Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlai smutna...maz zawinil

dzisiaj koniec sesji ladny dzien a ja w domu:(

Polecane posty

tak masz racje nie pracuje bo maz zarabia kupe szmalu ,jego matka nam gotuje(u siebie w mieszkaniu) bo ja nie lubie i nie umiem sam moj stwierdzil ze szkoda mojego zycia na gotowanie a moj maz pomaga mi w porzadkach ,robi codziennie zakupy -nie narzekam tymbardziej ze pomaga mi jeszcze w zadaniach na studiach i daje kase na co chce takiego ze swieca szukac ,ale jest jedno ale DZISIAJ MIAL ZOSTAĆ W DOMU bo tak kazala jego Pani czyli ja

Gość bele de jour
buhahahahhahahahaaahah niedosc ze bluszcz i pustak to jeszcze pasozyt z dwiema lewymi...Haahahhahahahaaha popsostu smiech na sali

macie racje jestem rozkapryszona skoro moj maz czesto mowi do mnie tak jest fuherer (hitler);)

Gość manelka
Nie przejmuj się, mój też ciągle jeździ na spływy kajakowe wtedy kiedy moglibyśmy być razem. Ja walczyłam, ale już się poddałam. Nie ma sensu. Jego pasja i nic nie zrobię. Marudzeniem moge tylko pogorszyć sytuację. Ale wolę już jak jeździ na spływy niż miałby spędzać czas w ramionach innej. Jak go nie ma to ja sobie czytam, albo oglądam tv, albo wkurzam się tak jak ty. Trzeba przywyknąć, albo też znaleźć jakąś pasje dla siebie. Doskonale Cię rozumiem.

to wygląda, jakby dwoje niedojrzałych ludzi bawiło się w rodzinę...