Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marudka

zycie jest do.......

Polecane posty

Gość marudka

Czy wy tez tak macie, ze nie chce wam się zyc. Niedzielny wieczórm przyjaciólka z chłopakiem, druga wyjechała.Chłopak mnie rzucił... Muszę się nad soba pouzalac. Znajomi siedza się nudza, ale nie chce mi się z nim spotkac... jakos tak. BYm poszła na jakaś impreze, ale nie mam gdzie nawet. Nie jestem sama, a jednak czuje się samotna . To chora..ale ... sama nie wiem ... Głupie to wszystko ;|

Gość gniazdo
mam tak samo:-( tez nie mam dziewczyny, wszyscy kumple kogos maja, wyjezdzaja na wakacje spotykaja sie itp a ja sam jak palec:-( Doskonale Cie rozumiem...

Co Wy się przejmujecie tym ze nie macie drugiej połówki, kochani, życie singla jest świetne! Sama jestem singlem z wyboru i jest zajebiście, znajdźcie tylko + tego stanu :> Buziaki!

Gość gniazdo
Co Wy się przejmujecie tym ze nie macie drugiej połówki, kochani, życie singla jest świetne! Sama jestem singlem z wyboru i jest zaj**iście, znajdźcie tylko + tego stanu :> Buziaki! Tylko ze co innego jest byc singlem Z WYBORU a co innego z przymusu bo chcialoby sie z kims byc a nie ma.

Gość marudka
Ja jeszcze przezywam to , ze mnie chłopak zostawil.. a tak poprostuu to mogłabym iśc do przyjaciólki, ale nie chce siedziec z nimi i czuć się na 5 koło u wozu.. tęsknie za niedzielą z moim .... :|

Potrzebujesz czasu.. to przechodzi,ale potrzebny jest czas-przerabiałam to i wiem jak to boli. Teraz się śmieje z tego, ze swojej wcześniejszej słabości,przeryczanych nocy itp. ;-)

Gość gniazdo
To ja znow za nikim konkretnym nie tesknie, ale tak ogolnie samotnosc doskwiera:-( Zacznij robic cos co lubisz, ja np jutro z rana jade na 1 osobowa wycieczke z samym soba i mam nadzieje ze nie bede o tym tak bardzo myslal:-)

Gość marudka
Juz przechodziłam rozstania.. ale brakuje mi tego drażnienia się z nim, nawet uczucia , ze siedzi gdzieś w pokoju ... :\

Gość gniazdo
Jak to mawial moj znajomy LIFE IS BRUTAL:-( Ale pamietaj ze co nas nie zabije to wzmocni:-)

Gość marudka
Taa.. tylko, ze ja wiem, ze on teraz sie dobrze bawi. z tą durną laską :| jutro jade na zakupy z siosra, ale nie chce mi sie...miałam jeszcze się spotkac z kolezanką,... nie chce mi się nawet teraz juz z domu wychodzic .. pokazać ludziom;...

Gość gniazdo
to ja znow mam na odwrot jak czuje ze mnie dol chwyta to robie wszystko zeby widziec sie z ludzmi, to dobrze na mnie dziala:-) Nawet nie musz eich znac, wazne by byl gwar, by cos sie dzialo:-)

Gość marudka
tak mam, gdy mam dobry humor.. chcę byc z ludzmi a teraz .. ech .. sama i juz i jeszcze rozmyslac i bardziej sie dołowac ha

Gość marudka
...ech wczoraj znajomy wyciagnał mnie na imprezke ;] i nie zaluje, ale caly czas myslalam o byłym ;| pf..