Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .........1

pieluszki

Polecane posty

Gość mamamałejcórki
Pampersy

Gość Fajna Babka co ty pierniczysz?
Tak samo może mieć dziecko mokry tyłek po Pampersach, Dada, Belli, Huggisach i innych. Nie możesz pojąć, że skóra dziecka się przyzwyczaja do danego rodzaju pieluszki (reguła pokazuje, że jest to najczęściej ta stosowana od pierwszych dni po narodzinach - czyli pierwsza paczka) i później nie potrafi dostosować się do innych? Nie przyszło ci do głowy, że stąd ten fenomen Dady, Rossmannów i Lidlów? Dlatego tobie mogą jedne nie pasować, odparzać, a drugie z kolei nie! Tak samo jak dla drugiego dziecka twoje pieluchy są niedobre, a te na które tak psioczysz są idealne!

hahahaha, nie może mic mokrego tyłka jak pielucha sucha;/ w pampersa tezeba nieżle nalać zeby można było poczuć wilgoć, a w pieluszke z lidla wystarczy 1/3 tego i juz bedzie mokra. O to mi chodziło :)

Gość Fajna Babka co ty pierniczysz?
'hahahaha, nie może mic mokrego tyłka jak pielucha sucha ;/ w pampersa tezeba nieżle nalać zeby można było poczuć wilgoć, a w pieluszke z lidla wystarczy 1/3 tego i juz bedzie mokra. O to mi chodziło' Co ty bredzisz? Pielucha sucha? To skąd tyle odparzeń po Pampersach? Właśnie tych, co to tyle wilgoci niby wchłaniają? :o Gadasz tak, bo wyczytałaś u góry, że Lidla chwali dziewczyna, która wczoraj przegadała cię w temacie o witaminie K i aż tak nie możesz tego przeboleć, że będziesz teraz wałkowała temat o Toujoursach do upadłego. Obserwowałam wczorajszy wątek. :o Zawsze musisz mieć ostatnie słowo, choćby nawet było totalnie bez sensu. Wyluzuj kobieto! To naprawdę świetnie, że pasują ci Pampersy, ale zrozum, że innym na przykład zupełnie nie podchodzą, za to podobają im się te z Lidla, czy innego marketu.

Gość pytająca mamusia
ostatnio zakupiliśmy DADA bo tyle czytałam i słyszałam o nich, że są fajne i co? Gucio :( nam nie pasuja, twarde, plastikowe jakieś w dotyku, najbardziej odpowiadają nam pampersy, sa delikatne i miękkie, reszty nie lubię