Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce mi się nic robić

Wykąpałam się około 10 a nadal siedzę w szlafroku

Polecane posty

Nawet nie rozczesałam włosów i mi się pozbijały :O Balsamu też nie wtarłam. Jak wyszłam z łazienki, to tak siedzę do tej pory :O

Gość fdsdfssdffdssffs
Ja od dłuższego czasu nie rozczesuję włosów. Dopiero jak wyschną ;) O dziwo łatwiej mi się wtedy rozczesuje :D Balsamu też nie używam, bo nie lubię :O

Gość agwrhEWw
dobrze przewietrzysz se @

Mi już włosy wyschły ale nadal nie chce mi się ich rozczesać :P Balsam muszę wcierać bo mam suchą skórę. Do tego przydałoby mi się ubrać, bo w niedzielę zawsze można się spodziewać jakiś gości :(

Gość fdsdfssdffdssffs
Też powinnam używać balsamu, szczególnie teraz, kiedy biorę prochy na syfy i wszsystko mam dość suche, ale nie lubię, bo mam wrażenie, że się lepię :O Ja bym z checią przyjęła jakiś gości raz na jakiś czas ale nikt do mnie nie przychodzi :O

Gość no a po co jest szlafrok
po to, żeby chodzić w nim w domu!

ja wczoraj cały dzień siedziałam w koszulce do spania;) dopiero jak szłam do sklepu wieczorem to zarzuciłam jakieś ciuszki, czasem dobrze tak poleniuchować na luzaku

nadal siedzę w tym szlafroku :D :classic_cool: Ale teraz mam już przynajmniej rozczesane włosy

Gość kiedyś była tradycja
he he he no to podaj łapkę :D ja od rana siedzę w koszulce i za przeproszeniem pierdze w stołek :D włosy powinnam umyć wczoraj :O ale zrobię to jutro dzisiejszy dzień i tak już stracony, lepiej poleniuchuję już do końca :P

Przybijam:) Doszlam do wniosku,ze nie ma sensu sie malowac,ubierac itd.bo i tak siedze sama w domu,zawalona ankietami do zrobienia,wiec jak skoncze te cholerne ankiety (teraz mam mala przerwe w pracy),to pojde sie wykapac itd.

ale z Was obiboki...:-o Pewnie mężów nie macie, bo by was zagonili do roboty!

Męża nie mam,ale mam faceta - jest w pracy. Obiadek zrobilam wczoraj,posprzatalam tez wczoraj,i nie opierniczam sie - jak juz pisalam,pracuje ciezko:) Teraz mam przerwe,bo juz mnie glowa boli od tych ankiet:)

Ja jak siedzę sama lub tylko z mężem to chodzę nago po domu:P a w niedziele rzadko kiedy przebieram się w co innego niż piżamka:) Wczoraj nie umyłam włosów bo wróciłam z wawy po 21.00 ale dzisiaj już z rana musiałam bo czułam się brudna:O

a co ma mąż do tego? też siedzi w gaciach i gapi się w tv. opierdziela się tak samo, później pewnie zamówimy jakieś żarcie, bo gotować nam się nie chce. Jak się pracuje ciężko cały tydzień, to mamy prawo w niedziele odpoczywać tak jak nam sie podoba.

no dobra, przekonałyście mnie :P idę, zrobię sobie domowe SPA ;) kąpiel, maseczki, może mi mój powciera balsam, to i masaż zaliczę, a jak zacznie masować, to może z tego i coś więcej będzie ;)

Nie powiem,chcialabym spedzic ta niedziele inaczej,moze gdzies wyjsc albo co,ale tak tez moze byc:) W przyszlym tygodniu zaplanuje weekend bardziej towarzysko:) W ten weekend zarabiam kase:)