Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

furgonetka

ci z wczorajszej imrezy kafeteryjnej..

Polecane posty

jakoś....wyszło mi 9 stron z czego 2 to strona tytułowa i spis treści , więc 7 stron tekstu... mam nadzieje że 3 da, młody fajny gfościu, to moja przepustka do licencjata, więc mam nadziję , ze problemu nie zrobi.. a co u Ciebie?

a nic ciekawego czekam na telefon kolega po ostatnim egzaminie to chce to jakoś skonsumować ( w sensie piwo ) ;) współczuje tej germanistyki, ja przyszła panią pedagog będę ;)

dlaczego mi wspłółczujesz? wcale nie było dużo anuki wbrew pozoro, choć moje koleżanki tweirdzą inaczej ( moze to dlatego że ja mam porówanie do innego kierunku) ja uważam , że w miarę dobrze wybrałam, zawsez jakaś praca się znajdzie, na pedagogikę miałąm iść, dostałam się ale stwierdziałam , że nie widzę w tym przyszłosci... a Ty co zamirzasz robić ? masz już jakiś tytuł?

my mamy dużo egzaminów i zajęć praktycznych, uczymy się z kserówek, a jak widzę jak moja siostra na pedagogice kuje, po 50 stron notatek ma i książkę do tego to ja dopiero jej współczuję

tytułu nie mam ;) pedagogika resocjalizacyjna na magisterkę coś planuje w stronę poradnictwa rodzinnego i podyplomówka z terapii uzależnień. a z tym współczuciem to może dlatego, że nie przepadam za niemieckim;)

też miałam isć na resocjalizacyjną, ale wybrałam prawo( tylko 2 semstry, bo germanistyka wygrała hehe) to Ty masz jednolite?

ja w sumie o niczym nie marzyłam, ale od dawno jakoś w yciu przeważał niemeicki, więc i prawo i rescojalizacja porzegrały, na prawnika to ja się nie nadawałam, po 1 jestem zbyt leniwa do nauki, a pozatym za długie studia i duuuużo wysiłku, a jak się nie ejst orłem to i tez się potem gówno ma, bo bez aplikacji to jest jak nic, a po resocjalizacji to tyle jest ludzi , zbyt mało możliwości pracy, stwierdziłam , ze język to zawsez pewna sprawa, w wakacje jezdze do niemeic i nieżle zarabiam, miałam teraz propozycje prazy na tłumacza osobistego z mieszkaniem:), a tak na koneic to nauczyciel...

ee tam wieczor dopiero popoludnie i na spacer mi sie nie chce isc a ladna pogoda jest

ja znów sama w domu siedzę, a pogoda suuper, potem moze na działke skoczę po czereśnie i do sklepu moze po ajkieś lody :) chyba sobie wieczorem jakiś folm obejrzęm wreszcie wolny wieczór...