Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fabre

Takich kobiet faceci nie zdradzają

Polecane posty

Gość fabre

Niedługo przyjdzie mój facet, otworzę mu drzwi ubrana w seksowne pończochy i bieliźnie (czarną z czerwonymi dodatkami) i powiem że spełnię jego każdą myślicie że się skusi ;) A teraz całkiem serio dziewczyny czemu wam brak fantazji? Faceci was zdradzą z jakimiś dziwkami bo nie potraficie chociaż raz w roku spełnić ich męskich fantazji...

Gość lordbyron
mysle, ze to zbyt duze splycenie zagadnienia...

Gość $$$bąbelek:)
A moge zapytac skad wraca Twoj facet i jak dlugo go nie bylo...?

Gość cześć dziewczęta
faceci zdradzają kobiety, które nie mają im do zaoferowania nic ciekawego, nie chodzi tutaj tylko i wyłącznie o seks. jeśli kobieta zapewnia dobry, ciekawy i urozmaicony seks, ale poza tym jest nudna to prawdopodobnie facet zainteresuje się taką, która ma pasje, hobby, marzenia, ambicje, ciekawe pomysły, jest kreatywna, inteligentna, bystra i zabawna. każdy woli spędzać czas z wesołą laską, niż z taką, która smęci, że facet do niej nie pisze, nie ma dla niej czasu itp. temat jest bezdennie głupi.. seks nie jest fundamentem związku, tylko jego ważnym elementem.. żeby seks był dobry musi być POROZUMIENIE. jeśli brakuje porozumienia, rozmów i wspólnych celów to związek może być narażony na zdradę znacznie bardziej. nie ma jakiejś reguły, albo jakiegoś złotego środka, żeby facet nie zdradzał. za to ja, jako kobieta mogę jednoznacznie stwierdzić, że nigdy nie zdradziłabym faceta, który by mnie kochał, szanował byłby silniejszy i wyższy ode mnie, inteligentny, zabawny, fascynujący, a przy tym potrafiłby mi zapewnić jakieś emocje, jego życie byłoby przygodą, spełnianiem marzeń i chciałby je dzielić ze mną(dyskutować ze mną, zaskakiwać jakimiś pomysłami na wspólne spędzenie czasu itp.)

Gość fabre_
otworze mu drzwi i od razu klekne do loda, a nastepnie nadstawie anusa :)

Gość o Rudyyk
Boshh, To jak laska daje takie eksty już w progu domu, jak taka chętna i daje w Hajjjjj kurde ...to kilka lasek da kilka razy więcej to jest pomysł ....kilka lasek pomnożone przez eksty podprogowe....moge ostatecznie nie ograniczac się do progów domu ....może być tych progów więcej Jak dobrze być facetem....i te laski czekające w kolejce takie chętne na ekscesy ...........ołłła...........

Gość Małgorzata szczecin
Kobieto mloda jestes i nic o zyciu nie wiesz. Myslisz ze jedynym wyznacznikiem tego czy facet z toba bedzie jest dobre obciaganie itp.? W takim razie baaaaardzo nisko sie cenisz. Gdyby tak bylo to kurwiszony nie mialyby problemow ze znalezieniem meza:D hahaha

cześć dziewczęta==> całe życie szukam takiej kobiety!!! już myślałem, że wymarły wraz z pojawieniem się dody i lady gaga:P... ale widzę, że jednak są jeszcze normalne kobiety na tym świecie;) pozdrawiam:)

Gość aha i achh
Faktycznie, niesamowita fantazja :o

Gość 12345654321
fabre laska ocknij sie troche sex nie jest jedyna sfera zycia facet musi ogolnie czuc sie w zwiakzu szczesliwy a nie jedynie z sexu zadowolony

Gość Aguull
rzeczywiscie...ponczochy i seksowna bielizna...coz za fantazja:D zadna inna by na to nie wpadla:D

Gość Aguull
do tego raz w roku:D hardkor:D

Faceci zdradzają, bo często kobiety dają im na to ciche przyzwolenie. A poza tym nie wszystkie babki na forume tutaj się żalą, że ich faceci zdradzają. Ja jeszcze zdradzającego faceta nie poznałam.

Gość dobrze
facet jak bedzie chcial zdradzic to zdradzi i tu nie pomoga ponczoszki fieranki itd... jezeli bedzie szukal jeszcze czegos innego to i tak zrdadzi no i zalezy tez od charakteru faceta

Gość gość11111111
bzdura, nawet jak kobieta jest super seksowana i podniecająca to i tak może ja zdradzac dla UROZMAICENIA, moze bedzie chciał jakiegos brzydaa, z facetami nigdy nie wiadomo