Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Złotowłosa88

W co się ubrac do pracy?

Polecane posty

Prowadzę autobus. Jak mam się ubierać do pracy na co dzień:O od razu mówię ze nie musi być to koszula i spodnie w kant. Moze byc na luzie, tylko jak? A jakich ubrań unikać? Najlepiej prosiłabym o zestawy ze zdjęciami jak ktoś się zna...(A czytam i wiem ze sa tu osoby które "sie znają") Z góry dzięki.

Gość ubierz stringi

Gość może jeszcze napisać
co na śniadanie masz zrobić ? :classic_cool:

A no prowadzę. Ostatnio przyszłam do pracy w dżinsach.adidasach i niebieskiej tuniczce we wzorki i patrzyli na mnie jak na aliena...... Dlatego chciałam poznać opinie vox populi...

widok kobiety prowadzącej autobus jest dość żadki w Polsce i chywa w ogóle na świecie ;p

Gość A nie macie mundurkow?
Kierowcy zwykle maja granatowe spodnie i biale koszule, moze popros o uniform jakis?

Gość ego chłopa prostego
Musisz mieć łapy jak Pudzian :D

Gość mysiowprew
Tshirt i spodenki i jest okj

Gość NIE SRAJ
Przeżywasz to jak żaba okres. Kobieto wyluzuj. OK, JUŻ KAŻDY WIE, ŻE JESTEŚ KIEROWCĄ AUTOBUSU. PRZYJĘLIŚMY. NIE S R A J ŻAREM!!!

Garniturków nie mamy, tam rzadko kto chodzi w koszulach i spodniach w kant. T-shirt rozumiem. wcześniej sadziłam ze tunika będzie ok, ale teraz:O

Gość NIE SRAJ
Lecz się :o

Sądzę ze już większość kto czyta kafe wie juz to od prawie roku i co w związku z tym? Przepraszam że zapytałam, tutaj wiodą prym topiki w stylu "Czy jestem gruba" lub "oceń fotkę w skali 1-10" Jednak wciąż się łudzę że spotkam tu inteligentną osobę która wie więcej o prezencji odemnie.

Gość A nie macie mundurkow?
Hm to moze przygotuj sobie ubranka w stonowanych kolorach i takie proste typu t-shirt, jakies spodenki (niekoncznie dlugie), czasem moze bluzke i spodnice?:) Ogolnie to ludzie sie beda dziwic, bo sa przyzywczajeni, ze kierowcy maja jednolite stroje, no chyba, ze pracujesz w prywatnej firmie, a nie panstwowej;)

W moim mieście pani, która prowadzi autobus PKS zwykle ubiera się w dżinsy i zwykła koszulkę, zimą nosiła też bezrękawnik. Co do tego, że dziwnie się patrzą - nie dlatego, jak się ubierasz, ale dlatego, że jesteś kobietą a prowadzisz autobus. Na tamtą panią też się patrzą, a mężczyźni uśmiechają się jak wchodzą do autobusu. A muszę przyznać, że jeździ lepiej niż nie jeden męski kierowca. Po prostu takie stereotypy, to w końcu Polska:)

a nie macie mundurków Dziękuję za radę:) Właśnie wybiorę się jutro do sklepu i coś zakupię. Pewnie pójdę za twoją poradą, no w państwowej nie robię:) Mamy sie sami ubierać a ja nie mam do tego żadnego wyczucia i chodzę w tym w czym mi wygodnie, od dresów, po męskie bluzy jak jest zimno:)

Gość NIE SRAJ
ode mnie* ;o