Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z innej planety

za którym razem zdaliście prawko

Polecane posty

Gość z innej planety

czy myślicie że osoby które zdaly np za 10 razem nie umią jeżdzic

Gość a do jakiego
widziałam pannę, która zdawała już chyba z 8 raz i twierdziła że egzaminator się uparł na nią, a nie umiała wjechać przodem do rękawa albo chciała ruszyć na ręcznym. ja za 1 zdałam.

Gość luuuuuu
ja za 8 hi hi, to przez to ze tak panikowalam. jak np nagadali mi ze czestym powodem oblewania jest wymuszanie pierwszenstwa to tak sobie to wzielam do serca ze na krzyzowaniu stalam chyba z 15 min przepuszczajac wszystko co sie przewijalo:))))ale gooopek ze mnie.

Gość luuuuuu
sluchaj ja zawsze uwazalam sie za debila drogowego przez ta moja panike i w ogole, a to wszystko kwestia wprawy robilam prawko w 2006 a tak naprawde dopiero w 2009 przelamalam sie i zaczelam jezdzic i w ciagu 2 tyg tak sie rozjezdilam ze ho ho, takze praktyka praktyka

Gość krówka_łaciata
Ja zdałam za 8 razem ale przyznaję bez bicia , że nie umiałam jeździć , dopiero po 6 egzaminie zmieniłam szkołę jazdy i nowy instruktor na spokojnie mi wszytko tłumaczył .Pierwszy instruktor darł się na mnie i poniżał mnie a ja biorę bardzo wszytko do siebie dlatego nie wychodziło.Myślę , że osoby które zdają tak dużo razy muszą mieć jakieś braki w umiejętnościach bo są wredni egzaminatorzy , ale nie wierzę żeby za każdym razem . Jeśli ktoś nie umie jeździć to nawet najlepszy egzaminator nic nie jest w stanie zrobić . Aha , jeszcze jedno.Moim zdaniem często też jest tak , że osoba która jeździ dobrze a nie potrafi panować nad stresem też oblewa. Mojej teściowej na jazdach idzie fenomenalnie a na egzaminie robi szkolne błędy . Pozdrawiam:)

Gość z innej planety
ja właśnie zdałam za 10 wszyscy z mojej klasy za 1 albo za 2 są jeszcze 2 dziewczyny co jedna za 4 a druga za 6 czy 7 zdała ja najgorzej ale zaraz po odbiorze jeździłam miesiąc po pojechałam w trase 50 km w jedną stronę a 2 miesiące po odbiorze ( bo tyle czasu się za autem moi starzy rozglądali) jeżdziłam codziennie do szkoły 25 km w jedną stronę przed wczoraj jechałam 20 km w nocy

Ponad 2 lata temu mialam 5 egzaminow w Polsce. 19 lipca mam tutaj w Anglii. I teraz moge powiedziec, ze w Polsce wzielam sie za robienie prawka zdecydowanie za szybko. Zbyt glupia bylam. Szybko szybko chcialam wszystko zrobic. 5 egzmainow oblanych przez predkosc. Boze. Umialam jezdzic samochodem, bo zawsze wyjezdzalam na miasto i jezdzilam po tym miescie do czasu keidy mi nie kazal zjechac gdzies na parking i pogonil mnie do domu za predkosc. Obwnialam ich, przeciez ja umialam jezdzic, a ze szybko... Tutaj mysle co robie, pilnuje mil. Ale mam takiego super instruktora, ktory wie, ze kocham szybko jezdzic wiec zawsze mnie zabiera na te drogi szybkiego ruchu, czy jak to sie tam po polsku na to mowi :D Tutaj zdam! :D