Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astralia czerwcowa

pytanie o aukcję na allegro-czy ktoś mógłby mito wyjaśnić?

Polecane posty

Gość astralia czerwcowa

ktoś wystawia na licytację oryginalne perfumy, (których koszt w drogerii to ok. 200 zł)od 1 zł. i , licytacja dobiegnie końca a najwyższa kwota to 25zł. czy sprzedający może nie zaakceptować tej ceny (co moim zdaniem byłoby niezgodne z całą koncepcją aukcji skoro nie podał ceny minimalnej) czy musi sprzedać te perfumy nawet za taką cenę. tylko pytanie jaki to by miało sens dla sprzedawcy, przecież by na tym stracił to są warte ok.10 razy tyle. nie rozumiem tego

Gość ło matko...:O
przeciez na allegro 90 procent perfum to tanie podróby....

Gość astralia czerwcowa
ale ja czytam opinie o sprzedawcy i jeśli na 100 transakcji ma wszystkie pozytywne to nie sądzę by sprzedawał buble

Gość ffdf
a jakie czytasz opinie? ze super kontakt. ze przesylka szybko doszla. ze oki. a te wszytskie komentarze wystawiane sa jak przesykla dochodzi a nie jakj zaczynaja tych perfum uzywac. czy ktos napisal w komenatzrach jak dlugo wytrzymuja te perfumy? czy to podroby? czy sa trwale?

dokladnie jak pisze osoba wyzej...

Gość astralia czerwcowa
to myślicie, ze wszystkie te perfumy wystawiane na aukcjach są podróbami? no myślałam, zę po użyciu ktoś mógłby wystawić jeszcze jeden komentarz, zę perfumy są nietrwałe albo opakowanie nie jest oryginalne.gdzieś takie komenty widziałam, więc ludzie wystawiają jak towar nie jest oryginalny...

Gość Fafnoście
uwierz ze gdyby byly oryginalne to nie obeszloby sie ebz ceny mi imalnej.....ostatnio chialam kupic adidasa, ktore byly duzo tansze w dodatku opisane jako 100% oryginal........z ciekawosci spojrzalam w necie i co sie okazuje?? ze owe opakowanie bardzo rozni sie od oryginalnego!!! klamia na tym allegro jak z nut!!!

Gość Fafnoście
jedyne co moge potwierdzic co do oryginalnosci to perfumy z AVONU.....

Gość astralia czerwcowa
kurde, ale ja też sprawdzam zawsze w necie opakowanie jak mam wątpliwości i się zgadza...poza tym jeśli sprzedawca raz puści bubla to może stracić klientów a skoro chce handlować to to mu się na dłuższą metę nie opłaca...

tylko ze perfumy z Avonu to taki badziew ze chyba juz lepiej w jakas podrobe zainwestowac:D:D

astalia no to kupuj, w czym problem:O najwyzej bedziesz uzywala jako odswiezacz powietrza w kiblu:D

Gość astralia czerwcowa
w niczym, tylko pytam bo te całe aukcje to podejrzane;)

:)

a masz link do tej aukcji?

Gość astralia czerwcowa
nie mam. ale takich aukcji jest masa, wystarczy poszukać.albo cena minimalna 30 zł...za perfumy warte 300. nic nie kumam

Gość Fafnoście
perfumy z avonu to chyba nie tkai badziew skoro tak je wykupuja, bardzo dobrze pachna i sa w przystepnej cenie dla kazdego....nie kazdego udupy stac na drogie perfumy ktore nie rzadko pachna jak wielkie g

Gość astralia czerwcowa
ja też lubię zapachy z avonu, podobają mi się prawie wszystkie i mają świetne ceny. nie wiem co się takich czepiłyście:P

Ja ogólnie bałabym się kupować na allegro - zwłaszcza jak perfumy w sephorze są po 250 zł, a na all 120 zł i jeszcze z ofertą dowozu do domu ;) Więc kupiłam na wolnocłówce, chociaż te z all wyglądały na oryginalne :o Zapachy Avonu nigdy mi nie pasowały jakoś, ja od 10 lat jestem wierna jednemu zapachowi, i nawet jak mam po drodze przygodę z innym, to zawsze do tego jednego wracam :) Ponoć każda kobieta ma taki jeden zapach 'swój' :)

Gość astralia czerwcowa
upup