Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starsza siostra malinka

młodsza siostra zneca sie psychicznie

Polecane posty

Gość starsza siostra malinka

wyprowadziłam sie z domu a młodsza siostra zneca sie psychicznie na rodzicach, wyzywa, wykorzystuje, okrada i terroryzuje rodzice dla świetego spokoju juz godza sie na to matka gdy o tym mówie udaje ze nie wie o co chodzi i nie widzi problemu ojciec jest bezradny ja usłyszałam od siostry że mam sie nie wtracać bo sie wyprowadziłam i nie mieszkam juz z nimi tyle ze to moi rodzice i nie chce zeby ona ich tak traktowała chyba siostrze na reke była moja wyprowadzka bo robi z rodzicami co chce jak ja powstrzymac?

Gość trzezwajakniemowle
a ile lat mają twoi rodzice bo wiek w tej sprawie jest najważniejszy :)

Gość starsz siostra malinowa
siostra 20 lat ale zachowuje sie jakby dalej chodzila do gimnazjim choc ma juz mature, nie poszła na studia, nie ma pracy i zeruje na rodzicach moglaby choc szkole jakąś robic ale po co? współczuje juz jej przyszłemu męzowi rodzice maja po 60 lat oboje ale w sumie to troche zacowfani są i staroswieccy i troche zyja jak staruszkowie po 70 lat do tego naiwni na maxa łykaja kłamstwa tej larwy i wierzą we wszystko

Gość zbrojna doświadczeniem
Dopóki Twoi rodzice nie przyznają, że mają problem, niewiele możesz zrobić. Przypominaj im, że zawsze mogą na Ciebie liczyć i do Ciebie się zwrócić - być może kiedyśto zrobią.