Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalala807978

Praca w Organique

Polecane posty

Gość tralalala807978

Hej:) Czy ktoś z Was pracował tam? Jak wygląda atmosfera w pracy? Jakie są zarobki? Czy ciężko się dostac? I Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? Wybieram się na nią dlatego będę wdzięczna za każde informacje:)

Gość tralalala807978
pomocy ;)

Gość zwalniam sie z pracycyy
podbijam. jest tyle sklepów w całej polsce i nikt nic nie wie?

Gość gość
Jak możecie to tam nie pracujcie, jeśli nie musicie, stawka 6zł/h, ja pracowałam po 11h i z tego co wiem to większość punktów (bo to franszczyzna) tyle oferuje. W moim przypadku byłyśmy po 1 na cały dzień, nie wchodziło w gre praca na zmiany, no chyba że ktoś nie mógł. Klientów nie ma, bo to drogie kosmetyki. Beznadziejne "standardy", wciskanie klientom produktów, których w ogóle nie chce. Prowizja od sprzedaży jest ale jak wyjdzie 1zł miesięcznie to sukces.

Gość Olulunia
Ja jestem zadowolona, w Gdyni w Batorym to min 9 zl na reke, pracuje od ponad roku, zawsze fajny bonus w grudniu, kosmetyki mogę wyprobowac a jakość jest super, cala moja rodzina już jest zaopatrzona bo mogę kupować ze spora znizka, jak dla mnie super!!!

Gość gość
W firmie organique jest nie miła atmosfera i panuje reżim!

Gość Gość

Szczerze nie polecam. Reżim to mało powiedziane. Jak pracodawca każe przyjść do pracy po mimo ciężkiej choroby to jest to gorzej niż nieludzkie. Najważniejsze w pracy konsultanta w tej firmie są zyski! Zyski ponad zdrowie pracowników! Oferowanie śmieciowej umowy to najwięcej co może ta firma zaproponować. Zero innych benefitów. 

Gość Gość

Pamiętajcie, że tutaj duża różnica jest w tym, że można pracować albo we franczyzie albo w sklepie własnym firmy. Ja od ponad 7 miesięcy pracuje w sklepie własnym organique i z całego serca polecam. Co prawda, wynagrodzenie to minimalna krajowa, ale do tego dochodzą premie i wtedy wypłata jest już bardziej zadowalająca. Wg mnie premie są na na prawdę dobrym poziomie. Dodatkowo, są oczywiście rabaty na produkty. Nie mogę powiedzieć jakie, ale gwarantuje--miło byście się zaskoczyły. Atmosfera akurat w naszym sklepie jest super. Wiem, że we franczyzie jest różnie- (też ze względu na to że franczyzobiorca nie ma tak szerokich możliwości jak firma- ponosi za wszystko większe koszty) ale ja nie mogę na nic narzekać. Szczerze polecam 🙂

Hej! A ja nie polecam pracy w tym sklepie! Pracowałam w sklepie własnym. Przyjęte zostały 3 nowe osoby, które miały pracować w jednym punkcie. Praca konsultantki to głównie bezsensowne zagadywanie klientów i wciskanie na siłę produktów. Ja dostawałam rady w stylu "mów byle co,ważne żeby coś klientka kupiła" itp. Przyznam, że gdy ja wchodzę do sklepu to takie osoby mnie tylko drażnią i irytują i nie mam wtedy ochoty na zakupy.Gdy zostałyśmy przyjęte żadna z naszej 3 nie podpisała umowy zlecenia. Przez cały czas słyszałam tylko teksty o wyjeździe na kursy do Warszawy,co było według  mnie mydleniem oczu.Po miesiącu okazało się,że dwie z nas odpadły i wtedy nagle umowy się znalazły. Gdy na rozmowie usłyszałam, że nie zostanę przyjęta (podobno dlatego, że wyciągnęłam telefon na zmianie,co jest słabym argumentem,gdyż często widziałam jak starsze pracownice używały telefonu na sklepie) musiałam podpisać umowę zlecenie na 3 miesiące, bo inaczej nie dostałabym pieniędzy za ten 1 przepracowany miesiąc (tak usłyszałam). Nie wydaje mi się,żeby to zostało uczciwie załatwione. Niektóre produkty są naprawdę dobre i sama je kupowałam już przed pracą w Organique , ale potraktowanie pracownika w ten sposób nie świadczy dobrze o tej marce i nic już tam nie kupię. Pozdrawiam, życzę powodzenia 😉