Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaczas

Ładne piersi. Dlaczego tak mało kobiet je ma?

Polecane posty

Gość sikoreczka@@@@@
poza tym pytanie, które mi zadałeś jest natury bardzo złożonej. Myślę, że dobrze o tym wiesz. I w tej dziedzinie jak w każdej nie ma złotego środka.

sikoreczka@@@@@ no tak,tylko jak tak idziesz sobie bez stanika i jeszcze w jakieś obcisłej bluzce i np spotykasz takiego faceta jak ja to wtedy twoja twarz ani nic poza twoimi piersiami mnie nie interesuje,w końcu większość kobiet nie chodzi tak jak ty i naprawdę rzadko można spotkać dziewczynę bez stanika,no więc jak już sie spotka to trzeba sie napatrzeć ile wlezie bo następna okazja może już się tak szybko nie powtórzyć,twoja twarz a tym bardziej inne części ciała nie wspominając o charakterze w ogóle mnie nie interesuje,liczą sie wtedy i wyłącznie twoje piersi a to zły wabik bo piersi się szybko zapomina bo wszystkie są do siebi8e podobne,natomiast piękną twarz niekiedy człowiek zapamiętuje do końca życia.

Gość sikoreczka@@@@@
..ale Pgr to twój problem, nie mój :) Wybaczcie ale idę się popalać, miłego popołudnia wszystkim bez wyjatku.. 🌻

Mnie nie chodzi o problem,dla mnie oglądanie piersi na ulicy raczej problemem nie jest a wręcz przeciwnie:P Chyba mnie nie do końca zrozumiałaś albo mnie nie chciałaś zrozumieć.Gdyby wszystkie kobiety chodziły bez staników to wtedy nie było by problemu bo nikt by tak bardzo nie zwracał na to uwagi,to tak jak byś poszła na plaże nudystów to tam tez byś sensacji nie zrobiła będąc cała nagą,natomiast jak byś na normalnym kąpielisku gdzie wszyscy są w strojach kąpielowych a ty byś była toples,to byś na pewno zrobiła dużą sensację ale wiekszość przyszła by popatrzeć na twoje piersi a nie na twoją twarz ani inne walory których na kąpielisku jest pełno,w końcu tylko u ciebie mogli by sobie obejrzeć nagie piersi.Natomiast nie znam osobę która umiała by rozpoznać człowieka po piersiach czy innych intymnych częściach ciała,zazwyczaj rozpoznajemy osobę po twarzy,a twarz zapamiętujemy zazwyczaj wtedy kiedy dobrze się jej przyjrzymy i dobrze zapamiętamy a żeby to zrobić to trzeba się właśnie na twarzy skoncentrować a jak jesteś bez stanika to każdy facet na czymś innym się koncentruje.

Gość DDF
no pewnie! :D to może wszystkie baby mają nago z cycami latać? :P

Gość DDF
to by było ciekawe:P

Gość BeansbyWeezer
hmmmm genetyka zle dobrany stanik lezenie na brzuchu

Gość DDF
dokładnie :P jakbym szła sama ulicą to bałabym się że jakiś napalony samiec nie wytrzyma wiesz? :P

Ale w centrum jakiegoś miasta to raczej nie możliwe żebyś była sama a mimo tego nie zauważam kobiet bez staników:P

Gość DDF
chciałbyś :P na ten widoki trzeba zasłużyć ;D

Gość DDF
u Ciebie- wymianą mózgu :P

Aha,no tak i wszystko jasne,ty szukasz faceta na twoim poziomie a ja jestem dla ciebie za inteligentny i wymagała byś ode mnie że bym nie mógł być mądrzejszy od ciebie i dlatego żądała byś wymiane mózgu na mniej podatny na myślenie bo wtedy mogła byś mną manipulować,w sumie to nawet nie jesteś taka głupia jak te twoje posty.

Gość DDF
a Ty jesteś głupszy niż myślałam :D pozdrawiam :*

Gość DDF
wracając do tematu :P ja tam nie narzekam na swoje ;p jak się komuś nie podobają to jego problem i według mnie to jest zdrowe podejście :P

No tak,rozumiem że moją głupotę stwierdziłaś bo moich postach,psychiatrzy potrzebuję wiele dni na obserwowaniu pacjenta żeby postawić taka diagnozę a ty potrafisz to zrobić zaledwie po paru postach,gratuluje

Gość DDF
no widzisz jaka jestem sprytna :) dziękuję :)

Ja też lubię bez stanika chodzić a to dlatego że Bozia obdarowała mnie małym rozmiarem, ale i tak jeśli nie mam stanika to mam taką bluzeczkę lub sukienkę ze się nie odbijają mi sutki.