Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowanakompletnie

impreza, miłośc, brak szacunku

Polecane posty

Bylam wczoraj na imprezie na której również był mój były.. Nie zwracał na mnie uwagi.. Upiłam się i zaczęłam tanczyć z różnymi chłopakami, do niczego z żadnym nie doszło, ale 'ostro' się z nimi wyginałam na parkiecie. Z moim byłym utrzymywaliśmy koleżeński kontakt, może nawet powoli zmierzaliśmy do tego, żeby do siebie wrócić. Dziś rano dostałam od niego sms'a , że myslał że nie jestem taka głupia , że nie mam do siebie szacunku , że on nie chce patrzeć jak ja sobie życie marnuje i znika z mojego życia.. Prosiłam go żeby tego nie robił on, że za późno, że mu wstyd za mnie i nie mamy już o czym rozmawiać.. Strasznie tego żałuje, bardzo go kocham .. PROSZĘ pomóżcie co ja mam zrobić.. żeby go do siebie przekonać ?

wiem.. ale muszę to jakoś odkręcić bo zbyt dużo on dla mnie znaczy

pomóżcie.

Dalas przedstawienie, a on mial byc glownym widzem. Jak z tego widac, wszelkie gry sa dozwolone w teatrze. Zycie, to inna bajka :D 🖐️

nic już nie zrobisz,a przynajmniej nic na siłę,nie da się grać czyimiś uczuciami......

No cóż, to teraz musisz mu pokazać jak bardzo Ci na nim zależy, ale daj mu trochę czasu- niech ochłonie trochę ;)

jak mam mu to pokazać.. ? On nie chce mnie znać

przeczytaj co napisałas. on nie chce cię znac... zwracać uwagę w sposób prowokacyjny można a ten idiota wudać do końca o tobie nie zapomniał- ostatecznie napisał. nie wiem dlaczego własną wartość stawia się pod nogi innych...

wiesz co,napisz mu smska ,ze przepraszasz,nic wiecej a potem daj czas sobie i jemu,jeżeli będzie chciał Cię odnależć,zrobi to....

już mu napisałam.. Tylko w ciągu ostatnich 3 lat nasz najdłuższy brak kontaktu trwał zaledwie 4 dni.. Nie wiem czy dam radę się nie narzucać..

Gość xxxxxDorotaxxxxx
Badz szczera i po prostu przyznaj sie, ze chcialas wzbudzic w nim zazdrosc, ze tak naprawde wszystko bylo pod kontrola i ze go kochasz, w takim ukladzie tylko szczera rozmowa powinna pomoc, jednak zalezy od chlopaka - jak gleboko zranilas go swoim zachowaniem.

Gość z tego co rozumiem
to nie jestescie razem, a po prostu na imprezie zatańczyłaś z paroma kolesiami... chciałaś pokazać mu że mozesz mieć innych, że jesteś niezależna, że i bez niego możesz się bawić? jeśli tak to dupa blada - bo całą tą histerią "bo on teraz o mnie źle myśli, obraził się, aaaa ratunku" pokazujesz mu tylko że wystaczy jeden sms od niego żeby cały ten twój "niezależny" swiat się rozwalił ma cię w garści, a ty nie masz nic, gratulacje