Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przykro mi...

Mam taki wózek czy to obciach?? bo znajoma mnie wyśmiała:(

Polecane posty

Gość jamamtaki
ja mieszkam w Polsce!!!!!sporo dziewczyn zaczepia mnie na ulicy pytajac o wozek!!! p.s. zal mi Twojego dziecka....,ze ma taka zmijowata matke.no coz rodzicow sie nie wybiera...a mamusia Jagoda juz ma opinie zlosliwej suki na forum.przykre!!

Gość aguś24
wózek jest super mnie się bardzo podoba , ja mam troszkę gorszej jakości i mam to w nosie kto co powie , ważne że ja jestem zadowolona , tak więc wybór trafiony :)

Uważam, że wózek to najmniej ważny element dziecięcej wyprawki. Znam wiele osób, które stać na wózki za 3 tys. a ich dziecko ma używany, odkupiony za 100 zł, ani nikogo to nie dziwi, ani tym bardziej nie szokuje. Ważne, żeby jeździł i, żeby dziecku było w nim wygodnie

Gość pytanie do
jamamtaki...nie chcesz sprzedac wozka w najblizszym czasie?bardzo by mi zalezalo moze podasz mi do siebie jakis kontakt to pogadamy?

Gość jest ok,
nie martw sie.jamamtaki jagoda zawsze byla zlosliwa...odpusc jej. no i nie kazdy zarabia 10 tys zl jak ty ...niestety:)

Gość bumbumbumooooo
jamamtaki - ile dałaś za ten wózek ? Kupowałaś go przez internet czy w sklepie ? No i ile kosztował ? A tak na marginesie to razi mnie to " polskie pokaz się a zastaw się " Naprawde , Polska to taki zaścianek Europy.Nie wazne czy kogos stać czy nie , trzeba kupic zeby inni zazdrościli ,zeby mysleli jacy my to bogaci jesteśmy :-0 Zeby szpanowac przed innymi matkami :-0 I tak jest ze wszystkim . Ludzie naprawde bogaci nie musza pokazywac na co ich stać .Nie musza kupowac ubran z wiekim logo zeby kazdy widział jakiej jest firmy.Albo wózka , który akurat jest najbardziej popularny,zeby kazdy widział :-0 Mieszkam za granicą i tam nie ma takiego parcia :-0 Ludzie nie zwracają tak uwagi na takie pierdoły jak w Polsce :-0

Gość jamamtaki
kupilam go we Florencji...kosztowal 840euro.byly tez za 1500euro..i wiecej.kupilam bo polecaly mi moje kolezanki a nie ze wzgledu na cene.(i firme)to jest od cholery kasy ale ja dziecku nie zaluje...

Gość jamamtaki
do poprzedniczki...przykro mi ale wozek juz obiecalam siostrze.