Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chciałabym :)

:(

Polecane posty

Chciałabym , poznac faceta , który : - chociaz raz w roku chciałby pójść na grzyby... - chociaż raz w roku pójść na basen... - czasem wyjść gdzieś na miasto, razem lub on z kolegami a ja ze swoimi znajomymi... - fajnie by bylo gdyby byl starszy albo przedewszystkim dojrzaly emocjonalnie. chcialabym usiaść z jakims normalnym facetem na kanapie wypić piwo obejrzeć mecz. Bzyknąć sie i poprostu iść spać. Czy tac faceci wogle istnieja? Czy moze ja mam za duże wymagania ?

Gość trzeba było ..
w tym problem że za małe wymagania masz, taki jak napisałaś to jest każdy

Gość ekemekhem
ja też bym dużo chciała i po co o tym mówić na forum???

Dziwne bo albo moi faceci nie lubieją piwa albo zasypiaja w przerwie meczu, seks trwa 5 min z rozebraniem sie juz i ubraniem. do lasu nie chodza bo tam nic nie ma, jak ide na basen to przez 2 h siedza na zjezdzalni jak dzieci, jak chce wyjsc na miasto to sama nie moge a oni nie ida bo nie lubieja... fuck

ekemekhem - po to zeby tacy jak ty nie odpowiadali tylko bezsensownie sie wypowiadali.... nie marze o willach , palacach, i zlotych gorach tylko o czyms normalnym....realnym...

nie opowaiadali na pytania -mialobyc

jasne. ale co do zbierania grzybów, tak we dwójkę w pustym lesie z kobietą która mi się podoba. to chyba poznałbym ją z moim "grzybem" ;) :D w jakim lesie chodzisz na grzyby? w jakim mieście chcesz iść na basen?

konkretnie na grzyby czy po prostu na spacer do lasu?? Nie wydaje mi sie,zeby twoje "rzadania" byly zbyt wygorowane,raczej takie normalne,a ja nawet znam wielu takich facetow.

Gość dfdfgdfgdgfgfd
rozumiem cie. nigdzie nie wychodzilismy. knajpy tylko w zasiegu domu. nic mu sie nie chcialo. zeby on zaproponowal wyjscie? nic z tego. w domu tylko komp i komp:/ sexc szybki i bez polotu chociaz uwazal sie za boga. spacer? nuda, kino? po co jak mozna w domu film obejrzec... maskara. sa normalni na swiecie?

Gość to i ja coś napiszę
Dziewczyny dziwne dla mnie to co piszecie, bo to jest normalne że takie rzeczy robi się z kimś kogo się kocha, ja bym bardzo wiele dał aby poznać dziewczynę z która mogę pójść do kina, do knajpki, na spacer do lasu. Ale jakoś szczęście w uczuciach mi nie dopisuje.

Gość TOZ Szczecin
to musialby chyba z siatkarka sie umawiac:D

spokojnie :) przeciez nikt nie mowi ze gdzies wielce miedzy drzewami latac :P jezeli to ma byc spacer to w lesie sa przeciez alejki :P zreszta las mozna zastapic czyms innym bez przesady :P

a ktos do gory pisal gdzie chodze.knajpy i lasy Najczesciej poznan i wszystko co jest w okolicy. Swarzedz, leszno i takie tam . Czasem sie zdarza ze zawitam na basenie w gorzowie lub w krakowie :P

no to dobrze :P ja sie wybieram nad morze w sierpniu takze te sobie poszaleje :P ale czy to takie fajne caly czas tam siedziec?

jeśli lubisz morze i plażę. to tak. gdyby tylko plaża była piaszczysta nie kamienista, a morze cieplejsze... do lasu nie jest daleko, ale nie wiem czy są grzyby. miasteczko już takie fajne nie jest. za dużo polaków. ;) zmiana? może już niedługo. :)