Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modziarkaaa

jakie ubrania byscie chciały kupić? pytanie do lasek XS S i M w wieku 15-25 lat

Polecane posty

Gość modziarkaaa

w rozmiarze XS (34) - S (36) - M (38) ?? tuniki bolerka leginsy balerinki ? kolorowy t shirt + rurki + trampki? sukienke ? chodzi mi oto że mam troche ciuchów ale nie wiem jakie ludzie chcą kupic ? mam troche nowych troche starych , jakie lubicie? obsiłe? luźne? bawełniane? syntetyczne?

Gość mrozna krolowa
wystaw na allegro to sie przekonasz, albo na jakims ibutiku czy mojeciuchy

Gość a skąd jesteś? :)

Gość modziarkaaa
Warszawa, nowe nieuzywane z metksami czy bez metek moga byc?? jak wolicie kupować? w necie czy w sklepie? bo ja kiedyś wolałam sklepy ale teraz sama sie uzależniłam od allegro... no i mam pełną szafę a jak chce kupic cos nowego to powinnam sprzedać stare..i co gorsza musze sprzedać ładne ciuchy bo brzydkich chyba nikt nie kupi :(

bosko! :D uwielbiam kupować ciuchy i też jestem z W-wy :) co do allegro - osobiście wolę kupić pojedynczy ciuch niż zestaw, bo czasem rozmiar jednej rzeczy się nie zgadza, albo z całego zestawu podoba mi się np. tylko jedna rzecz. No i nie pamiętam, keidy ostatnio kupowałam jakiś ciuch w sklepie - wszystko z allegro :) Wrzuć zdjęcia, popatrzymy i może sobie zaskarbię prawo pierwokupu ;)

Gość kamilkaaaa
a mozecie polecic jakichs sprzedawców na allegro od których kupujecie ciuchy? tez bym chciała coś zamowic na all. , ale trochę się boję :D

kamilkaa - ja zawsze umawiam się na odbiór osobisty, jestem z Wwy, więc to nie problem. Generalnie wybieraj tych sprzedawców, którzy dają real foto, podają dokładne wymiary ciucha (a nie np tylko rozmiar). PAmiętaj też, że jeśli trafisz źle, zawsze możesz to wystawić ;)

Gość modziarkaaa
przepraszam dziewczynki,że tak przerywam temat, bo może być ciekawie :) na podforum o modzie w sumie nic sie nie dzieje...strasznie mi sie spać zachciało :( pogadamy jutro?? dodam sobie temat do ulubionych. dobranoc ;* p.s jeżeli o mnie chodzi to jeszcze nie kupiłam ciuchów na allegro, znaczy póki co zamówiłam i zapłaciłam za leginsy i czekam teraz na nie (co dziwne nie czuję takiego podniecenia jak przed zakupem, w momencie gdy kliknęłam kup teraz i wysłałam kasę już mi opadły emocje, moze jestem zakupocholiczką? :O ) teraz tylko siedzę i wyszukuję aukcje za 1 zł bez ceny minimalnej... mam nadzieje, że kiedyś uda mi sie coś upolować za 1 zł :D kiedyś jakaś laska kupiła nowiutkie buty atmosphere za 12,5 :D a to laska na kafeterii reklamowała swoją aukcję, kolejną parę sprzedała już za 46 zł...jak ja widzę te ceny to żałuję każdej złotówki wydanej w normalnym sklepie, gdzie niemarkowe rzeczy są dwa razy droższe... ale sie rozpisałam :D już naprawde mykam spać :)

Heh, widzę, że mamy podobne zboczenie ;) W tym momencie również siedzę na allegro i przeglądam rzeczy od złotówki, bcm, z odbiorem osobistym w W-wie :) mnóstwo rzeczy już kupiłam niemal za bezcen, również za złotówkę ;) Temat dodaję do ulubionych i czekam na zdjęcia :)

Gość kamilkaaaa
heh myślałam, że podacie mi nicki konkretnych sprzedawców, u których warto zamawiać:P ale i tak dzięki za radę :) szukam teraz jakichś fajnych toreb i spodni:) swoją drogą, też chciałabym zobaczyć zdjęcia tych Twoich ciuchów modziarko, może znalazłabym tam coś dla siebie?:) pozdrawiam i do jutra:)

jak chcesz, to mogę Ci rzucić linkami do moich ulubionych sprzedawców :) http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6806537 http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1827727 (co do niej- uważaj, wysyłka trochę trwa, ale zazwyczaj ma fajne ciuchy, wylicytowałam u niej dwa boskie kardigany z H&M po 5 zł :P ) http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6106745

Gość kamilkaaaa
dzięki, rozejrzę się trochę:D

no i gdzie modziarkaaa? miała być dzisiaj!

Gość modziarkaaa
jestem,ale sie wstydze bo miałam wrzucić foty a tym czasem opalałam sie caly dzien teraz miałam zrobić i bateria padła :P ładuje sie, poki co moge pokazać co mam na dysku ale to okropne ubrania,jeszcxze ktoś [pomysli że ubieram się w jakieś łachy:P

Jakby co - pytająca o miejsce zamieszkania się zaczerniła ;) Heh, to ja czekam cały dzień na te foty, a tu takie buty :P Ale dobrze, lepiej opalać się naturalnie niż w solarium ;) No to dalej czekam na fotki :) Możesz jednak spróbować wrzucić te z dysku - a nuż...;)

Gość modziarkaaa
kurcze nie mam jak pokazać fotek ubrań , bo wiem że od zdjęcia wiele zależy, a ja mam jedyne tło ...prześcieradło :D http://www.voila.pl/347/qcd92/?1 tu np. jeansy nowe , z metkami jeszcze rozmiar z metki M ale na S też bedą dobre na osobę 170 cm, kupiłam na wyprzedaży po 25 zł normalnie są po 70-80...myslicie że jak wrzuce np. na allegro to kogoś zainteresują? chce je sprzedać bo mam drugie podobne dżinsy ;/

Gość MiaJa
cześć dziewczyny, ja mam trochę ubrań na zbyciu - generalnie to rzeczy używane przeze mnie ale oryginalne i niezniszczone. Uwielbiam oryginalne fasony i takich poszukuję. Chciałabym teraz niektóre rzeczy wymienić na coś innego, ale też modnego i oryginalnego - gdzie w Warszawie można się tak powymieniać, wiecie? Mam też kosmetyki, biżuterię i książki - wszystko, że tak powiem "z duszą" :)

Gość modziarkaaa
hej MiaJa 🖐️ :) to wrzucaj jakieś foty, uwielbiam stare rzeczy, czasem są lepsze gatunkowo od tych nowych masówek, to podaj jakieś tytuły ? a no i te ciuszki , w jakim masz stylu bardziej sportowe / eleganckie? mi się troche żal pozbywać starych ciuchów i znacznie łatwiej mi sie rozstać z nowym fatałaszkiem nawet takim z metką...bo nie ma "duszy" jak to ujęłaś...poza tym z ubraniami mam jakieś wspomnienia, sentymenty...dziwna jestem nie??:D

modziarkaa - spodnie na pewno się sprzedadzą, oczywiście wszystko zależy od ceny ;) no i niestety od zdjęcia. MiaJa - z tego co wiem, organizowane są jakieś spotkania, gdzie można się wymienić ciuchami - organizuje to jedna z dziewczyn, sprasza kilka innych (naturalnie wraz z ciuchami. dużą ilością ciuchów), pojawia się winko i krakersy ;) nawet ma to swoją fachową nazwę, której oczywiście nie pamiętam. Ale poczytaj np grono, forum mojeciuchy.pl, czasem na gumtree pojawiało się takie ogłoszenie. Ew możemy zrobić wirtualną wymiankę tu, na kafe :P

Gość ggregheth
Ja bym chciała tunike najlepiej bawelniania na cienkich ramiaczkach :) ma ktos taka????? oczywisce musi siegac chocby do ud

Gość modziarkaaa
własnie sie zastanwiam za ile je wystawić bo raczej chyba jako aukcję niż "kup teraz" , osobiscie to lubię licytować od 1 zł...ale sama dałam za nie więcej niż jeden i bałabym się zaryzykowac że ktos je kupi za 2 zł :D ale czy jak wystawie na all za 20-25 zł jako cenę startową to ktoś kupi? oczywiście nad fotami popracuję, bedzie mi ptrzebna druga osoba, na szczęscie mój chłopak jest takim amatorem fotografii i może mi pomoże, głownie zeby robił foty jak to na mnie lezy, bo wiadomo na łózku wszystko będzie wyglądało jak łach :P

mam taką torbę z H&M brązową ,zajebista jest :classic_cool: matka kupiła mi w niemrach

Wbrew pozorom, jeśli ciuch jest dobrze sfotografowany, no i jest w dobrym stanie oraz jest modny, to można spokojnie wystawić o 1zł. Nieraz licytowałam w aukcjach od złotówki, gdzie cena oscylowała wokół 30 - 60 zł. W sumie wszystko zależy od tego, co wystawiasz. Rok temu bluzki w paski szły po złotówce, teraz, jako że jest moda na styl marynarski/żeglarski, cena dochodzi nawet do 40 - 50 zł... A jeśli zdjęcie jest atrakcyjne, to nie ma powodu do obaw :) Ew możesz też wystawiać od 10 zl - cena też jest atrakcyjna :) W każdym razie najbardziej mnie drażni, gdy ktoś coś wystawia od złotówki i jednocześnie daje jakąś niebotyczną cenę minimalną - jakby nie mógł od razu od niej zacząć licytacji... -.-"

Gość modziarkaaa
potarałam się już o kilka lepszych fotek na fdomowej roboty "manekinie" :D zaraz wrzucę link do nich wszystkich a co do mini ktoś był zainteresowany - wczoraj wylicytowałam taką na allegro http://www.secretatmosphere.republika.pl/2-1.JPG nowa rozmiar 36 Atmosphere nie wiem czy mi bedzie potrzebna bo troche mnie poniosło i zaczęłam kupować bezmyslnie:D jak ktoś chce to odsprzedam jak bede ją już miec w domku

Gość modziarkaaa
jupi wreszcie wczytało ale długo szło.... http://www.voila.pl/016/byaur/ i jak lepsza jakość zdjęć? ciuszki pewnie nikomu się nie spodobają :P co do butów białych , mają śliczne koturny moim zdaniem, ogólnie miałam je wystawić na śmietnik bo są za małe na mnie (rozmiar 36 - wkładka 23,5cm!) ale jakby ktoś chcial za 1 zł albo za darmo to chętnie oddam , nie mam i nie miałam grzybicy, buty mimo brzydkiego wyglądu są czyste :P

Gość modziarkaaa
do kogoś kto chciał coś na ramiączkach - ja mam takie nie do końca tuniki ale można to tak uznać ta różowa i mam taką samą żółtą, co prawda nie mają metek ale za to są z przyjemnego materiału, mogę odstąpić bo mi i tak zalegają w szafie

Gość sodoma i gomora
Twój manekin nie ma cycków :D