Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pokaz mody z Warszawy

Wstydzę się siebie.

Polecane posty

Już nawet nie chodzi o jakieś kompleksy, bo każdy je ma. Ja się po prostu wstydzę się siebie, wstydzę się być atrakcyjny czy seksowny. Nieraz jak widzę się w lustrze i stwierdzam, że wyglądam atrakcyjnie to czuję się nieśmiało. Nie potrafię jakoś tego zaakceptować, że mogę wyglądać dobrze i że mogę się podobać dziewczynom. Nawet jak na mnie jakieś patrzą to czuję się nieswojo. Czuję się chyba strasznie niedojrzale, jak dziecko... Onieśmiela mnie moja seksualność. Nie wspominam już o seksie, bo zupełnie sobie tego nie wyobrażam. Można się załamać jak pomyślę o tym jaki jestem popaprany :/

Gość Soczewka
Nie mysl tak, kazdy ma jakies tam swoje dziwne mysli ...nie masz sie czego wstydzic minie Ci to z czasem a ile masz lat?? ja miałam tak samo z swoja seksualnoscia, niewyobrazałam zeby byc z mezczyzna ani ze sie moge podobac tez czułam sie niesmiało wrecz jakby ktos robił sobie zarty itd

W tym roku będę miał 22 lata. To jest takie dziecinne uczucie, tak jak ktoś dorosły mówi coś do dziecka, a ono zawstydzone chowa się za mamą. Nie wiem jak mam dojrzeć, jak stać się dorosłym.