Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrze wyksztalcona

Mam trzy kierunki i mam zla prace.

Polecane posty

Gość dobrze wyksztalcona

To sie w glowie nie miesci, inni po zawodowce dobrze zarabiaja a ja kobieta wyksztalcona nie mam dobrej pracy. Pracuje na kasie w supermarkecie a skonczylam trzy porzadne kierunki.

Gość Jestem biednaaaaa
a jakie konkretnie?

Gość nie lubię surowych ryb
ale prowo! :P:P:P:P:P

Gość dobrze wyksztalcona
skonczylam socjologie, resocjalizacje oraz filozofie. Jednak nigdzie nie moge znalezc porzadnej pracy, takiej pracy na jaka zasluguje.

Gość nie lubię surowych ryb
sama powinnać być pracodawcą dla innych -tych mniej wykształconych . no cóż , ogólnie wiadomo ,że teraz to każdy może studiować nawet po trzy lub więcej kierunków , to już nie te studia co były kiedyś-zupełnie inny poziom.

Gość WIMA
no widzisz a inni nie mają zadnego i dobrze zarabiają, bo mają znajomości !

Gość olaboga swiat sie konczy
-100/10

Gość i fru i sru
Moja sąsiadka skończyła tez socjologię i lipa z pracą.Jak co roku uczelnia wypuszcza co roku iles osób bo takim kierunku to ilez moze być tych pracowników socjnych w danym mieście ?? A kazdy sie trzyma :( Filozofię tak hobbystycznie kończyłaś?

Gość Prawda jest trochę brutalna
Jak człowiek nie jest kumaty to mu nawet 10 kierunków nie pomoże.

Gość to idz po robote
do mopsu, do zakładu karnego... do domu poprawczego, do domu opieki, no nie wiem, takie miejsca mi przychodzą do głowy. niby trzy kierunki ale takie nic

socjologia i filozofia to wcale nie jakies dobre kierunki można po nich robić wszystko i nic tak naprawdę;/ reso juz lepiej ale bardzo modny to kierunek w ostatnich latach i jest przesyt.

Gość aluzje zrozumiano

Gość to idz po robote
może jeszcze dom dziecka

Gość łuczennica
Masz przynajmniej czym sobie tyłek podetrzeć ;) Mnie do tego przydały się wszystkie czerwone paski ;D

Gość dobrze wyksztalcona
I co i mam w zakladzie karnym z przestepcami pracowac? to nie na moje zdrowie, wolalabym znalezc sobie jakas prace za biurkiem.

Gość łuczennica
To siądź za biurkiem i składaj np długopisy

Gość oijhh
a co to kurwa za kierunki??? nie chciało ci się studiować czegoś pożądnego to teraz masz za swoje! trzeba było iśc na budownictwo, matematyke czy ekonomię a nie uczyć się filozofii i innych bredni, ja jakoś nie znam bezrobotnego absolwenta budownictwa...

Trzeba było skończyć jeden ale techniczny, taki po którym jest dobrze płatna praca. Ale jak się szło na studia byle tylko skończyć jak reszta koleżanek to teraz sie obudziłaś z ręką w nocniku. Myslisz ze jak zrobisz 5 kiepskich kierunków, na które nie ma zapotrzebowania to ktoś ci błędzie płacił fortunę tylko za to że ty masz studia. Rynek decyduje ile kto zarabia.

Gość wiem ze prowo ale czemu
nie dopisałas zarządzania

Gość trzeba było o tym pomysleć
trzeba było o tym pomysleć zanim wybrałaś kierunki ja też po studiach i pracuję w sklepie, takie życie :P

Gość łuczennica- złodzieje
kto się nie bał i zaje_bał mi nick

Gość to idz po robote
to resocjalizację po grzyba studiowałaśę jak teraz nie chcesz resocjalizować?? pewnie każdy by chciał za biurkiem dupe płaszczyć, pić kawe i kase brać. i co niby za tym biurkiem robić byś chciała?? jakiej konkretnie pracy szukasz?? bo "praca za biurkiem" to w ofertach pracy nie figuruje...

Gość dobrze wyksztalcona
Chcialabym w agencji reklamowej pracowac, tylko ze nie mam znajomosci a moja sasiadka skonczyla filologia polska i anglistyke i jakos prace dostala, przeciez moje studia sa o niebo lepszy od tych jej marnych studiow.

Gość wkurza mnie to wszystko
Jesteś głupia i nic ci już nie pomoże

Gość mammamiapomidore
faktycznie DOBRE kierunki... Dołożyć do tego pedagogikę i mamy komplet kierunków, które produkują najwięcej bezrobotnych. Nie znałaś tych dowcipów? Co mówi bezrobotny absolwent filozofii do absolwenta filozofii, który ma pracę? Frytki poproszę. I to niestety, jak sama widzisz, bywa prawdą. Natomiast wiele zależy od Twojego nastawienia, Twoich umiejętności, zainteresowań... Ja nie pracuję w zawodzie, ale studia mi się przydają, wiem, jak korzystać z wiedzy, a skoro Ty chcesz po prostu "jakąś pracę za biurkiem" to co masz do zaoferowania pracodawcy? Co potrafisz? No i w jak dużym mieście mieszkasz, bo to ma kolosalne znaczenie...

Gość mammamiapomidore
ech, dalam sie sprowokowac ;) stara, a głupia.

Gość i fru i sru
ale widocznie w agencjach reklamowych preferują inne kierunki...jak cię interesuje takie coś i masz smykałke to moze pomysl o jakims studium reklamy i bedziesz tam pracować

Gość oijhh
a kto ci powiedział że są o niebo lepsze??? chyba masz zbyt wysokie mniemanie o sobie. Ja studiuje na polibudzie wiekszość ludzi w mojej grupie pracuje, niektórzy w zawodzie i nikt nie narzeka że trudno znależć pracę.A na kasie pracują moje koleżanki z gimnazjum które są po zawodówce więc jak widzisz pracodawcy mają w dupie socjologów, politologów, pedagogów, filozofów, ludzi po zarządzaniu i marketingu i absolwentów wyszszej szkoły beznadzieii w Wólce Małej!!!