje na Komoruskiego bo

Polecane posty

Gość tram dam pam
koniec świata to będzie w lipcu gdy wygra komorowski, jeszcze gorzko pożałujecie waszego kurewskiego "wyboru"!!!! Jeszcze będziecie skomleć kurwa!!!! już coraz bardziej chcę wybranej komorowskiego bo jestem kurewsko ciekawa jaka będzie reakcja glupiego ludu po tych co a wlasciwie jego "koledzy" narobią!!! pierdolcie sie

Gość pieprzyc KACZKE!!!
przynajmniej nikt mnie nie szpiegowal kurwiszonie!! jak zasrane kaczki!! rzeczywiscie bylo super!! wydawanie na podgrzewany chodzin bo se lape zlamal, tworzenie nowych ministerstw zeby samoobronie i LPR dac jakis stolek wzmian za koalicje!! No super!! i wciskanie dupy wszedzie i na oczach Europy klocenie sie o to kto ma kraj reprezentowac!! SPIEPRZAJ DZIADU!!!

Gość ja glosuje na bronka
za jaka kase rodzicow? kredyt kredytem poganiaja zadluzeni sa jak palikot ma 37 milionow dlugu wiesz ile trzeba walow zrobic zeby to splacic

Gość ja glosuje na bronka
ty K. przebrzydla powiedz po ile byly kurczaki i jablka za PIsu? niemilcu

Gość nie kłam
przynajmniej nikt mnie nie szpiegowal k**wiszonie!! jak zasrane kaczki szpiegowali cie za kaczki ?? taka paranoje mozna chyba leczyc:D

Gość pieprzyc KACZKE!!!
tylko zacofany i beznadziejny wschod na kaczki glosuje bo zamiast dupe do roboty ruszyc to na zasilki czekaja!! a kacza chuja wam da!! bo se woli podgrzewany chonik zrobic. glupie cioty

Ludzie cierpią na manię prześladowczą z tym szpiegowaniem :D Ja tam nic złego nie robię, więc szpiegowania nie ma się co bać, ale jak ktoś ma trupy w szafie to powinien :D

Gość nie kłam
tylko zacofany i beznadziejny wschod na kaczki glosuje bo zamiast d**e do roboty ruszyc to na zasilki czekaja!! a kacza ch*ja wam da!! bo se woli podgrzewany chonik zrobic. glupie cioty ty za to robisz kariere w stolicy za 1500 :D

na złodzieju czapka gore Jak ktos ma cos na sumieniu to musi sie obawiac Ja nie mam sie czego bac ,wiec szpiegowanie mi nie groźne do mnie CBA moze przyjść w każdej chwili postawie im kawę i pogadamy o pogodzie

Gość ale dziadostwooo
Buhahaha boicie się szpiegowania, bo widocznie macie coś na sumieniu. Uczciwy człowiek śpi spokojnie, a na złodzieju czapka gore:P A propos - Komor w więzieniach najcięższego kalibru uzyskał 75% poparcia. To daje do myślenia, nie?:D No ale normalka, że łotr łotra popiera, bo jakże mogłoby być inaczej:D

Gość ale dziadostwooo
Alicja --- co za wspólnota myśli hehe great minds think alike, można by rzec :)

Gość pieprzyc KACZKE!!!
wole robic za 1500 niz czekac na zasilek jak ty bo dupy sie ruszyc nie chce!! i ciekwae jak o kraj, rodzine itp ma zadbac czlowiek co rodziny nie ma?? pewnie sie cieszyl jak za PO dziwki potanialy bo mogl wiecej razy isc na nie :D robcie sibie cioty swoj rydzykoland

Alicja jesteś bardzo modra dziewczyna. Więcej takich ludzi. Teraz jest granda na kraj !!!! rząd PO wziął łapówkę i zezwolił na uprawę GMO!!!

Gość ale dziadostwooo
mnie też zwisa i powiewa, bo jaki by rząd nie nastał, to sobie radę dam i nie muszę czekać na łaskę i dofinansowanie od rządu no ale ciekawa jestem, jakie miny będą mieć te puste studenciny, co tam szumnie wspierają donka i bronka, bo kaczor dla nich to obciach:D jeszcze zapłaczą rzewnie, jak będą bidę klepać na zasiłku za 400 zł no ale PO to partia miłości:D podobno z uczucia też można wyżyć:D:D

Moj sasiad ma zięcia ziec siedział 6 lat za handelek narkotykami został skazany w czasach gdy ministrem sprawiedliwosci był Lech Kaczynski ktory wowczas zaostrzył kary za dilowanie cała rodzina nie cierpi kaczynskich od tamtego czasu hahhah teraz tez popra Komora a jak ??? ciagnie swoj do swego

Gość ale dziadostwooo
pieprzyć kaczkę --- spieprzaj glucie, bo cała twoja wypowiedż to odzwierciedlenie twego IQ ameby spadaj miernoto i daj sobie siana z tymi okrzykami pełnymi wulgaryzmów jarosławowi to ty nie jesteś godzien nóg lizać, megaciemniaku

I to jest dobry tok myślenia :D Ci którzy przekrętów nie robią to o szpiegowanie się nie boją, a w pozostałych przypadkach by mogło wyjść czym się kto naprawdę zajmuje :D Podobna zasada jak prywatność telefonu - ja swój przy facecie zostawiam bo nie mam nic do ukrycia, on swój przy mnie też z tego samego powodu, a Ci co mają to z telefonem nawet chodzą robić kupę :classic_cool: Bo 'prywatność' i 'szpiegowanie' :D

Gość ale dziadostwooo
alicja :)

Alicja straszne dziadostwo!!! TVN - sukces socjotechniki!!!! za PIS likwidowano korupcje i bandyctwo!!!!

Gość ja cie nei moge coz za pojebek
cytuje -dzieki PO w Polsce jest kryzys gospodarczy,stagnacja,powodzie,kataklizmy wiesz co dlatego ze mam wyzsze wyksztalcenie i ejstem z mista glosuje na Komorowskeigo wiesz bo tylko jakis niedorozwoj moze takie bzdury psiac jak ci ktorzy Kaczora popieraja a poza tym jest mi z jedenj strony wszystko ejdno chcecie sie przkeonac to glosujcie na Kaczora to bedzie dopiero masakra

Alicja - bo przecież wina Kaczyńskiego że go zamknęli, a nie wina dilera że sprzedawał, jakżeby inaczej? W Polsce to wciąż mentalność Kalego :classic_cool: A propos studentów - w ferworze 'bitwy o wawel' czytałam wypowiedź chłopaka, studenta, który nieopatrznie przyznał się znajomym na 1 roku że głosował na PiS i na Kaczyńskiego. Od tego czasu był prześladowany, wyzywany od moherów, idiotów, i nawet mu nikt nie chciał dać wykładu do skserowania :o Bo moher i zaścianek :o

Gość sdsret
Po- wcy sami w sumie tym swoim nalatywaniem na Kaczńskiego nakłonili mnie do przyjrzenia się kandydatom i oceny sytuacji. Nasz premier za bardzo angażuje się w promowanie swojego towarzysza Bronka a chyba powinien zając się ważniejszymi sprawami - rozwiązaniem przyczyn katastrofy samolotu, pomocą dla powodzian. Jeśli BK ma zostac prezydentem to chyba powinien sobie poradzic sam...

Gość kiedy się nauczycie że TV
kłamie, "tak za PIS likwidowano korupcje i bandyctwo!!!!" jak obecny rząd zniesie poziom akcyzy na paliwo do unijnego minimum :).

Gość ale dziadostwooo
ano właśnie PiS pilnował porządku za czasów ministra Ziobry żaden hochsztapler nie mógł czuć się bezpiecznie zaraz widać, ile elementu pisze na kafe i wykazuje się ignorancją, chamstwem i agresją:P to jednak prawda, że na Jara głosują tylko prawdziwi patrioci reszta to rusko - niemiecki pomiot

Gość ja cie nei moge coz za pojebek
na zachodzie tez maja kredyty i je s^placaja to nei jest nic zlego po to one sa a kredyty Gosiewskeigo i innych z samolotu to splacac bedziemy my prawda