Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przykro mi...

Mam taki wózek czy to obciach?? bo znajoma mnie wyśmiała:(

Polecane posty

Trzeba było coś znajomej odpowiedzieć by jej w pięty poszło ;) Mimo że nie jestem fanka trójkołowców ten mi się podoba ;) .Szczerze po tym wpisie a konkretnie po wyśmianiu koleżanki myślałam że to będzie wózek jak dla clowna :D

Gość kiepska reklama aukcji
:o nastepnym razem badziej sie postaraj!

Gość przykro mi...
aukcja jest już dawno zakończona bo ja kupiłam ten wózek

Gość dreyous
z Łodzi jesteś?:P

Gość Wózek jak wózek
nie jest obciachowy. Obciachową masz koleżankę, nawet jeśli jej się coś nie podoba to nie powinna tego mówić bo to subiektywna ocena. Ważne żeby wózek był funkcjonalny, żebyś Ty była zadowolona a koleżanką zazdrośnicą się nie przejmuj :)

Gość a ble
wózek mi się podoba i wcale nie wygląda na obciachowy, a tej znajomej powiedz że ona z tym wózkiem na pewno nie będzie chodzić i nie musi się jej podobać

Gość nie jest zły
ale mi sie nie podobją trójkołowce.. raczej jestem tradycjonalistką... ale wóżek ładny.. ta kolezanke troche chyba poniosło :| moze Ci zazdrosci?

Gość Abbby_
Bardzo fajny ten wózek. Rozumiem jednak, że gdybyś jeździła takim samym tylko marki maxi cosi, quinny buzz czy bugaboo, to byłby wypasiony :o Ludzie są dziwni ...

Gość ssstokrotaaa
Wózek Ok. A znajomej powiedz ŻE MA OBCIACHOWA TWARZ I WSTYD SIĘ Z NIĄ NA MIEŚCIE POKAZAĆ. chamstwo chamstwem trzeba zwalczać tak w sumie to fajna ta koleżanka ;/

Gość o jejku jejku
toż ten wózek ma ze 25 lat :D :D

Gość olexandra
wózek super. Sama mam mikado ,ale czterokołowy - boston. jestem zadowolona i nie tylko mnie się podoba. Nie bardzo rozumiem w którym miejscu miałby byc obciachowy. Trzykołowy jest jeszcze ciekawszy wizualnie, bo modny - choć moim zdaniem mniej wygodny. Ale to tylko moje zdanie

Gość 260790
Wozek jak najbardziej OK, wazne zeby odpowiadal Twoim oczekiwaniom no i maluszka ktory bedzie w nim wozony :D

ludzie sa smieszni hehe... mi bardzo podoba sie wozek i o niebo lepsze niz te z linkow powyzej :P.. przynajmniej twoim mozna skrecac i ladnie sie prezentuje.. zebys ty wiedziala jaki ja wozek kiedys mialam hehe, ale staralam sie nie oddalac z nim daleko od domu bo mi wstyd bylo... no ale mialam go za darmo :) a kolezanka sie nie przjmuj bo albo jest chamska albo poprostu nie gustuje w takich

Wiecie te wszystkie nowoczesne wózki sa dla spacerujących mam, a komfort dziecka jest w nim różny, natomiast ten obciachowy sprzed 25 lat to dla dziecka dużo swobody i miejsca - a spacerówka jest naprawdę ok. Mając dla drugiego dziecka ultra nowoczesny wózek zmieniłam go na taki w starym stylu, szczególnie spacerówka mi odpowiadał, bo dziecko wędrowało wysoko ponad poziomem chodnika, więc może i spalin mniej wdychało:) Ten super stał smętnie w kącie.

miałam taki wózek dla syna ( tyle że inna kolorystyka ) jak dla mnie super sie sprawdził

Gość kilka razy o tym
jamamtaki - nie wyglada na taką cene

Gość jamamtaki
widac,ze nie znasz firmy:)jednak polecam

Gość kilka razy o tym
nie znam :-) Ale sadząc po cenie musi być porzadny i komfortowy

Mnier osobiscie tez sie taki wozek nie podoba... widzialam na miescie kiedys laske z takim wozkiem :D to wygladalo jakby pchala jakies taczki przed soba a te niby skretne kola caly czas jej sie blokowaly/ skrecaly(dobry wozek musi miec duze kola , wtedy sie dobrze prowadzi) i ona po prostu pchala cala soba ten wozek. Jakis taki sztywny ten wozek i malo w nim mijesca.Ale to tylko moja subiektywna opinia ale jesli Tobie sie podoba to OK. jamamtaki, w zyciu bym nie dala za wozek tyle kasy a zwlaszcza za tak brzydki wozek jaki pokazalas na zdjeciu. U nas w PL za takie cos bys zaplacila ze300-400zl i nie wiecej. Po co ma ktos firme znac skoro ten wozek na zdjeciu wyglada tanio i brzydko :P

Gość jamamtaki
kupilam taki bo mi sie podobal.jest najlepszej jakosci...czego oczywiscie na zdjeciu nie widac.nigdy bym nie kupila wozka polskiego(bez obrazy)...kazdy ma to na co go stac i jaki ma gust...

Gość yuyuyuyu
No obciach na maxa trzeba byc idiotka zeby wozek mikado kupic za takie pieniadze.....HAHAHAHA wies na maxa nie pokazuj sie z nim bo CIE WSZYSCY WYSMIEJA

Gość jamamtaki
w sumie to moglas dolozyc troche wiecej kasy i kupic cos lepszego...nie chodzi o wyglad ale o jakosc.np.chicco?uzywany?to sredniej jakosci wozki...

Gość gość11111111
i co niby z tym wózkiem nie tak? weź puknij w łeb swoją koleżankę, a w ogóle jak tak wyśmiewa to nie koleżanka

jamamtaki kupilam taki bo mi sie podobal.jest najlepszej jakosci...czego oczywiscie na zdjeciu nie widac.nigdy bym nie kupila wozka polskiego(bez obrazy)...kazdy ma to na co go stac i jaki ma gust..." wiesz co? Moze Cie stac ale gustu to Ty nie masz . Gdybys sie w PL pokazala w takiej pokrace to by Cie wysmiali. Nie masz sie czym chcwalic :P