Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heeeee

czy wypada

Polecane posty

Gość heeeee

zapytac faceta co jest miedzy nami, skoro spotykamy sie 2 miesiace ale on sie nie okresla?

Gość kup se wibrator
a jak ma się określić? Oświadczyć?:D:D

Gość teneryfaaa1
nie. spłoszysz :)

Gość heeeee
Nie oswiadczyc, jane ze nie tylko zapytac jak mam go traktowac po prostu.. bo nie wiem. Nie wiem jak on to widzi, nie wiem czy mam szukac kogos innego czy nie.. no NIC nie wiem.

Gość to ok
nic nie wiem - to w tym świecie namądrzejsze co mozna powiedzieć :))

Gość heeeee
No ale co ja mam zrobic, czekac nie wiadomo ile, zeby na przyklad dowiedziec sie po pol roku ze jestem tylko kolezanka? Nienawidze takiej niepewnosci :/ naprawde, nie wypada zapytac o to, tak na luzie i na spokojnie poprosic, zeby powiedzial? pomozcie...

Gość wuwuzelek
faceta to nie wypada :P a mężczyzna to się powinien sam określić nie pytany :D

Gość pownien sam sie okreslic
jednak dzisiejsi faceci to nieodpowiedzialne dzieci uciekajace od nawet minimum zaangazowania, szukajacy tylko zabawy i piotrusie pany, okresl sie sama i poszukaj sobie mezczyzny

Gość heeeee
a jesli tego nie robi? czekac nie wiadomo ile tak naprawde?? :( a czemu nie wypada..?

zapytaj sie, pewnie wymiga sie od odpowiedzi/alnosci:-D

Gość heeeee
To jak w końcu, pytać czy nie? Nie chcę go spłoszyć, ale zalezy mi na nim... chciałabym wiedzieć, czy są jakieś szanse na bycie razem, czy mam po prostu szukać sobie kogś innego :( Co robić?

pytaj sie:-) nie fair jest takie zachowanie, co ty zona marynarza

Gość xfbvxdgn
poczekac jeszcze przynajmniej miesiac. teraz sie wystraszy na bank :D

Gość tunczykzmakrelą
a o co chodzi ? :D

Gość xfbvxdgn
poczekaj aż się zadeklaruje. jeśli nie zrobi tego po 3 miesiącach odetnij się od niego. facet jeśli naprawdę chcę to naprawdę mówi ci "jesteś moja" oni nie sa takie gamonie na jakie sie pozują. a jeśli twoja niepewność ma skutkować narastającą frustracja i głupimi zachowaniami to spytaj prosto z motu kim dla niego jestes i co was własciwie łaczy

Gość tere fereee
a prawie 2 miesiace to nie jest wystarczajacy czas, zeby juz wiedziec co i jak? z jednej strony gdyby nie chcial i nie zalezaloby mu to by sie nie spotykal, ale ja chce miec pewnosc a nie domyslac sie :/

lepiej zapytaj... inaczej dojdziecie do seksu a potem on Ci powie kiedyś że przecież nie jesteście razem:D

przespi sie z toba i powie, ze przeciez nic nie obiecywal i nie jestescie razem, spotykacie sie na przyjacielski seks, a w ogole to moze leci jeszcze na kilka frontow :o

Gość greeneyyy11
zapomnij o nim nim będzie za późno taki to w sobie rozkocha pobędzie z Tobą trochę "z braku laku" i ucieknie:D warto? NIE.

Gość tere fereee
do zadnego seksu nie dojdzie dopoki nie bedziemy razem, nie ma mowy.

Gość tere fereee
??

uwazaj czy nie ma wiecej takich kolezanek jak Ty

Gość tere fereee
sluchajcie ja nie wiem czy ma czy nie ma, pytanie dotyczylo tego, ze zapytac o to wprost czy nie. Wiec?

Nie nie pytaj. Ja przynajmniej bym nie pytała. A doszło do czegoś między wami?? są z jego strony wyznania albo jakiekolwiek okazywanie uczyć? Może on uważa ,że nie trzeba wcale mówić ,że to już oficjalnie. Zaczekaj jeszcze troszkę a może wyzna Ci coś co Cię ucieszy:). Jeśli jednak nie zrobi nic to mam dla Ciebie jedną radę. Nie odzywaj się chwile do niego jak zapyta co się dzieje to odpowiedz ,że masz mętlik w głowie nawet nie wiesz właściwie co jest między wami. Albo zacznij całkiem olewać wtedy on zacznie sie starać bo będzie się bał ,że ktoś Cię mu z przed nosa ukradnie:) i wtedy zacznie już oficjalnie Cię nazywać swoją dziewczyną.

Gość tere fereee
wyznanie i okazywanie uczuc bylo. ale jak probowalam zrobic tak jak mowisz to sie zasmucil i poddal temu co robilam ja. potrem sie dowiedzialam, ze wcale tego nie chcial i bardzo sie ucieszyl jak od nowa kontakt nam sie zacieśnił :)

tere fereee- w takim razie odwołuje pierwsze zdanie swojego wcześniejszego wpisu i radze abyś się spytała :). Powiesz mu ,że nie wiesz kim wy tak na prawdę dla siebie jesteście . Myślę ,że jego odpowiedz powinna dać Ci odpowiedz taką jaką oczekujesz:) oby i trzymam kciuki bo widzę ,że Ci zależy ❤️