Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaagaaaaaaaaaaaaaa

MEGAN FOX !!!!!! MOJ CHLOPAK MNIE WKURZYL !!!!!

Polecane posty

Pokłóciłam się z moim facetem.Tzn.ja się na niego obraziłam,on mnie przeprasza,uważa,że ja przesadzam,a ja dalej swoje.Powiedział,że Megan Fox jest ładna,że ładnie wygląda na tym zdjęciu -> http://e3.pudelek.pl/p1961/23db84460011782a4c1bade2 Powiedziałam mu,,Ładnie?Ona sobie poprawiła nos,usta,naciągnęła skórę,wygląda okropnie po tych wszystkich operacjach,a Ty uważasz,że wygląda ładnie??'',a on,że tak.Że jest ładna wg niego.Fajnie,że to dzieło chirurga.No i powiedziałam mu,,Skoro ona się Tobie podoba,gustujesz w takim czymś,to wypad ode mnie,bo mi teraz ubliżasz.Podoba Ci się pusta lalunia,która leczy kompleksy w złą stronę,wygląda jak karykatura''.Bo tak wygląda,nie ukrywajmy tego.Kiedyś była fajną laską,a teraz ..ech.On na to,że przesadzam,że to nie oznacza,że ona mu się podoba,ale po prostu jest ładna wg niego,bo w końcu to,,jedna z najpiękniejszych kobiet świata''.Wkurzył mnie,wg mnie nie jest prawdziwym facetem.Jak może się podobać taka sztuczna lala?Kiedy ja mówię,,A mi się podoba Ronaldo'',to on na to,,Ten gej?''.Hipokryta.Fajnie,że mój chłopak żartuje sobie z mojego nosa(fakt,nie podoba mi się,ale nigdy bym go sobie nie poprawiła! ),a tu się zachwyca sztuczną babą :/ Która sama nos poprawiła.Wkurzył mnie.Powiedziałam,że ma spadać,a on na to,że jestem kłótliwa :/ No czy nie mam racji??Fajnie,że mi nie mówi,że jestem ładna :(

Gość Ale masz problem!
Megan Fox jest ladna, nawet po tych operacjach plastycznych wyglada lepiej niz wiekszosc dziewczyn, ktore znam (wlaczajac mnie, bo tez jestem kobieta). Ale co w zwiazku z tym? Moj facet tez twierdzi, ze Tamara Arciuch jest piekna, chociaz moim zdaniem jest najwyzej przecietna, i co? Mam go moze z domu wyrzucuc?

No widzisz.I Ty jesteś normalny,100% facet! A wg mojego ,to jest ładna dziewczyna i wcale nie wygląda źle po operacjach,że wręcz przeciwnie! Jak może się podobać kobieta,która jest ,,dziełem chirurga''? A ze mnie się śmieje,żartuje z mojego nosa,po czym mówi,że to tylko żarty,że jest głupi.Nigdy mi nie powiedział,,Ale Ty jesteś ładna'',a o obcej mówi,że jest ładna.Fajnie,że nienaturalna.Nie lubię takich dziecinnych chłopaków,a wg mnie właśnie taki jest.Nie odzywam się do niego,poszedł spać :/

Gość Ty jesteś dziwna...
Fakt, laska jest po operacjach plastycznych, ale to, że powiedział, że jest ładna nie znaczy, że możesz kazać mu spadać. Przegięłaś. I mówię to jako dziewczyna, która też ma swoje kompleksy.

Ale Tamara jest naturalna,a Megan sztuczna ! Skoro mój chłopak zachwyca się ,,plastikową panną'',uważa,że jest ładna,to niech do takiej sobie idzie.

Po prostu zabolało mnie to,że o plastikowej ,sztucznej pannie mówi,że jest ładna,a mi tego nie może powiedzieć tak sam od siebie.Nigdy.Mówi,,no przecież wiesz,że jesteś ładna''.A chciałabym to usłyszeć od niego,bo mam swoje kompleksy,na dodatek,gdy zachwyca się sztuczną,to jest jeszcze gorzej :(

Gość chyba jestes przewrazliwiona
Twoj problem, jak rozumiem, jest taki, ze on tobie nie mowi, ze jestes ladna? Nie rozumiem jak mozna sie obrazac na factea, ze jemu sie ktos podoba - on nie za bardzo ma na to wplyw, wiesz? A jak chcesz wiedziec czy mu sie podobasz, to go po prostu spytaj.

Gość Ty jesteś dziwna...
No dobra, ale bez przesady. To co, facet nic Ci już nie może powiedzieć, bo przestaniesz się do niego odzywać? To, że stwierdził, że Megan ładnie wyszła na zdjęciu nie znaczy, że gdyby ją poznał, to chciałby z nią być. Jeśli przeszkadza Ci to, że nie mówi Ci że jesteś ładna, to na spokojnie z nim porozmawiaj, że czujesz się niedoceniana, a nie obrażaj się na cały świat, bo facet długo z Tobą nie wytrzyma, jak będziesz urządzać takie sceny o byle głupotę.

Ale ja rozumiem,gdyby mu się podobała Jenifer Lopez.Ale nie sztuczna dziewczyna.Bo o sztucznej mówi,że ładna,a mi tego nie może powiedzieć.Pytałam ,to on do mnie,,Co za głupie pytanie,przecież wiesz,że tak''.I to wszystko.

Gość megan foxxxx
jest sexy ❤️ miec taka laske to prawie jak wygrac los na loterii :O

olej dziada niemytego! nie umie się zachować dzieciuch i do tego na tym zdjęciu wygląda meganka FATALNIE-miała lepsze foty o niebo. nie chciałabym być z typem gustującym w wytworach chirurgicznych! Boże chroń!!

Kiedy ja mówię,,Ładny jest Ronaldo'',to zaczyna,że to gej,że sztuczny,itd.Ale dla niego sztuczna panna jest ładna.Zachowuje się jak hipokryta.Inaczej by było,gdyby mówił mi komplementy,a on często sobie ze mnie żartuje.Wiem,że to żarty,ale nudzi mnie to.Tymi żartami traktuje mnie jak kumpla,a nie swoją dziewczynę :(

No o tym też mówię! Dlatego się na niego wkurzyłam i się nie odzywam do niego.Bo dla mnie nie jest prawdziwym mężczyzną,skoro podoba mu się plastikowa panna :/

Robaldo jest gejowaty :O może chciał ci dopiec?

Tzn.on zna moje zdanie na temat Ronaldo.Wie,że uważam go za geja,itd.On dzisiaj zaczął o Megan,wszedł sobie na temat o niej na onecie,to ja na to,,O jaaa,ta sztuczna panna,jak ona teraz fatalnie wygląda''.A on na to,,jak?Pokaż fotki'',to pokazałam i się zaczęło,że jest ładna,że wcale źle nie wygląda,itd.To mu dowaliłam z Ronaldo.

Żal mi Cię -.- Aż się to przykro czyta. Nie jestem zwolenniczką poprawiania sobie wszystkiego co się da, ale kto powiedział, że dzieło chirurga nie może być piękne? Tak samo jak np. dzieło malarza czy rzeźbiarza? Megan może nie być w czyimś typie, ale nie można o niej powiedzieć, że jest brzydka, czy przeciętna. Jest ładna, według wielu piękna, według facetów fenomenalna. Została ogłoszona najseksowniejszą aktorką, i zakręciło się wokół naprawdę wielu fanatyków. Czy widziałaś kiedyś, żeby jakiś pasztet miał fanatyków swojej urody?:) Tobie ona się nie podoba, a facet powiedział Ci szczerze, że nie podziela twojego zdania. Wolałabyś, żeby kłamał? A co do tego, że tobie tego nie mówi. widocznie nie uważa cię za ładną, ewentualnie nie aż tak ładną, żeby trzeba było cię za to chwalić. Ty się lepiej wylecz z kompleksów i ciesz się że ktoś cię w ogóle chce głupia babo. Zainwestuj w głowę, bo ma większe ubytki.

a tam ;) to jesteście kwita ;) megan jest ładna... ale zarazem bezpłciowa jakaś. osobiście też by mi nie zaimponowała taka opinia faceta. ale bądźmy szczerzy... od kiedy to oni chcą nam imponować :O ??

sumujac autorka ma mega kompleksy i boli ja to ze facet patrzy na zdjecie kobiety co z tego ze pieknej ale kompletnie nieosiagalnej dla niego autoro zrozumialabym gybys pienila sie o komplementy kobitet z waszego otoczenia ale na milosc boska o kogos ktorego twoj chlopak nigdy nie spotka?

może spotka i co wtedy? :D rzuci wszystko w pierony byle dotknąć jej skóry... żal żal żal. Facet ma nie ranić w tak głupi sposób! Facet ma być do rany przyłóż hehe :D

W jaki sposób ją zranił? :D Że powiedział "nadal dobrze wygląda"? :D Pewnie jeszcze odpowiadając na jej pytanie "ale ona brzydka nie?". Dla mnie to dziwne, nie móc w związku przyznać się do swoich gustów i swojego zdania. Można mówić tylko to co wolno mówić tak? Proponuje Ci autorko w takim razie, abyś spisała odpowiedni regulamin i wywiesiła w miejscu ogólnie widocznym

autorka ma kompleksy;) i co z tego ze fochami zmusi faceta do tego ze nie powie o innej kobiecie slowa bo bedzie bal sie ze od swojej kobiety w morde dostanie...to co siedzi mu w glowie juz autorka nie skontroluje a tam siedzi duzo ladnych kobietek ktor mija codzienie na ulicy, ktore sa w zasiegu jego reki i ktore nie sa tak upierdliwe jak autorka:D

autorka ma kompleksy;) i co z tego ze fochami zmusi faceta do tego ze nie powie o innej kobiecie slowa bo bedzie bal sie ze od swojej kobiety w morde dostanie...to co siedzi mu w glowie juz autorka nie skontroluje a tam siedzi duzo ladnych kobietek ktor mija codzienie na ulicy, ktore sa w zasiegu jego reki i ktore nie sa tak upierdliwe jak autorka:D

Gość wkurzona złotowłosa
jest kyurwa ładna wg niego bo widasc cale jej krotkie nozki i kawalek cycka... na ryj to on nie patrzy...

"Ameryka Południowa sumujac autorka ma mega kompleksy i boli ja to ze facet patrzy na zdjecie kobiety co z tego ze pieknej ale kompletnie nieosiagalnej dla niego autoro zrozumialabym gybys pienila sie o komplementy kobitet z waszego otoczenia ale na milosc boska o kogos ktorego twoj chlopak nigdy nie spotka?" Ja jestem dla niej nieosiągalny:classic_cool:.