Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ervffdf

Debata.... co mysliscie?

Polecane posty

oboje są ze skrajnej prawicy, tylko Kaczor, jest oszołomem, a Komorro w miarę ucywilizowany.

Gość ervffdf
ale zrozum kobieto ze w polsce nie ma tylko i wylacnzie katolikow, wiekszosc ludzi to katolicy ok, ale sa i muzlumanie choc malo to asa, protestanci, ateisci, a w tej calej grupie katolikow duzo jest niepraktykujacych, dlaczego osoba ktora nie jest katolikiem i dla ktrej religii in vitro wcale nie jest czym s zlym ma cierpiec i stosowac sie do zasad katolickich. In vitro powinno byc dostepne dla wszytkich, jesli ty go nie chcesz nikt cie nie bedzie zmuszal do wykorzystnia tej metody. i tyle...

Gość *znudzona*
A ja nie ogladam debaty bo i tak wiem na kogo zaglosuje.I NIE bedzie to ktos kto nie ma wlasnej rodziny a wczoraj powiedzial "rodzina jest najwazniejsza".

Gość pamiętajta ludziska
Peace and love....ale bez Pisu! :classic_cool: :D

Gdyby to był Tusk>>> owszem, ale chyba wszyscy się zgodzimy, że dobrze zrobił, iż nie kandydował. Niech robi dalej dobrą robotę. Tam jest na razie jego miejsce.

bmblondyn oboje są ze skrajnej prawicy, tylko Kaczor, jest oszołomem, a Komorro w miarę ucywilizowany. Oboje??? Który z nich jest kobietą? Bo nie kumam?????????????

Gość kaczynski grzeczy, mily i w
czasie, ale i tak nie zaglosuje zadnego z nich. mysle, ze w gruncie rzeczy sa siebie warcie

Gość Co do Tuska
dobrze, ze nie został prezydentem. Lepszy z niego premier!

Gość bkebkepleple
Komor- leśniok z Koziej wólki...sapie, przerywa. prostak.

Gość ervffdf
oboje tez moze sie odnosci do mezczyzn spoko ;) obowje=obydwoje i do kobiet obie =obydwie

Gość szukaj igły w poduszce
majOM, dajOM, robiOM - dziekuję za takiego kandydata na Prezia :O

Gość brawo Bronek !!!!!!
Kaczynski na pytania , na które nie potrafi odpowiedziec to zmienia temat i atakuje Komorę . Gada jedno i to samo , wszędzie !!! Nauczył się na pamiec swoich wypowiedzi i mysli ze zawojuje Polska :O :O :O Jak dla mnie Komorowski wypada calkiem nieżle !!!!

Gość ervffdf
no i poieknie konwencja czikagowska rzadzi :D no szokkkkkkkkk

Gość kasik1212
Komorowski to nerwus i nie umie opanować emocji, gada ciągle to samo, burak.

Gość szukaj igły w poduszce
rządzi to U-dwa :D :D :D

ervffdf oboje tez moze sie odnosci do mezczyzn spoko obowje=obydwoje i do kobiet obie =obydwie Chyba, a nawet na pewno, nie chodziłyśmy/chodziliśmy do jednej szkoły. :) Jak można do dwóch mężczyzn powiedzieć "oboje"??????????? :) http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=38147 liczebnik zbiorowy odpowiadający liczbie 2, używany w odniesieniu do dwu osób różnej płci, dwojga dzieci, traktowanych, występujących razem (dawniej także w odniesieniu do dwóch przedmiotów mających nazwy tylko w liczbie mnogiej) Oboje dyrektorostwo. Oboje państwo. Oboje rodzice. Oboje stryjostwo. Oboje dzieci. Oboje drzwi. Rozmawiać z obojgiem małżonków.

Gość milkaaaaaaaaaaaaa
ak slucham Komorowskiego to odczuwam jakas nieszczerosc w Jego wypowiedziach

Gość ervffdf
studiuje polonistyke i mowie ci ze mozna ;) oni oboje lub obydwoje mozna powiedziec, i ta forma jest stosowana najczesciej w poludnioewj polsce.

jeśli wygra Kaczor, to NIC się nie zmieni, szarą eminencją za prezydentury Lecha był Jarek, i będzie to dalsze rozwijanie kaczyzmu, czyli rządzi warszawka, przy pomocy Kościoła. Polska będzie się zaczynać i kończyć na warszawce......niestety.....

ervffdf studiuje polonistyke i mowie ci ze mozna oni oboje lub obydwoje mozna powiedziec, i ta forma jest stosowana najczesciej w poludnioewj polsce. Sorry, nie wiem co studiujesz, gdzie i dlaczego, ale nie mów mi, że "oboje" odnosi się do tej samej płci. :)

Gość Ja pamietam Kaczyńskiego
z kilku ostatnich lat, jak sie zachowywał - mam dobrą pamięć...teraz mnie nie zmyli!

Gość ervffdf
jesli zaimek osobowy meski nawet znajduyje jes przed oboje i po oboje nie wystepuje rzeczwnik przez ne okreslany to wtedy jest ono uzyte poprawnie . Oni oboje jedt dobrze, Oboje mezczyn jest zle

a mnie boli to, że nie mamy pieniędzy na standardowe leczenie raka, a Komorowski planuje finansowanie in vitro i nie piszę tego dlatego, że jestem przeciwniczką tej metody, uważam, że każdy ma prawo do własnej decyzji, zgodnie z własnym sumieniem i zawsze będę szanowała osoby, które się zdecydują na jej zastosowanie uważam jednak, że nie na to powinny być przeznaczone "moje", nasze podatki

Gość ervffdf
Kaczynski moze grac na czas kampanii swoja prawdizw atwarz pokazuje juz od dobrych paru lat i kilka tygodni naglej przmeiny tego nie zmieni... JEsli wygra to nagle zniknie jego przemina i sie skonczy ... Nie jaroslawowi...Oszolomom mowimy nie...

Gość jestem za Kaczyńskim!!!
moim zdaniem na Komorowskiego głosują sami oślepieni ludzie oraz ludzie nie wiedzący na kogo głosować -po prostu nie wiedzący czym różni się PO od PiSu a różnica jest wielka PO jest przede wszystkim dla ludzi BOGATYCH a o biednych juz zapominają. Popatrzcie jak wypowiada się Komorowski! wszystko wyuczone na pamięć zero naturalności! jego wypowiedzi składają się z prymitywnych tekstów! w ogóle to kampania PO jest żenująca... to Donald Tusk zajmuje się sprawami powodzian, pomógł? tylko zwalał na prezydenta że to jego wina lecz do zadań prezydenta to nie należy, PO cały czas wszystko zawala! chcecie prywatyzacji szkół? to zagłosujcie na Komorowskiego! dzieci z biedniejszych rodzin nie będę się liczyć. Ja nie jestem z zamożnej rodziny i liczysię dla mnie szczęście wszystkich dlatego zagłosuję na Kaczyńskiego;) pozdrawiam

A tak generalnie, to wiesz co piszesz?? ervffdf oboje tez moze sie odnosci do mezczyzn spoko obowje=obydwoje i do kobiet obie =obydwie ervffdf jesli zaimek osobowy meski nawet znajduyje jes przed oboje i po oboje nie wystepuje rzeczwnik przez ne okreslany to wtedy jest ono uzyte poprawnie . Oni oboje jedt dobrze, Oboje mezczyn jest zle W jednym masz rację... oszołomom mówimy NIE...