Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Joan-ga

Czy zupkę z żółtkiem można pasteryzować?

Polecane posty

Gotuję sama zupki dziecku rocznemu i przed wyjazdem chcę zapasteryzować w słoiczki bo na jedzenie stołówkowe jest moim zdaniem za mała. Czy sądzicie, że jak zwykle mogę dodać żółtko, czy może się w takiej zupce popsuć?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Kurka wodna, żadna nie czuje się na tyle pewnie w kuchni żeby coś podpowiedzieć? :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja dodaje
tyle ża zauważyłam że takie domowe weki źle znoszą przewożenie i często mi puszczały podczas transportu - dlatego ja na wyjazdy raczej zabieram sklepowe słoiczki..... w domu zawsze gotuję na kilka dni i wekuje.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×