Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlai smutna...maz zawinil

dzisiaj koniec sesji ladny dzien a ja w domu:(

Polecane posty

za mna koniec ciezkiej sesji dzisiaj mialam ostatni egzamin o9 .00 ladna pogoda wrocilam podk**wiona bo nie wiem czy zdalam a on zamiast mnie gdzies zarabac ,do kina albo do galerii na zakupy (najblizasz mamy 80km) i zawsze w weekend jezdzimy jak mam wolne(studia zaoczne) a przez ta sesje nie bylam ponad miesiac ..i mysle sobie na pewno pojedziemy a on ze idzie na 11:30 w kosza grac:/ wroci po 13 potem obiad ...i siedze w mieszkaniu -nie ma to jak zepsuc mi caly dzien:/ wiem moze wyolbrzymiam ale myslalam ze moj maz mi dzisiaj zapewni jakis relaks atrakcje w nagrode za ta ciezka pracxe ,czul ze jestem zla bo nagle zaczal wymyslac ze za tydzien pojedziemy i sobie nakupuje co bede chciala ale ja mialam dzisiaj ochote:/ ale widac ze czas spedzony z kolegai jest bezcenny

siedze sama jak taka pipa::(

Gość kchanica 123321
jesteś rozpieszczona ...

Gość ja wczoraj byłam smutna
bo siedzielismy cały dzień w domu. o 13 mecz, o 1 mecz, o 20 mecz, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ale co tam, miałam super rozrywki, bo prałam firanki przez pół dnia :O

ja wczoraj byłam smutna ja wczoraj pojechalam sie uczyc do matki i zabralam dziecko ze soba zeby mial spokoj i kazalam mu pomyc podlogi ,zetrzec kurze i odkurzyc mial na to 8 godzin to do 14 sprzatal potem mez potem drugi mecz ,pojechal umyc samochod ,zrobil zakupy ,zamiast wczoraj isc pograc z chlopakami to mi musi psuc niedziele

Gość kchanica 123321
sama nie możesz się zrelaksować, jesteś od niego uzależniona ? niech sobie facet gra tyle jego..

wiem ale podswiadomie mam zal ze woli isc grac z kolegami niz spedzic ten czas ze mna .Ja rozumiem w tygodniu ,nie zabraniam mu ani wieze niech sobie chodzi ma swoja silownie ,,niech sobie chodzi pograc w tego kosza ,ale jest weekend moja mama ma wolne zajela by sie mala a my bysmy gdzies prysneli..:( a tu dupa ,nie wiem co mam robic posprzatane mam ,mala sie bawi lalkami ,pozniej pojda z nia na spacer:.Nie lubie siedziec bezczynnie

Gość L-o-l-aaaa
zlai smutna...maz zawinil - nie rozumiem Twojego problemu - niech sobie maz te mecze oglada! Ja w tym czasie z kolezanka zwiedzam sklepy i wszyscy sa zadowoleni. Skonczy sie mundial odzyskam meza! hehhe

Gość bele de jour
no wlasnie sama jedz na zakupy, no chyba, ze potrzebujesz szofera,

Gość ateistkaaaa
Współczuję Twojemu męzowi, naprawdę...

Gość ateistkaaaa
Nie masz co robić ?? Teraz współczuję też Tobie :O

nie mam kolezanek tu na miejscu ,wszystkie pozajmowane swoimi rodzinami ,a na prawo jazdy ide latem wtedy bede bardziej niezalezna:( ehhh nie orzumiecie istoty watku ,ja nie mam nic do tego ze chodzi grac w kosza ale czemu akurat dzisiaj??????????????????????????a nie jutro albo za tydzien

Gość kchanica 123321
ciesz się ze ma swoje pasja, a nie siedzi bezczynnie w domu jak jakiś robol..

Gość L-o-l-aaaa
No coz na zakupy mozna wybrac sie pojedynczo, niekoniecznie wlasnym srodkiem transportu, chociaz przyznaje,ze posiadanie autka i prawo jazdy bywa wygodne!

Gość ateistkaaaa
No dlaczego dzisiaj? Przecież miał cudowną alternatywę jechać do galerii i łazić po sklepach ( mimo że zakupy zrobione ! :O ). Bez urazy, ale nie dość że jesteś egoistką, to na dodatek nudziarą, która nie umie sobie sama zorganizować czasu, tylko przyjąć roszczeniową postawę.

ja mialam dzisiaj straszna potrzebe aby spedzic z nim dzien ,przez ten miesiac sie mijalismy on przychodzil z pracy a ja jechalam sie uczyc do matki i spotykalismy sie wieczorami a on mi dzisiaj taki cyrk odwala

Gość kchanica 123321
faceta nie można się zrozumieć

Gość ateistkaaaa
Cyrk ci odwala? bo wyszedł na 2 godziny? przeciez wroci o 13 ! A po co jeździłaś codziennie do matki, w domu nie mogłaś się uczyć? Co za księżniczka upierdliwa. Dobrze Ci radzę, spasuj trochę, bo nawet nie zauważysz jak mąż, mając Cię dość znajdzie sobie kogoś na boku.

ateistka jak bedziesz miala dziecko to zobaczysz ,chyba logiczne ze na egzaminy nie da sie uczyc przy dziecku?myslisz czasem troche a o to czy maz sobie znajdzie kogos na boku to sie nie boj zajmij sie swoim zeby nie znalzl ,co wredne babska

sam powiedzial ze jak wroci o 13 to nie bedzie mu sie chcialo juz jechac nigdzie

Gość bele de jour
boze co za rozpieszczona, nudna paniusia:o

Gość ateistkaaaa
a ta dalej swoje, co za bluszcz, chroń panie przed takimi !

ateistkaaaa sama jestes bluszcz ::) ja mam prawo byc zla i bede zla na mojego mezulka a on bedzie mnie musial dzisiaj przepraszac:

Gość bele de jour
masz prawo:o...boze wspolczuje twojemu mezowi takiej zrzedliwej i pustej zony

;) wspolczuj mozesz jedyne pozazdroscic

Gość ateistkaaaa
sama jesteś bluszcz-a wiesz co to w ogóle znaczy? Proponuję jeszcze wystawić język i tupnąć nóżką. Pewnie siedzisz w domu, nie pracujesz i w główce ci się trochę poprzestawiało...

Gość ja mam konto na forum
studia zaoczne... wybacz ale po co w ogóle szłaś na studia? nie da się zaocznie studiować tak jak nie da się zaocznie być w ciąży. Polska to bardzo dziwny kraj

Gość ateistkaaaa
Mam nadzieję, że to prowo

Gość bele de jour
pozazdroscic?? chyba ci sie pomieszalo od tego slonca w glowie. On chociaz ma pasje a ty widac nic poza zakupami. Niewiem skad sie biora takie pustaki jak ty