Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hanna_s

Ciaza?

Polecane posty

W trakcie pierwszego dna mojej miesiaczki kochalam sie ze swoim menzczyzna, Na koniec stosunku prezerwatywa zostala we mnie, Nie gleboko, ale po prostu nie zostala na penisie. Oczywiscie szybko ja wyjelam. Teraz czekam na kolejny okres, ktory nie przychodzi. Nie mam rownych okresow, ale mimo wszystko sie boje, Mam bole, takie jak w trakciei przed okresem, a z pochwy wycieka mi biala wydzielina. Czy jestem w ciazy?

Gość chomiczek67
czy jestes w ciazy? NIE NIE JESTES! cos ty myslala ze podczas @ dojdzie do zapłodnienia? zeby byc aż tak zielonym to wstyd...

Gość Dota706
wiesz ja mialam tak w polowie kwietnia. kochalam sie z facetem w 1szy dzien miesiaczki . Tylko mialam gorszą sytuację bo prezerwatywa utknęla we mnie i wydobylam ją z siebie dopiero następnego dnia rano jak siusialam. I okres dostałam normalnie po miesiacu w maju ale za to teraz w czerwcu czekam i nie ma. juz mam tydzien spóżnienia, tez sie martwie ale podobno w miesiaczke nie zachodzi sie w ciażę

Gość dominikaO
ha! to wcale nie głupie pytanie! ja zaszlam . bo tak naprawde plodne dni i nie plodne nie zawsze mozna okreslic. zawsze moze sie cos poprzestawiac. przez 6 lat dzialalo ale nie tym razem. podczas seksu w pierwszy dzien okresu zaszlam w ciąże i mam 18 miesięcznego synka. zrób test i idz do lekarza. a chomiczka nie ssłuchaj bo mało wie na ten temat :D