Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forumowiczka897

chyba juz nigdy w nikim się tak nie zakocham - nieszczęśliwa miłość

Polecane posty

Gość forumowiczka897

Poznałam faceta- jak dla mnie ideał, inteligentny, przystojny świetnie mi się z nim rozmawia i w ogóle uważam, ze do siebie idealnie pasujemy - wiecie jak dwie połówki jabłka. nigdy do nikogo nie czułam tego co do niego. Zawsze jak poznawałam facetów to jak ich bliżej poznawałam zawsze cos mi się zaczynało w nich nie podaobac i kończyłam znajomość. Z nim było zupełnie inaczej... Tylko, że on powiedział, że nie chce się teraz z nikim wiązać. Nie wiem czy to chodzi o mnie i czy po prostu che sie jeszcze "wyszaleć", ale mnie to bardzo boli. Ja mam 23lata a on 25, wieć mógłby pomyślec o czymś poważnym... Czy też mieliście taką sytuację, jak sobie z tym poradziliście??

Gość Gladiusss
Kobietki, jeśli facet mówi Wam prosto z mostu, że nie jest gotowy na związek itp., to znaczy że nie jest zainteresowany Wami jako partnerkami. Po prostu, coś mu nie do końca pasuje i już. A Wy dorabiacie do tego jakąś ideologię. Autorko, szukaj dalej. W przeciwnym wypadku będziesz cierpieć.

Gość ściema jawna ściema
" nie chce się teraz z nikim wiązać" taki kit a ty to łykasz - po porstu cie olał

Gość M a r i n a
Faceci sypią takimi tekstami, jak chcą spławić kobietę. Przykro mi, ale on nie jest Tobą zainteresowany. Najwyżej potraktuje Cię jak "koło zapasowe", bądź "pogotowie seksualne". A chyba nie chcesz być na drugim planie?

Gość przy okazji nie myl
zauroczenia z milosci

Gość forumowiczka897
wiem, no może nie jest to miłość, ale bardziej silne zauroczenie, ale mimo wszystko "wzięło" mnie jak nigdy... jednak boję się że nigdy nei spotka kogoś takiego jak on. Każdy ma przciez jakies tak wyobrażenie o tym z kim chciałby być- a on o dziwo odpowiadał wszystkim cechom mojego ideału faceta. Bo ja niestety mam tak, że ja kazdego poznanego chłopaka porównywałam do mojego wyśnionego i zawsze coś mi nie pasowało, a tu jest inaczej

Gość forumowiczka897
bo od tego gdy mi powiedział ze nie chce się z nikim wiązać minęły 3 mies. Ostatnio go spotkałam i rozmawialiśmy jak gdyby nic się nie stało, jakby mi tego nie powiedział. Tak więc trochę czasy minęło i w tym okresie zaczęło ocś się dziać między mną i moim dobrym kolegą, ale w porównaniu go tamtego to on wypada blado i ostatnio powiedziałam mu że między nami nic będzie

Gość żyj dalej i zapomnij o nim
to jedyny sposób