Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

furgonetka

ci z wczorajszej imrezy kafeteryjnej..

Polecane posty

kamecha tez cie kocham matole , kafeteria bez ciebie i twojego prostactwa by padła Walcze o madrość wsród głupców.

Gość nie pijący i nie cipający
a ja mam prace ale brak mi fajnej wąskiej cipeczki

jadę sama ale nie w ciemno, w niemczech mam juz pewną robotę, ale moze się uda do angli, koelżnka mi załtwia, nie będę sama

kamecha skąd oni wiedzą że jesteś matołem i prostakiem

Kamecha czy moge sprawdzić czy ta cipeczka jest faktycznie wąska

POLIPO a supermarkety ? Wiem ze to małoambitna praca dla niektorych ale ja uwazam ze jakby mi tam płacili to nie zastanawiałbym sie wcale Mam znajome klientki które w warszawie w auchanie lub realu po 2 tys maja na reke A ciągle nowych marketów przybywa

Kamecha ma gdzieś o rtografie ja też jąą mam gdzieś

musimy powołać komisję śledzczą by zbadała kto puścił pare z ust

myslalam nad tym ale w lipcu mam praktyki ze studiow i w sumie mam przez rozwalony lipiec,przydaloby sie cos na sierpien tylko bo we wrzesniu sesja poprawkowa i trzeba sie uczyc a nie wiem czy dadza mi umowe tylko na miesiac

nawet jak nie dadza to sama zrezygnujesz , nikt na siłe nikogo nie trzyma .tam chyba jakos w systemie zmianowym pracuja jak jeden cały dzien to pozniej jeden chyba wolny czy jakos tak Ale zawsze to kawałek swojego grosza .

możemy też poprosić też o zbadanie tej sprawy przez grupę trzymaająca władze z topiku : Topik dla grupy trzymającej władzę 10:01 [zgłoś do usunięcia] prokurator generalny kafe podaję skład naczelny cham kafe Ladaco Myrevin OstraSiostra Levviatan cux Mr Dzik córka wulkanizatora Ewa, 33 po prostu eM. Oblubienica black velvet

Kamecha - widać nei umiesz podrywać kobiet ;p ty umiesz podrywać tylko te które mają jedynie seks do zaoferowania....

Biskup a ty z warszawy jestes ? Kamecha mój tzytz by cie zabił :D I nie mysl ze waze 100 bo tylko 55 ale twoja pozostałosc po mozgu by tego nie ogarnęła

he he wczoraj ich tyle milaes to sie zastanawiales czy wytrzymasz tyle pan na raz a teraz sie martwisze ze nie masz ani jednej, faceci... im sie nigdy nie dogodzi