Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość favola222222222222

martwiaca wydzielina w 3msc ciazy

Polecane posty

Gość favola222222222222

moj problem polega na tym ze mam od jakiegos czasu dziwna wydzieline brazowa. czasami jest bardzo plynna czasami takie skrzepy. bylam w zeszlym tyg u lekarza bo robil usg genetyczne i powiedzial, ze z dzieckiem wszystko ok. nic sie nie dzieje...jestem w 12 TC. no to skad te plamienia?? to normalne? strasznie sie stresuje.

Gość dsfdghjkyjthgr
no to skoo lekarz powiedzial ze wszystko ok z dzieckiem no to nie martw sie.

Gość nmfder
ja bym poszła jeszcze do innego lekarza, tak dla pewności.

Gość mama.....21...21.
czasami sie tak zdarza, ze wystepuje jakas wydzielina..mysle, ze twoj lekarz wie najlepiej co sie dzieje...a jesli to prywatny to napewno dba o ciebie szczegolnie.

Gość favola222222222222
czuje sie troszke bezradna.

Gość favola222222222222
gdyby sie odklejalo to by na usg bylo widac wiec nie strasz mnie bo to napwno sie nie dzieje..meisniaka tez nie mam bo by rowniez bylo widac na usg.

Ja Ciebie nie mam zamiaru straszyć, plamienia w ciązy = leżenie i branie leków. Nie biorą się z niczego. Ja też palmiłam na poczatku ciązy i miałam zakaz wstawania, tylko do wc.Piszesz ze byłaś u lekarza w zeszłym tyg. Jak sie plami to się idzie do lekarza albo jedzie na pogotowie.

Gość favola222222222222
no skoro bylam u lekaza i powiedzial ze wszystko dobrze no to niewiem. a podobno tez bywa tak ze plamienia nie sa spowodowane niczzym..wasza mpomoc na nic....poraficie tlko straszyc.

Gość ppytającaaa
a nie masz moze nadżerki??

Plamienia w ciąży niestety nie biorą się z niczego, nikt tu Cie nie straszy tylko radzi abyś skonsultowała to z innym lekarzem. Jeśli coś Cię bardzo nie pokoi zgłoś się na IP do szpitala. Tak się czasami zdarza ,że coś się dzieje mimo wcześniejszej wizyty u lekarza, i stać się może nawet kilka godzin po wizycie niestety, więc to że byłaś u lekarza w zeszłym tygodniu niestety nie daje Ci pewności że jest ok. Ale tak jak napisałam najlepiej zrobisz jak udasz się na usg.

Gość favola222222222222
do szpitala nie pojde bo juz tam bylam tydzien i nic sie mna nie zajmowali..kazali lezec i brac luteine to samo moge w domu robic. dlatego sama sie stamtad wypisalam, mojego gina nie ma. wyjechal na urlop.jutro podejde do przychodni i zapisze sie do innego.

Idz do innego lekarza lub szpitala. Bierzesz duphaston albo luteinę??? Można plamić z łożyska - wtedy potrzebne są te hormony. Niepokoją mnie jednak Twoje skrzepy.... tak na pewno nie może być!

Gość favola222222222222
biore luteine 2 dziennie pod jezyk. duzo odpoczywam. te wydzieliny byly widoczne glownie na papierze podczas korzystania z wc..ale dzis zauwazylam ze juz na wkladce sa... bedac w czw i lekarza i robiac dopochwowe usg widzial wyjmjac to uzadzenie ze plamki byly ale nic nie powiedzial. uwazam mojego lekarza za dobrego fachowce. ma dobra opinie w miescie. dlatego ufam mu.

Wiem, że w okolicach 8-10 tc można plamić, bo łożysko nie jest do końca wykształcone i są potrzebne hormony. Jeśli lecą Ci skrzepy i boli brzuch to czym prędzej do szpitala! Jeśli nie : to nogi u góry - a głowa nisko.... Ale długotrwałe krwawienie to..... źle... I Cię nie straszę.

Na pewno musisz dużooooo odpoczywać.... bo to się fachowo nazywa "zagrażające poronienie". Na pewno seks jest zakazany w Twoim wypadku. Jeśli plamienie jest brązowe - to jak mnie poinformowana o w szpitalu - nie jest tak źle, najgorzej jak jest czerwone lub różowe.

Gość favola222222222222
hm..plamek jest bardzo malo. nie dokucza mi bol brzucha. czasami tylko czue bol jak na okres ale lekarz powiedzial, ze to normalne bo didzius rosnie. zauwazylam ze jak lezalam plackiem przez 2 tyg bylo lepiej teraz lekarz pozwolil mi wyjsc z domu i maly wysilek wlasnie powoduje lekkie wydzieliny. moze powinnam jednak duzo lezec...

Gość favola222222222222
dziekuje ci dobra duszyczka. ma wakacje wiec moge lezec :) we wtorek zacznie sie 13 tc. wazne jest pozytywne myslenie :)

a ja bum poszła do innego ginka aż uzyskam konkretna odpowiedz a nie pytam się ludzki którzy mnie nie widza. plamienie to poważna sprawa.jeden lekarz zbagatelizuje drugi nie.to samo ze szpitalami.a skoro uważasz ze lekarz ma racje to po kiego się pytasz nas a na sam koniec stwierdzasz fakt-polerze se. idź i zmień ginekologa.dla dobra maluszka.

Powiem tylko tyle, jak ja mialam trochę na wkladce, to zaraz jechalam do szpitala. Ale trochę niepotrzebnie. Był to tylko parominutowy incydent.

Gość wiesia234567890
nardini nie wymadrzaj sie tak...dziewczyna sie martwi...