Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ervffdf

Debata.... co mysliscie?

Polecane posty

Gość ervffdf

Komorowski dobrze sobie radzi :) huraaaaaaaaaa

Gość za kogo dzis przebierze się
Kaczyński? :classic_cool:

Gość ervffdf
nie no ja jak go slysze to az mnie nosi, ilez mozna sluchac tych ich glupot... A teraz jeszcze ten klosciol, panstwo laickie jest najlepsze, invitro powinno byc dozwolone i tyle... jak w wiekszosci normalnych krajow...

Gość anonimowooo
wg mnie komorowski sie osmiesza teraz....ale nasze spoleczenstwo jest zaslepione wiec pewnie pojdzie za jego wyuczona na pamiec gadka

Gość całe spoleczenstwo jest
zaslepione...jedna połowa w kierunku Kaczynskiego, druga - Komorowskiego:P

Gość ervffdf
niby czemu sie osmiesza? czlowiek powiedzila to co jest parwda in vitro jest ok, i nie mozna go odmowic nikomu, kazdy powinien miec mozliwosc jego wykonania i rozliczac to wg wlasnego sumienia, panstwo dla lepszego rozwoju powinno byc oddzielone od kosciola, ale obie styrony powinny sie szanowac, i fakt faktem ze polska duzo lepiej prosperuje i jest chwalona za grnaica odkad po jest u wladzy niz wtedy kiedy sie z nas wszycy smili za czasow jaroslawa... Moim zdaniem komorowski mowi bardzo dobrze i calkowicie sie z nim zgadzam.

Gość siedze na kafe bo mam nudne
jestem za PO ale mysle ze kaczynski sobie lepiej radzi

Gość k jak Kasia
powiedzcie mi dlaczego debate prowadzi olejnik??Przeciez ona jest w TVN

Gość magamzkatowic
kurcze komorowski wypada slabo. kaczynski jest bardziej opanowany i lepiej sie wypowiada. komorowski darzy do klotni i jatrzy. uwazam ze lepiej wydpada kaczynski. zeby nie bylo glosowałam na napieralskiego. teraz wchodzi w zdanie dziennikarce. kloci sie. ojejjku. nie trzyma sie zasad. komorowksi kiepsko. bardzo kiespko

Kaczyński nie umię się wysłowić..."majOM, robiOM" Olejnik dowaliła Jarkowi... "WSZYSTKIEM" - J.K. dykcja, dykcja i jeszcze raz dykcja...

Gość ervffdf
musztarda to jestesmy 2 :) Ja mowie nie skrajnej prawicy, co ma kosciol do panstwa? niehc sie zajmuja soba i woiernymi ktorych traca coraz wiecej przez swoja glupote i wscibianie nosa tam gdzie nie trzeba...

k jak Kasia powiedzcie mi dlaczego debate prowadzi olejnik??Przeciez ona jest w TVN Kasia, Ty widzisz to, co ja? Olejnik prowadzi???????????????????

Gość anonimowooo
Kaczynski jest przynajmniej szczery, co widac chociazby po stylu wypowiadania sie-zero nerwowosci..jak Komorowski gadal to az czulam jakas taka niepewnosc z jego strony, stres i klamstwo...niestety to jest prawda. A co do in vitro...wg mnie jest ktos sie chwali ze jest katolikiem (tak jak niby ten caly Komorowski i jego zona-o czym mowila chyba wczoraj w wywiadzie) nie powinien by popierac otwarcie in vitro ale w kazdej kwestii mozna sie jakos dogadac o czym wspomnial Kaczynski. A teraz to myslalam ze padne ze smiechu jak komorowski zaczal sie po podsumowaniach unosic :P i oczywiscie jak zaczeli ich uciszac to Kaczynski sie swobodnie usmiechnal a Komorowski wielki stres. wkurzenie i szybko popil wode...;/

Gość anonimowooo
a jak Kaczynski sie wypowiada to Komorowski sapie :P

Gość no wlasnie nie jest szczery
Kaczynski w swym zachowaniu bo zazwyczaj jest nerwowy - teraz przybrał skórę niewinnej owieczki.

Gość ervffdf
o jezu ja te zjestem katoliczka praktykujaca i co z tego ,jestem za invitro i rozdzieleniem panstwa i kosciola i nic zlego w tym nie widze, skrajnosci zawsze sa zle, a kaczuynski jest wlasnie skrajnoscia

Gość hahahahh smiech na sqai
co jezeli ktos łamie zasady ze wypowiada sie po czasie to twoim zdaniem dlatego wypada gorzej ? hahah . A jesli chodzi o stres to kazdy jest inny jeden sie bardziej denerwuje drugi goirzej.

Gość debaty zawsze są pod
publiczke. ja juz mam wyrobione zdanie o obydwu kandydatach i ta debata niczego w zasadzie u mnie nie zmieni.

Gość Kaczyński nie jest nerwowy
bo pewnie to hippisowskie "peache and love" w wykonaniu PISu mu pomoglo :classic_cool:

Gość anonimowooo
ja tez jestem katoliczka praktykujaca i jakos nie popieram in vitro, ani aborcji, jak i rowniez kary smierci. Nie mowie ze popieram kazde slowo pis'u a komorowski znowu ma w dupie zasady ;] i jak myslicie bedzie go interesowac co chce spoleczenstwo?? nie sadze ;]

ech Bronek nie denerwuj się.. do Kasi są trzy kobiety kazda z innej stacji (polsat tvp1 tvn) Jarek nie umie nawet odmienić przez przypadki...hahahah Kurwa Bronek...po co to? po co on się tak sapie...

Gość anonimowooo
dobra, nie ma sesnu tu z wami rozmawiac, pogadam z ludzmi troche bardziej kulturalnymi i z wieksza wiedza ;]

Gość magdazzkamama
jejku jak sie komor denerwuje i jak sapie i jak nie wie co z rekami zrobic. jejku porazka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak dla mnie, to prezes Kaczyński jest preferowany przez prowadzących kosztem marszałak Komorowskiego, który nie ma takiej samej swobody wypowiedzi, jak prezes Kaczyński.

Gość kasik1212
Komorowski do niczego sie nie nadaje i jest oszołomem

anonimowooo ja tez jestem katoliczka praktykujaca i jakos nie popieram in vitro, ani aborcji, jak i rowniez kary smierci. Nie mowie ze popieram kazde slowo pis'u a komorowski znowu ma w dupie zasady ;] i jak myslicie bedzie go interesowac co chce spoleczenstwo?? nie sadze ;] No widzisz, a Kaczyński jest za przywróceniem kary śmierci.

Gość jagodkazjagodzianki
głosowalam na napieralskiego. teraz chcialam na komorowskiego ale widze ze straszzny z niego jełop. kurcze kaczor sobie lepiej radzi. jestem w szoku ale to prawda ze komorowksi sapie, jest nerwowy, przerywa dziennikarkom, cos strasznego. komorowski jest strasznie spiety.

Gość Gdyby to był Tusk
to by rozniósł Kaczyńskiego!:D Komorowski niestety nie ma "gadki" Tuska