Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamkaaaaaaaaaaaaaaaa

NIe stać mnie na wynajęcie mieszkania, nie mam gdzie mieszkaćJAK sobie radzicie?

Polecane posty

Gość ale jak widać zaszkodziły
CI te diety na mózg:O

Gość comyslicieotym
o ludzie ale masz dziwnych rodzicow. nie moga ci dac tego jednego mieszkania. dom i jedno mieszkanie im nie starczy jako zabezpieczenie????? przeciez na pewno w jednym mieszjaja a reszte wynajmuja

Gość a moim zdaniem to
oni chcą Cię nauczyć odpowiedzialności i tego, że aby w życiu coś mieć trzeba sobie ciężko na to zapracować. pewnie durne studia skończyłaś że w wawie zarabiasz 2 tys.

Gość ludzie przejrzyjcie sobie
ogłoszenia:O 2 tys na rękę to jest 3,5 brutto. Gdzie zaraz po studiach Wam zapłacą od razu 5-10 tysięcy?:D Nie rozśmieszajcie mnie...

Gość dobrze
jak nie stac cie na wynajecie mieszkania to znajdz jakis pokoj do wynajecia lub znajdz wspollokatora

Gość a moim zdaniem to
jak ma się nędzne studia skończone, zna tylko 1 język obcy i pracuje w nędznej firmie to faktycznie 3.5 tys to super dużo ;)

Gość Drabinka...
Co studiowałaś? Ja myślę, że z Twoimi rodzicami na 100% jest coś nie tak. Wyprowadź się, jak najszybciej... zanim do końca zniszczą Ci psychikę! 2tyś na waw to nie jest super dużo, ale mało bardzo też nie, Dla 1 osoby na pewno starczy. Za 600zł wynajmiesz pokój, bedziesz niezależna. a od ludzi nie uciekaj..... bo to aspołeczne zachowanie ;-) Przydałby Ci się jakiś psycholog... nie ma darmowych dla dorosłych ludzi, no chyba że możesz podczepić się pod jakąś dysfunkcje panujaca w rodzinie? Dla DDA i DDD jest wiele punktów pomocy w wawie, i to darmowych! No i zawsze możesz poszukać lepiej płatnej pracy...

załóż wątek na kafe i podaj mail, napisz jakiego lokum poszukujesz ( np. wynajmę pokój z łazienką i kuchnią przy domu z osobnym wejściem ) net możesz mieć przenośny , napisz do jakiej kwoty możesz zapłacić.

Gość gość
Ja też już mam swoje lata. Szkoły pokoñczone, prace mam ale Ci z tego jak zarabiam 2000 tys i nie stać mnie na kredyt, wynajem mieszkania itp. Moi rodzice nie maja kasy żeby mi kupic, dac czy zabrać kredyt. Nie mam partnera z którym bym mogła dzielić wydatki. Nie wiem co mam robić. Gdzie nie idę na rozmowę to płacą takie pieniadze ze żyć się nie da w pojedynkę. Chyba zostanie mi wynajmowanie pokoju jak student:/

Gość gość
wynajmij pokój w mieszkaniu z innymi osobami ja tak mieszkałam 8 lat potem miałam już dość i kupiłam kawalerkę, wynajmując pokój spokojnie starczy ci na rachunki życie w miedzyczasie szukaj lepiej płatnej pracy

Gość gość
Zarabiasz 2000 000 i nie stac cie na mieszkanie nieuku?