Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zablakaneMysli

Atrakcyja kobieta = zdrada?

Polecane posty

Gość zablakaneMysli

Mówią, ze z ładnymi dziewczynami to tylko problemy. Zostawić taką na chwilę samą i od razu ktos sie do niej dosiądzie, zagada. Jak to się mówi okazja czyni złodzieja, atrakcyjna kobieta, ktorą caly czas podrywają faceci prędzej czy później się złamie. Nie dlatego, że jest dziwką, nie dlatego ze nie kocha swojego faceta, ale po prostu przy takiej dawce kuszenia pewnego dnia nie da rady. Tym bardziej, ze w jej zwiazku beda lepsze i gorsze chwile. Co wy o tym myslicie? Czy znacie jakąś kobiete, ktora jest w wieloletnim związku i jest naprawdę bardzo atrakcyjna, ktora nigdy nie zrobila nic nie wporządku? Czy może jest tak jak w zdaniu wypowiedzianym przez bohatera filmu "Zmęczenie materiału", że biorąc sobię ładną kobietę automatycznie zgadzasz się na to, że czasem będzie niewierana. Nie chodzi tutaj o żadne przekomarzanie się tylko o szczerą refleksje na ten temat.

Gość Gladiusss
W dzisiejszych czasach pięknych i wiernych kobiet jest niewiele. To gatunek na wymarciu 🖐️

Gość nie zgadzam sie ani troche
Jestem w zwiazku kilka lat, jestem atrakcyjna, mam powodzenia i to duze , okazji na zdrade bylo wiele, ale nigdy tego nie zrobie, bo Kocham mojego Ukochanego najbardziej na swiecie i nigdy bym go tak okrutnie nie zranila! Ja uwazam ze to zalezy od charakteru, mniej atrakcyjne kobiety tez moga zdradzac, poza tym sa rozne gusta, dla jednych ladna dla innych nie, wiec ja sie z Toba nie zgadzam, wszystko zalezy od charakteru kobiety.

Gość mamochotenacole
Jesli kocha i szanuje, to bedzie wierna. Kwestia umiejetnosci wyznaczania jasnych granic i unikania sprzyjajcych okazji.

Gość ale mnie wkurza takie myslenie
To nie jest kwestia wyglądu lecz charakteru i uznawanych wartości. Nieatrakcyjna kobieta też może w końcu być przez kogoś adorowana i może skusić się szybciej z tego względu że będzie chciała się dowartościować. Reguły nie ma, więc nie gadajcie takich bzdur.

Gość mowie o sobie
hmmm czy jestem atrakcyjna? Powiedzmy ze tak a przynajmniej tak mowia i co? mam faceta i nie w glowie mi inni...ktos zaczepia to mowie wypierdalaj co wprawia facetow w oslupienie bo nie wygladam na taka

Gość owssszemm
znam taką kobietę, lata i pokusy nie skusiły jej , bo dla niej wierność jest ochroną miłości i relacji z mężem...............ale za to , to jej mąż ją zdradzał...i zdradzał........aż w końcu nawet ona się zorientowała........i jak to bywa z diamentowymi i atrakcyjnymi kobietami.....zakończyła bycie z tym mężem.............tak to się dzieje z wiernymi atrakcyjnymi kobietami.......wymagają od siebie.....ale i od męża.....i nie ma zmiłuj się.

Gość xxxxxDorotaxxxxx
To nie kwestia wygladu a moralnosci :o