Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona26p

czy wasi faceci/mężowie też tacy sa?

Polecane posty

Gość zawiedziona26p

Dobija mnie tak jego bierność i lenistwo. Jesteśmy rok po zaręczynach i mieszkamy razem. Jesli chodzi o ślub to wogle się tym nie interesuje - tym zeby moze chociażby tą sprawę przedyskutować, podjąć decyzję gdzie i kiedy go weźmiemy, nie mówiąc już o całej organizacji :( Ja poruszam czasem ten temat on mi przytakuje ze trzeba sie tym zając i na tym koniec - wraca do komputera. Zeby coś zrobił w domu musze mu dawać konkretne polecenia, ze ma coś zrobić. Sam nie wpadnie na to ze trzeba umyc kibel (czekałam miesiąc czy na to wpadnie, ale nie doczekałam się) i taki śmierdzacy, niemyty kibel mu nie przeszkadzał. Na dywanie pełno okruchów - nie widzi, w lodówce zepsute jedzenie - nie widzi, słoik z wyjedzonym przed niego kremem czekoladowym odstawił na półkę, trzeba wyprowadzić chomika na spacer - nie pamięta. Mieliśmy kupić w tą wiosnę samochód i dupa, w ogóle się nie rozgladał i już wiem ze nie kupimy bo to go przerasta. Dobija mnie to ze o wszystkim musze ja myśleć i nie nie moge na niego liczyć. Czy u was jest tak samo?

Gość o co tyle hałasu
chomika na spacer :classic_cool:

Zdecydowanie nie.. Od poczatku sie starał i do dzisiaj mu tak zostało. Mam nadzieje, ze po zareczynach sie to nie zmieni..

Gość pokruszona25
oo thank you god za ten topik! juz myslalam, ze jestem sama i tylko moj facet to taka pierdola! moj jest bardzo wybiorczy jesli chodzi o porzadki - nie lubi balaganu, wszystko odklada na miejsce, ale brud mu nie przeszkadza. kuchenka po gotowaniu moze sobie tydzien byc nieumyta, on tego nie zauwazy. licytuje sie o kazda pierdole, o kazde zgaszenie swiatla, przyniesienie pilota, zmycie kubka, obranie ziemniakow... zawsze ma 10000 wymowek, zeby to zwalic na mnie. jest strasznie oburzony, kiedy przychodze po 10 godzinach w robocie i nie chce mi sie robic obiadu. foch do konca dnia, chociaz on caly dzien siedzial w domu, wiec mogl cos zrobic dla siebie i dla mnie. nie, nie kiwnie palcem, uwaza, ze wszystko mu sie nalezy, bo on ciezko pracowal w domu przez ten czas. jasne. mamusia go rozpuscila jak dziadowski bicz!! nie wiem co bedzie dalej!

Gość Anulka_22_
zASTANOW SIE CZY NAPEWNO SLUB TO DOBRY POMYSL...???

Gość DDF
daj mu konkretny dylemat: albo ruszy d u p ę albo niech s p i e * d a l a, bo na lenia nie ma rady :P albo razem sprzątajcie nie wiem.. i musisz mu mówić co ma robić :P

Gość Anulka_22_
Moj maz tez nie zawsze ma ochote zeby pomoc mi np w sprzataniu ale od poczatku naszego zwiazku nie odpuszczalam mu jak o cos go poprosze to stara sie to zrobic nawet gdy mu sie nie chce a jak sie wywinie to robie mu awanture ze nie jestem sluzaca i nie bede skakac kolo niego bo nie na tym rzecz polega a jak nie chce sie klocic to mowie mu